Tudod mikor: Piroska kora reggel gombaszik az erdoben, es enekelve szedeget "egy kis gomba s trallala, egy kis gomba s trallala". A farkas alszik a bokorban epp a legedesebb reggeli almaval van el, mikor jon Piroska es enekeli, hogy "egy ki, egy ki, egy kis gomba s trallala"
Küldtem mailt
Sajna nem jó rá más a menete megnéztük egy cimbimmel a kereskedésben nem passzol rá!
Tudod mikor: Piroska kora reggel gombaszik az erdoben, es enekelve szedeget "egy kis gomba s trallala, egy kis gomba s trallala". A farkas alszik a bokorban epp a legedesebb reggeli almaval van el, mikor jon Piroska es enekeli, hogy "egy ki, egy ki, egy kis gomba s trallala"
nekem meg mindig az a kerdesem, hogy vajon az uj Z tukrei jok-e a regire? tudsz erre valaszt?
A gomba már elkelt sajnos,illetve én örülök neki.
A bukógomba érdekelne ha jó áron adod ! Nekem 2007-es a Z-m ugyhogy biztos jó lesz......
Üdv.:Tomi
Mostanában motorváltáson gondolkozom.
Sok Z-t látott tapasztalt szemetekkel megvizsgálva, mit gondoltok a következő példányról:
http://www.hasznaltauto.hu/2286518_kaw
asaki_z1000_2003
Érdekelne, menniyre kényelmes, alkatrászellátottság, teljesítmény, fogyasztás, futómű, kidolgozottság, ár-érték....stb....
Köszönöm!
Én a sárvédőd stipistopiztam, Csucsu remélem együtt megyünk a szajréért, motorkával?
megvettem!
nekem meg JANUARBAN! es oregebb is vagyok
bocs hogy közbeszolok, esetleg ha valakit érdekel volna egy diablo CORSA gimim eladó!
további szép napot