Tegnap valóban csak a islányok nem motoroztak, és sajnos ezek közé tartoztam én is.
Láttam h kerestél csak nem tudtam felvenni mert pont bent voltunk a kórházban babalátogatáson (amit kurvára élveztem, nézegettem egy ráncos kisembert... ) aztán már nem is akartam hallani hogy mennyire jó és mé nem megyek...így nem hívtalak
Jó reggelt!
Tegnap sajnálhatja az összes kutyaütő, aki nem jött pedig hívtam őket !
Tozsóval egy nagyon kellemeset kanyarogtunk.
Ma frissen elindultam dolgozni - szokatlan módon bőven időben - majd miután nem jutottam fel kb 10 perc alatt sem a 4-es főútra, hazamentem, átöltöztem, s motorral fél óra alatt beértem, azóta sokkal jobban vagyok
neked mennyi eszed van
bamulatos bar egy falon keresztul meg mindig nehez lenne kijutni a lakasbol es nagyokat setalni meg ilyen romantikus hulyesegeket
ismersz kicsit a joisten penzet is el tudnam kolteni
de ma tuti vennem kell fagittet a bejarati ajtora meg mindig nem volt eleg hideg, hogy megcsinaljam meg kene valami koltseghatekony megoldas a komplett szigetelesre
jaja, mar csak hetet kell aludni ....
de mennek mar, mert megsem az igazi. mindig rajovok,hogy valamit meg kene/lehetne csinalni itthon es az sokkal tobbe kerul, mintha dolgozni jarnek
Igaz!Fontosabb nekem a kényelem meg,hogy 100LE felett legyen. Z-k pedig egyszerűen gyönyörűek ezért is keresek ilyet.Csak túl magas vagyok hozzájuk.De ez van.
Matska! Nem rég adtam el a CBR 954-esemet és szerintem az jobban megy mint az ezredes.Most már kezdek lenyugodni és egy fasza túra gép kell de nem első szempot a teljesítménye.(de azért legyen alattam LE)
Láttam h kerestél csak nem tudtam felvenni mert pont bent voltunk a kórházban babalátogatáson (amit kurvára élveztem, nézegettem egy ráncos kisembert... ) aztán már nem is akartam hallani hogy mennyire jó és mé nem megyek...így nem hívtalak