Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hollandiában voltam sokszor, több alkalommal hosszabb ideig. Semmit sem tapasztaltam abból amit írsz. Olaszországba tényleg sajátos lelki világ kell, náluk cigányabb lustább népség talán csak a spanyol.
Brusszelben a 9 even aluli fiugyermekek kozott a "Mohamed" nev a leggyakoribb...
Amit erdemes szinten meggondolni, hogy telen az ilyen eszaki orszagok mint Svedorszag, de Hollandia is, nagyon depis, majdnem egesz nap sotet van, nagyon utalom... (Cserebe nyaron este 11-ig vilagos van.)
Hollandiaba ne menj, irigy smucig nepseg, csak hollandul hajlandoak beszelni, rosszul szervezettek es rosszabbak mint a skotok... Es motorozni is kulfoldre kell, hogy menjenek... Cserebe igen vicces orszag, autopalyaval a tenger kellos kozepen, eleve dulongelore epitett hazakkal, es meztelen nenikkel az ablakokban... Svedorszag viszont jo hely (bar en ott nem eltem, de sok ismeros)! Csak hideg...
Nakam amugy Olaszorszag a nyero, annak is a deli resze, de ahhoz is sajatos lelkivilag kell...
USA-ba nem élnék semmi pénzért. Vannak dolgaik amik érdekelnek, amiket egyszer egy életben jó volna látni, tapasztalni. De mint életkörnyezet kizárt. Svédország, Hollandia, Új-Zéland vannak most terítéken.
Ezt tudtam. Tudom. Nem akarok, fogok. De Németország nem érdekel semmilyen összefüggésben.
Én az USA-ban. Az anyukám amerikai állampolgár. Nekem zöldkártyám van. De egyelőre itt jobban szeretek élni. New Yorkban, pontosabban Bronx-ban éltem, Utána Arizona-ba költöztük, Phoenix-be (Sun Citybe). Az sokkal jobb és szebb. Ráadásul biztonságosabb. Piszok jó gyorsulási versenyek vannak éjszakánként. És egész évben lehet motorozni.
Pl én... Miért, külföldre akarsz költözni?
Jóreggelt. Nem bírok aludni. Van köztünk olyan aki élt külföldön hosszabb ideig? A hosszabbon legalább fél évet értek.
Ok!
Küldem másik mélcímről is mélt. Ha nem kapod meg akkor küld el a számodat és felhívlak.
Zsoooo,
steve hozzaszolasa szerint megisscak fel lehet tenni a 2004esre a 2007es tukroket akkor uzletelunk

koszi, Steve
huhh, most egy pillanatra megijesztettetek
természetesen a Z-k tükrei (2007--- ) jók a régebbikekre ( --2006 ig )

szóval 2003tól kiadott Z összes tükre jó bármelyikre

úgy megijedtem hogy gyorsan fel is szereltem bratyóméra (2005) a 2008 as Z1000 ét :)
Oké ne mérgelődj.
Tényleg nem úgy volt hogy eladod!?
ToZso még mindíg nem jött mail-tőled!?
akkoooo rohadjon meg a kawasaki
igy sajnos nem fogunk uzletelni igazan sajnalom, de ha nem jo, akkor magamra megsem csavarozhatom fel, szamarful helyett
azert nagyon szepen koszonom
Nem tud jönni

Takarít vagy mi
Tom jön? mert akkor felhívom, hogy guruljon felénk
Akkor legyen inkább 2 kor
natürlich ja
tozsokám

1 óra mulva nyugati?
Pár perc és mondom az okosságot.
Küldöm megint
várj
hívom Báránytomit
Szia!
Akkor valahol elakadt a levél,mert még nem kaptam meg!
mint az állat, hol találkozunkazonnal