Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ciccccus,
ne rontsad itt a bizniszt van ket elado motor is, mindketto 750... te csak ne akarjal senkit rabeszelni a nagyobbra, mert meghuzom a bajszod
Ha 750-esben gondolkodsz akkor ne ülj fel Z-Ezredesre mert rögtön az kell Cefet ahogy megy.
Hét végére megjön a mozdonyom megkapja az új láncszettet és le se lehet majd törölni a képemről az idióta vigyort Akart a fene 1100-est venni... Így sikerült!
Volt nekem Banditám is egy rövid ideig de nem volt gond.Elég ha tudok egy 130-140km/h tempót tartosan tartani ugy ,hogy legyen még benne erő ha esetleg gyorsítani kell.A menet szél meg vele jár a motorozással.Szerettem a gsf-et is.Bandita 1200-vel is ismerkedek csak LE-ben barátibb a Z!
nahhh, akkor inkabb valami mast talalj ki magadnak mondjuk egy FJR, vagy valami nagytestut, mert ezekkel a szelvedelem nelkuliekkel csak szivni fogsz az en 170 centimmel is nagy a vihar rajta, de egy ekkora pasi sehova sem tud bujni feltetlenul probald ki!
Télen 1 mill körül megcsíphetsz pár tuti vételt, én a régire szavazok pláne ha te is elittad az anyatejet a tesók elől
Ugye? Tudom, hogy 1000-es, de ha megnézitek az adatlapomon a Kakucsos Z-s képet, no az 100% kényelmes póz ilyen langalétának is. Az újon feszengtem bár az új 10R-hez képest még az is guruló fotel
Örülök a hozzászólásodhoz mivel én is 194cm vagyok csak a ruhám fekete-sárga-ezüst. Erre is kíváncsi voltam a méreteim miatt de választ adtál a következő kérdésere legalább!
Romet Pony
Szia! Bocs, hogy beleugatok, de ha magasabb vagy 190 centinél akkor a régebbiből keress egy pöpec állapotút!
Idenézz, úgy nézek ki az újon a 194 centimmel, mint majom a köszörűkövön a réginek az ülése is szélesebb.
Mindettől függetlenül az új is nagyon mókás motor pláne ha nem sajnálod a gázállást.
a teljesitmenykulonbseg (...) miatt egeszen biztosan nem eri meg fiatalabbat venni.
a tobbseg turazasra hasznalta, tehat viszonylag sok km lesz benne, ha hasznaltan veszed. KNAPET morotja elado es azzal tuti nagyon jo vetelt csinalnal szerintem mindjart ajanlgatni fogja o is
Csucsu videokommentes huzakodasanak szolt a dolog
Azért érdeklődöm mert z750-et nézegetem de, meg érné-e inkább az ujjabikat venni.Gyönyörű mind a kettő.Nekem ez elött 954 volt ahoz képest gyengébb de túrára alkalmasabb .Meg nekem nem kell mégegy sportmotor.
nekem 2004es van, a torzskonyvebenn 110 LE van. fekpadon megmertek, hatso kereken volt 94.
eszrevehetetlen a 4 LE kulonbseg, foleg ha aranyosan kiszamolod az uttestre leadott teljesitmenyt.
Mi-mi-mi-mi-mi-miii?!
Hali!
Legjobb tudomáson szerint a blokk maga gyakorlatilag változatlan. Minimális különbség talán lehet, gyújtás, hengerfej okán. Az egy érából származóknál is előszeretettel kerekítik fel a teljesítményt 110 lóerőre, pedig az valójában 106-107, attól függ hogyan kerekítesz amikor a kW-ot átszámítod.
egyi helyen 110LE másikon 106LE (olyan kicsi a külömbség ,hogy tényleg észrevehetettlen)
Helo,
ha esetleg van is, amit en nem hiszek, akkor az nem eszreveheto.
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne,hogy szerintetek a 2004-2006-ig gyártott z750-nek és a 2006-tól gyártottnak van-e valami teljesítménybeli külömbség?!
copfhuzogatas is lesz
Csak keményen Csucsu!
olvassatok kommenteket...vicces

Nyíregyi parasztfiu kitalált magának
Azóta útra keltem. Van dolgom. Vasárnap... na ebből is elegem van...
Figyu! Ezek ilyeneket csinálnak odaát...

http://www.youtube.com/watch?v...

Subaru
Impreza STI QUAD!?!? Érted?
nagyon nagyon jo volt ram is fert

meg egy sutit