Alumenumet is lehet alakítani úgy, hogy ne legyen rideg, törékeny. A kulcsszó a hő. Felteszem, hogy akik ezzel foglalkoznak üzemszerűen, ezzel tisztában vannak.
Azért alunál nem mindegy mennyit kell, mert elfáradhat (elgyengül+rideggé válik) az anyag az igénybevételtől. Ha meg nem aluváz, nézzétek el egy "autós" olajat használónak..
Jóreggelt.
Mégis vannak dolgok amik fel tudnak dobni.Tegnap voltam megnézni a bringámat.Már majdnem kész, hétfőn jön vissza a vázjavítótól. Összerakják és készen is van.Már csak egy valag pénzt kell adnom és minden a régi
Van egy kis izgága csávó, aki már olyan 'népszerűségnek' örvend, hogy már várom a hírt, hogy egyszer hazafele menet spontán megruházza valaki.
Öcsémet már vagy ötször vágta meg. Ablakon fólia, még át nem írt autó, stb. Csupa életveszélyes szabálysértések... Ezeken kívül más praxisa nincs is öcsémnek a rendőrséggel...
Amúgy meg nincs bocsánat!
voltam doktorbacsinal, vettem egy csomo konyvet es neztem a kacsakat a vajdahunyad varnal :D
nektek is ilyen jol indult a nap? :D
Hála istennek
Mégis vannak dolgok amik fel tudnak dobni.Tegnap voltam megnézni a bringámat.Már majdnem kész, hétfőn jön vissza a vázjavítótól. Összerakják és készen is van.Már csak egy valag pénzt kell adnom és minden a régi
(Neked is!)
Joreggelt!
FIGU
joccakat
veled mi a helyzet?
Hogy vagytok?
És mi ebből a tanulság? Aki másnak kertbe kerál annak fetymerütymetyityi...
Öcsémet már vagy ötször vágta meg. Ablakon fólia, még át nem írt autó, stb. Csupa életveszélyes szabálysértések... Ezeken kívül más praxisa nincs is öcsémnek a rendőrséggel...