Hollandiában voltam sokszor, több alkalommal hosszabb ideig. Semmit sem tapasztaltam abból amit írsz. Olaszországba tényleg sajátos lelki világ kell, náluk cigányabb lustább népség talán csak a spanyol.
Amit erdemes szinten meggondolni, hogy telen az ilyen eszaki orszagok mint Svedorszag, de Hollandia is, nagyon depis, majdnem egesz nap sotet van, nagyon utalom... (Cserebe nyaron este 11-ig vilagos van.)
Hollandiaba ne menj, irigy smucig nepseg, csak hollandul hajlandoak beszelni, rosszul szervezettek es rosszabbak mint a skotok... Es motorozni is kulfoldre kell, hogy menjenek... Cserebe igen vicces orszag, autopalyaval a tenger kellos kozepen, eleve dulongelore epitett hazakkal, es meztelen nenikkel az ablakokban... Svedorszag viszont jo hely (bar en ott nem eltem, de sok ismeros)! Csak hideg...
Nakam amugy Olaszorszag a nyero, annak is a deli resze, de ahhoz is sajatos lelkivilag kell...
USA-ba nem élnék semmi pénzért. Vannak dolgaik amik érdekelnek, amiket egyszer egy életben jó volna látni, tapasztalni. De mint életkörnyezet kizárt. Svédország, Hollandia, Új-Zéland vannak most terítéken.
Én az USA-ban. Az anyukám amerikai állampolgár. Nekem zöldkártyám van. De egyelőre itt jobban szeretek élni. New Yorkban, pontosabban Bronx-ban éltem, Utána Arizona-ba költöztük, Phoenix-be (Sun Citybe). Az sokkal jobb és szebb. Ráadásul biztonságosabb. Piszok jó gyorsulási versenyek vannak éjszakánként. És egész évben lehet motorozni.
akkoooo rohadjon meg a kawasaki
igy sajnos nem fogunk uzletelni igazan sajnalom, de ha nem jo, akkor magamra megsem csavarozhatom fel, szamarful helyett
azert nagyon szepen koszonom
Nakam amugy Olaszorszag a nyero, annak is a deli resze, de ahhoz is sajatos lelkivilag kell...
steve hozzaszolasa szerint megisscak fel lehet tenni a 2004esre a 2007es tukroket akkor uzletelunk
koszi, Steve
természetesen a Z-k tükrei (2007--- ) jók a régebbikekre ( --2006 ig )
szóval 2003tól kiadott Z összes tükre jó bármelyikre
úgy megijedtem hogy gyorsan fel is szereltem bratyóméra (2005) a 2008 as Z1000 ét :)
Tényleg nem úgy volt hogy eladod!?
ToZso még mindíg nem jött mail-tőled!?
igy sajnos nem fogunk uzletelni igazan sajnalom, de ha nem jo, akkor magamra megsem csavarozhatom fel, szamarful helyett
azert nagyon szepen koszonom
Takarít vagy mi
1 óra mulva nyugati?
hívom Báránytomit
Akkor valahol elakadt a levél,mert még nem kaptam meg!