A konzol tuti nem jó az új 750-re! Az enyém a "04-esekre és az S-ekre sem.
A doboz az univerzális, ezt a kelomotor-nál vettem. De természetesen a doboz platnia és a konzol nem passzolt össze, így faragni kellett hozzá egy alátétet.
Basszus, körülnéztem E-bay en és megtaláltam a hátsó lámpámat, meg a rendzsámtáblatartómat! A lampa markajat nemtom, de a rsztartó Rizoma! Azért látszik, hogy az osztrákok adnak a minöségre!
Bocsánat, hogy még mindíg kipufogok, de felhívtam a DangerBike-ot, hogy a TBR auspuffokat az én mocimra hogyé tudják beszerezni. Cirka 2 hetet kell rá várni és 240.000 Huf! Nemtudom Ti hogy vagytok vele, de nekem ez kicsit irreálisan magas ár. Mivel a TBR oldalán a erre a modelre a M-2/M-5 Dual slip-on 870 $!
Bocsi. de én nemtudok ilyen bőröst aki foglalkozna ezzel VISZONT, egy olyan kérdésem volna, hogy hol és mennyiért jutottál hozzá a hasidomhoz? Én csak a biker-world-nél találtam, amit csak rendelni lehet és 3hét alatt érkezik, ill. 50.000.-! Ráadásul csak alapozva van...
Nem titok. Ha jól emlékszem, akkor ~16e volt a Shox-ban. A doboz a platnival meg megint ennyi.
Kérdeztem a Csigi-Begében is, de ott csak a konzol lett volna (utángyártva) 25e! És 1 hónapot kellett volna rá várni...
Azon gondolkozom, hogy bebőröztetném a tankot, de fogalmam sincs, hogy hol és mennyiért csinálnak ilyet. Van valakinek erről valami infója?
Neo,
sajnálom a gurulást, h. nem jött össze, nálam nem esett, csak a lába lógott, én mentem egy nagyobb kört. Legközelebb összehozzuk. A következő hétvége jó lehet nekem, egyeztessünk időben, s kitalálunk valamit
Scytem,
jó a konzol, ez elfogadhatóan néz ki, a gyári megoldás borzasztó... Mennyibe fájt ha nem titok? Erre megérné beruházni ha nem egy ház ára
Még nemrég találtam rá erre a fórumra, nem vágom, h hol az adatlap de kitöltöm ha valakit érdekel. Épp csak érdeklődtem h milyen láncot vegyek a z750-re de már a fekti álmából kelve lökte! Köszi! Z
ebayen vannak már