Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Figu úr..Napot

Miattad at lett téve erre a hétre
Én vagyok a nagyszerű

Kellemes kis zenés táncos összejövetelnek nézünk elébe szombaton.
Hali mindenki!
Tomi összekeverek valamit , most szombaton lesz a buli ,
és nem a múlt héten volt , vagy ez másik vagy mi van ?
FIGU
Nagyszerű!
Ahogy már írtam, kaja, üdítő és sör lesz. (Meg némi töményebb is... )
Ha ezen kívül kívánsz valamit vagy amit egyedi ízlésed megkíván azt hozzál magaddal.
na perszeeeeeeeee jappok, mi?
bar tegnap en is kockas-pled-kimonoban nyomtam itt bent, olyan hideg volt
Naná hogy igen, és motorral. A hátizsákom meg telerakom. Mit vigyek?
Te hívtál ma reggel? Bocsi, csak japán delegáció jön hozzánk és baromira készülünk. Tegnap is este fél kilenckor mentem haza.
Knapet Te sokat nézted a Hősöket szerintem!
na hat ennel sokkal tobb jo itt nem nagyon tortenik, max ha elhuz a fonokunk
Nem lehet az a munkahely rossz, ahol így kényeztetnek
nem ellenbuli, teeeee Tom levelet masoltam be, csak kisse meg en is komas vagyok
vagyis voltam, mert mar megreggeliztem a fiuk csinaltak isteni finom rantottat
Aszem nekem még aludnom kell....Azt hittem hogy már ébren vagyok....de kiderült hogy nem
jeeeeeeee bakki, te meg megismersz
zsenialis napok ota kereslek, de se nem valaszolsz, se nem veszed fel a telefont neeeeeeem lesz ennek igy jo vege
Csak nem szervez valami 'ellen-bulit'...
Remélem tudsz jönni?
Most akkor nálad lesz a buli Borsó?
Hali Mindenki!
Kissé elmaradtam, de a SZOMBATI ÖSSZEJÖVETEL TOVÁBBRA IS ÁLL!
Mindenki be tud állni az udvarra, mert már szomszédasszonyommal egyeztettem, hogy lesz egy kis fennforgás nálam szobaton és igénybe venném az ő udvarrészét is , úgyhogy hely van bőven a motoroknak!
Azért aki tud vagy itt vagy e-mail-ben (tom@eniac.hu) vagy telefonon (30-241-68-51) jelezzen, hogy mégis kb. hány főre készüljek.
Jó reggelt mindenkinek.
Kezdés 15h-tól. Zárás jókedv függvényében legkésőbb vasárnap 18h
Parkolás korlátozottan megoldott, kb. 20 motor elfér az udvaron. Szállás is korlátozott számban megoldható, ha valakinek úgy jön ki a lépés... J
Bejutni sajnos csak a telefonomra jövő hívással lehetséges, mert kaputelefon/csöngő még folyamatban... (30-241-6851)
Ahogy azt már a fórumon jeleztem a kaja, sör, üdítő biztosítva, minden egyéb saját ízlésnek meglelő dolgot hozzatok magatoknak.
Szia
TD-hegyek eletemben talan eloszor neztem vegig focimeccset tatott szajjal Csucsuval egy csomot telefonaltunk kozben, bosszantottuk egymast
es nem vagy lathatatlan, csak akkor en mar olvastam azt mondtad, hogy 22ig edzesen vagy ki gondolta volna, hogy elobb megjelensz
Uhhh lehet, hogy a falon is át tudok menni?!? Apppááámmmm....
Khirály! Akkor most megpróbálok repülni is...
Még mindig láthatatlan vagyok?
Ooooo rájöttem. Ti közben nyomjátok itt ezerrel a fórumot, csak én nem látom a szöveget. Ez valami spéci beállítás?!
Stét. Mi volt a meccsen?
TomLamb rezidenciáján lesz gyülekező, sütögető, csevegő. Délutántól. De ennél többet nem tudok, nekem nem jó a mostani szombat. Őt kérdezd. Száma megvan?