Szevasztok!
Külön köszöntlek ifjú padovan, még hogy nem vagyunk a fórumon na, na !
Kicsit összejöttek a dolgok , ennyi az egész.
Buli jól sikerült , lusta voltam visszaolvasni,
ahol én voltam az nagyon fasza volt , csak vasárnap délben értem haza katonás állapotban ,
FIGU
Neten vannak online meccs nézési lehetőségek. De valamilyen program kell hozzá, meg regisztráció stb. Az én elmaradott agyam nem bírja megfejteni ezeket a modern sztorikat. Bekapcsolom a tévét és nézem. fel tudom hangosítani stb.
azt lehet valahogy online nezni mert este persze meg a kickoff-ot se lattam, ugy elaludtam
vegulis a hetvege 48 orajabol ca. 60at toltottem fekve. semmi kedvem nem volt megmozdulni. se... azt hiszem nalam sem oke minden
A céges címemre megérkezik előbb vagy utóbb minden, de vannak időszakok amikor napi 100 mail érkezik. Egy csomót átdob spam kategóriába. A hotmail-t viszont nem használom, ezért van, hogy egy hónapig nem nézem meg. Ráadásul a jelszót sem tudom hozzá, csak az msn-en keresztül tudom megnyitni, az irodai gépemről.
Most megtettem. Olvastam. És most ha megengeditek elvonulok, mert magamba roskadtam.
A hotmail-es postafiókom ( ha arról van szó ) csak az msn-hez használom. És mivel az msn-t sem használom kb 2 hete így a postafiókot sem nézem. De akkor majd most.
A héten mikor vagy bent? Kellene majd egy időpont egy 1órásra...
Külön köszöntlek ifjú padovan, még hogy nem vagyunk a fórumon na, na !
Kicsit összejöttek a dolgok , ennyi az egész.
Buli jól sikerült , lusta voltam visszaolvasni,
ahol én voltam az nagyon fasza volt , csak vasárnap délben értem haza katonás állapotban ,
FIGU
vegulis a hetvege 48 orajabol ca. 60at toltottem fekve. semmi kedvem nem volt megmozdulni. se... azt hiszem nalam sem oke minden
Most megtettem. Olvastam. És most ha megengeditek elvonulok, mert magamba roskadtam.
off
Élhjen a jhó időőőőő