Azt megköszönném. E-bayen látam párat, de azok elég ocsmány "carbon hatásúak" voltak, rádaásul mocsok drágán Ezért gondoltam a szürke gyárira, az elég pofás és menne a motorhoz...Mondjuk némi kókányolás belefér van egy professzinális ezermester ismerősöm
Nem annyira, de van egy csomó utángyártott, ami a 750-es hűtőre szerelhető csavarozási lehetőséggel van elkészítve. Persze az ügyesebbje ezt át tudja valószínű hidalni...
Pont most vadászok az enyémre, mert megsérült és több ilyet találtam. He kell megkeresem s elküldöm a linket.
akkor fekudj vissza, hatha jobban leszel a kovetkezo ebredes utan
a jelek szerint tenyleg tul nagy feladat ele allitottalak tente, baba, tenteeeeeeeeeeeeee
Irigylésre méltó a kapcsolatotok! Nagyon nem tudjátok egyhamar megunni egymást!
Még egyszer köszi a cuccokat, ma reggel intéztem Aandrással a tranzakciót.
Szia!
Hát már hogy a viharba ne motoroznánk!
Az ideg megöl, lassan két hete nem ültem rajta...
Mindenképp gurulni szeretnék egyet, sztem lőjünk be egy időpontot a Nyugatinál ismét, s aki jön jön aki nem az marad.
Mondjuk, még nem konzultáltam King-gel, hogy holnap mehetek-e biztosan a motorért, de remélem nem történt semmi váratlan...
meg mielott kapnek ket nagy fulest, elhuzok szemeszetre viszlaaaaaaaaat
Pont most vadászok az enyémre, mert megsérült és több ilyet találtam. He kell megkeresem s elküldöm a linket.
a jelek szerint tenyleg tul nagy feladat ele allitottalak tente, baba, tenteeeeeeeeeeeeee
szundikalj meg egy kicsit, hatha jobban leszel
vasarnap barmikor lehet jonni, de gondolom csak delutan lesz belole csak tesseeeek, csak tesseeeeeek
Aki ott volt az vágta ld. Csucsu
Vasárnap tekergés után egy kis Borsós Tiramisu?
Még egyszer köszi a cuccokat, ma reggel intéztem Aandrással a tranzakciót.
Hát már hogy a viharba ne motoroznánk!
Az ideg megöl, lassan két hete nem ültem rajta...
Mindenképp gurulni szeretnék egyet, sztem lőjünk be egy időpontot a Nyugatinál ismét, s aki jön jön aki nem az marad.
Mondjuk, még nem konzultáltam King-gel, hogy holnap mehetek-e biztosan a motorért, de remélem nem történt semmi váratlan...