Minden megvan, megjött a származásellenörzés osztrákból, voltam muszaki vizsgan (alváz és motorszámot olvastak le, be se tolták=30.000FT), eredetiség vizsga is megvan, mar csak be kell fizetni a regadót (110.000FT) aztán már adják is ki a rendszamom. Csak amíg nem lesz meg a szigóm nem fizetem be, mert nem tudom lesz-e kiadásom még egyetemen, meg nem is nagyon tudom addig hasznalni, mert szegeden vagyok és az orvosi egyetem másodévbe 3 szigorlattal nem tul egyszerü, de én mar nagyon várom a közös gurulást!
Hali!
Nekem teljes rendszer van rajta, 4-1-ben. A hangját egyébként én inkább mélynek titulálnám, de nem az a túlzottan tolakodó és idegesítő hang. Magasabb fordulaton viszont "ordít"
Én budapesti vagyok, ha akarod összefuthatunk valamelyik este.
A muzzyd az dual slipon vagy közösítős? Nekem DUAL kell!
Egyébként mély hangja van dörmögős vagy olyan rekettes és inkább üvöltős? (de hülye kérdés ez, de hát valamit ki kell derítenem, mert roppant kíváncsi vagyok és türelmetlen)
Mondjuk én még új vagyok, de azért elmentem volna pofátlanul, ha előtte nem lenne kötelezettségem megjelenni unokabátyám esküvőjén
De ami késik, nem múlik!
A következőn biztos leszek.
Teleszkopolaj:
a kawa-szerviz szerint 4,5 dl 10-es olaj kell bele.
es csereltem tavaly, hogy kevesbe legyen puha, a 12,5-re kevert olajtol a palyan biztosabban ment.
probald ki, nekem bevalt!
én nem leszek addigra ready sajna... 10. én szigorlatom lesz szal nekem csak leghamarabb junius. De akkor mindenféleképpen összeszedem (legalabbis megprobalom) a helyiket, itt elsösorban Solt+Jürgen :) radikális eszközöket fogok bevetni
Tudja valaki, hogy a Z750 elso teloiban milyen kemenysegu olaj van gyarilag? Magyaran milyet kell vennem bele, ha a gyarinal jobb csillapitast szeretnek?
Valaki, nagy Z 1000 fan meg tudná mondani hogy szelephézag állítás mennyi időnként van a gyári könyv szerint? Azt halottam 12 000 és nem akarom elhinni! Ja meg az olajcsere?
Én is használom rendesen, de valahogy a tükör mérete miatt kicsit kevesebb a "kép" mint a régi nagyban. Meg lehet szokni, amennyire kell annyira pont elég.
Solt ez egy kiváló ötlett!
Elszegödnék egy ilyen turára én is,majd még irok vagy ,telefonálok neked.