Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak azért érdekelt volna mert nálam 7(!) korongot kellett kicserélni(?). Valószínű azért mert éppen ennyi volt elfekvőben.

Nemrég vettem egy rendszámtábla tartót, így már nem aktuális, de azért köszi, hogy eszedbe jutott.
Azt inkább ne akard megtudni. Nem szeretnék vádaskodni, inkább nem feszegetném a témát, a lényeg, hogy nem túl korrekt módon jártak el.
Arra tippelnék, hogy 20-as körül lehet a művelet (szinkron + szelephézag ellenőrzés).
Szia!
31200 Km-nél jártam a szervizbe vitelkor. Amit hozzátettél az szintén igaz az én esetemben is!
Legjobb tudomásom szerint kellett cserélni, de őszintén nem kérdeztem rá a konkrétumokra, úgyhogy utánaérdeklődök, hogy melyik szelephez kellett hozzányúlni.
Ilyen szelepállítást már 13e-nél csináltattam, s volt is mit igazítani független attól, hogy a szervízkönyv akkor még nem írta elő.
Még anno ajánlottam Neked az Ermax hátsó ülés alatti idomot, s abban maradtunk, hogy majd küldök képet...
Hát kérlek szépen azóta sem találom, hogy hova tettem...
polo,
mibe kerult ez a moka? lassan talan nekem sem artana atnezetni szegeny Tehenet
Sziasztok!

TomLamb:

Nekem kb. 1 hónappal ezelőtt csinálták meg u.ezeket a helyi Kawánál (+ új gyertyák), hasonlóak a tapasztalataim, ezen kívül egyenletesebb lett a járása, szebb a hangja, és elmúlt a megtorpanás ami az után jelentkezett, hogy a gyári csövek helyére felkerültek a LeoVince dobok. Neked kellett szelepkorongot/korongokat cserélni? Mennyi km van most a motorodban?
kerlek, ne. eleg volt ennyi.
es koszonom
hagyjuk... nekem sem kellett volna foglalkozni vele
Hali én is itt vagyok ha kell
csak meg néztem gyorsan miről is van szó
FIGU
Mivanmivan? Kit kell megverni?!?!
semmi gond. nem veletlenul nem keressuk egymas tarsasagat a fiatalemberrel
én kérek elnézést
kedves Csucsu,
hidd el, semmi kedvem ilyen ostobasagokkal foglalkozni az emberek olyanok, amilyenek. ez legyen az o baja es nem az enyem
Borso...olvastal r1 topicot?
hmmmm....
en is innek egyet a Lisztferencen mondjuk egy joooo kooola nyammmmm
tessek nekem is szolni koszi
OKés! 17.30 Liszt Ferenc tér.
Zsír...Akkor megyünk egyet a adugóban Iszunk a Liszt Ferenc téren valamit. Aztán meglássu k
Meló után (17h) állok rendelkezésedre!
Akkor ma motorozunk egyet?
Beraktam a kocsiba, hogy bármikor kéznél legyen az 'ürügy' ...
Erre ma motorral jöttem.
remenyeim szerint nem ez volt az utolso lehetoseg
ugyis nalad van meg a jenai, ugyhogy nem menekulsz
Pedig az ebéd utáni desszertre Nálad számítottam ...
... 'egyet.'
Semmi gond gondoltam, hogy közbejött valami.
Frankó volt menni egyett.
Másrészt még mindig nem tudok magamhoz térni, King belőtte a szelepeket és az injektorsort, s a motor úgy megy, minha nem is az enyémet kaptam volna vissza! Pedig előtte sem volt problémám a teljesítménnyel...
es MOST elhuzok, kimosakodok a pizsamambol
hatha tenyleg jon A herceg
Joreggelt!
tartozom egy bocsanatkeressel a kocsiban felejtettem a telefonomat es mivel senkit nem akartam felhivni, fel sem tunt, h nincs nalam elnezest megegyszer bar... oszinten szolva nem is szamitottam ratok. senki nem irt itt, h mentek motorozni