Ha 750-esben gondolkodsz akkor ne ülj fel Z-Ezredesre mert rögtön az kell Cefet ahogy megy.
Hét végére megjön a mozdonyom megkapja az új láncszettet és le se lehet majd törölni a képemről az idióta vigyort Akart a fene 1100-est venni... Így sikerült!
Volt nekem Banditám is egy rövid ideig de nem volt gond.Elég ha tudok egy 130-140km/h tempót tartosan tartani ugy ,hogy legyen még benne erő ha esetleg gyorsítani kell.A menet szél meg vele jár a motorozással.Szerettem a gsf-et is.Bandita 1200-vel is ismerkedek csak LE-ben barátibb a Z!
nahhh, akkor inkabb valami mast talalj ki magadnak mondjuk egy FJR, vagy valami nagytestut, mert ezekkel a szelvedelem nelkuliekkel csak szivni fogsz az en 170 centimmel is nagy a vihar rajta, de egy ekkora pasi sehova sem tud bujni feltetlenul probald ki!
Ugye? Tudom, hogy 1000-es, de ha megnézitek az adatlapomon a Kakucsos Z-s képet, no az 100% kényelmes póz ilyen langalétának is. Az újon feszengtem bár az új 10R-hez képest még az is guruló fotel
Örülök a hozzászólásodhoz mivel én is 194cm vagyok csak a ruhám fekete-sárga-ezüst. Erre is kíváncsi voltam a méreteim miatt de választ adtál a következő kérdésere legalább!
Szia! Bocs, hogy beleugatok, de ha magasabb vagy 190 centinél akkor a régebbiből keress egy pöpec állapotút!
Idenézz, úgy nézek ki az újon a 194 centimmel, mint majom a köszörűkövön a réginek az ülése is szélesebb.
Mindettől függetlenül az új is nagyon mókás motor pláne ha nem sajnálod a gázállást.
a teljesitmenykulonbseg (...) miatt egeszen biztosan nem eri meg fiatalabbat venni.
a tobbseg turazasra hasznalta, tehat viszonylag sok km lesz benne, ha hasznaltan veszed. KNAPET morotja elado es azzal tuti nagyon jo vetelt csinalnal szerintem mindjart ajanlgatni fogja o is
Azért érdeklődöm mert z750-et nézegetem de, meg érné-e inkább az ujjabikat venni.Gyönyörű mind a kettő.Nekem ez elött 954 volt ahoz képest gyengébb de túrára alkalmasabb .Meg nekem nem kell mégegy sportmotor.
nekem 2004es van, a torzskonyvebenn 110 LE van. fekpadon megmertek, hatso kereken volt 94.
eszrevehetetlen a 4 LE kulonbseg, foleg ha aranyosan kiszamolod az uttestre leadott teljesitmenyt.
Hali!
Legjobb tudomáson szerint a blokk maga gyakorlatilag változatlan. Minimális különbség talán lehet, gyújtás, hengerfej okán. Az egy érából származóknál is előszeretettel kerekítik fel a teljesítményt 110 lóerőre, pedig az valójában 106-107, attól függ hogyan kerekítesz amikor a kW-ot átszámítod.
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne,hogy szerintetek a 2004-2006-ig gyártott z750-nek és a 2006-tól gyártottnak van-e valami teljesítménybeli külömbség?!
ne rontsad itt a bizniszt van ket elado motor is, mindketto 750... te csak ne akarjal senkit rabeszelni a nagyobbra, mert meghuzom a bajszod
Hét végére megjön a mozdonyom megkapja az új láncszettet és le se lehet majd törölni a képemről az idióta vigyort Akart a fene 1100-est venni... Így sikerült!
Idenézz, úgy nézek ki az újon a 194 centimmel, mint majom a köszörűkövön a réginek az ülése is szélesebb.
Mindettől függetlenül az új is nagyon mókás motor pláne ha nem sajnálod a gázállást.
a tobbseg turazasra hasznalta, tehat viszonylag sok km lesz benne, ha hasznaltan veszed. KNAPET morotja elado es azzal tuti nagyon jo vetelt csinalnal szerintem mindjart ajanlgatni fogja o is
eszrevehetetlen a 4 LE kulonbseg, foleg ha aranyosan kiszamolod az uttestre leadott teljesitmenyt.
Legjobb tudomáson szerint a blokk maga gyakorlatilag változatlan. Minimális különbség talán lehet, gyújtás, hengerfej okán. Az egy érából származóknál is előszeretettel kerekítik fel a teljesítményt 110 lóerőre, pedig az valójában 106-107, attól függ hogyan kerekítesz amikor a kW-ot átszámítod.
ha esetleg van is, amit en nem hiszek, akkor az nem eszreveheto.
Nyíregyi parasztfiu kitalált magának
http://www.youtube.com/watch?v...
Subaru
Impreza STI QUAD!?!? Érted?
meg egy sutit