nem 9kor, de valamikor eleg "koran" sikerult hazatalalni. hogy hol jartam halovany lila sejtelmem sincs egy baratom ejjel csongetett, lecibalt a kanaperol es menni "kellett" nem vagyok egy partitunder, uh nem tudom, hol voltunk, de nagyon jo volt
szeretem, ha baratok egyszeruen beallitanak
mondjuk a kedd esti Rocky-nezest/alvast nehez lenne uberelni nyugdijas-klubb rulez
jaja kicsit sajnalom is, hogy ilyen koran ertem haza, mert mozdulni alig van kedvem, pedig annyira gyonyoru ido van megyek is setalni kicsit, hatha a friss levego jot tesz
csak el ne aludjak seta kozben
6 tenyleg nem valami sok de legalabb nem kellett rohannod egyik helyrol a masikra
Jóreggelt... én csak ültem egész éjszaka... ilyen egy szar szombat éjszakánk nem volt az elmúlt 6 évben... 6 fuvar ( !? ) volt egész éjszaka de kitartott reggelig... faszom... Buli volt?
Igazából csak annyi a bajom velük, hogy a bal oldalon mennek és jobb oldalon ülnek... Ja és a földrajzi helyzetük miatt főleg japó cuccaik vannak... Illetve van ausztrál Holden amiből vannak egyébként finom darabok... Most májust tűztem ki.
Jó lehet így bulizni...