esetleg a szonyegen kivansz osszecsapni a tobbiekkel es meglatjuk, hogy harman le tudunk-e donteni a labadrol vegulis semmi akadalya, de a kamerat es egyeb, keprogzitesre alkalmas eszkozoket a bejaratnal elveszem
Vasárnap este 10 óra. Ha jól sejtem. Illetve találkozó olyan 8 körül mert előtte ugye vacsizni is kell. Meg van a pre-game show stb... 22.00 a kickoff...
elmeltileg az eloadas vasarnap este 10kor kezdodik, mert a ... amerikaiak miattunk nem kezdik korabban a meccset
lehet jonni elobb, aztan amig nem jon knapet, osszebeszelhetunk mindenfele felinformaciot a jatekrol a vegere meg megvilagosodunk
Köszönöm!
Így nem teljesen süketként nézem majd a műsort ...
Végül is mikor lesz az időpont, mert a hétvégén Debrecenben van egy pár ismerőssel megjelenésem Tiesto bácsinál. Erről jur eszembe vagy egy fölös jegyem is... Hátha valakit érdekel...
okay! mert most viszem szervízbe, rendbe rakatok mindent a gépen, aztán amint van rá jelentkező, megy a háztól! ha hozzád kerülne, akkor tudnám, hogy jó helyen, jó gazdánál van!
Az átlag vitorla amivel a többi embert láttam menni az 5 - 7 m2 között volt az erős szél végett.
Az enyém 6,4-es, az épp kezelhető volt még. Ellenben jött egy 'emberke' 50 év körül kb. 120 kg.
Hozott egy akkora tepsi szörföt, mely szinte elbírta állóhelyzetben és rátett egy 9,5-es vitrolát...
Én mire 'átcsoszogtam' a túloldalra kb 4-szer fordult meg.
Ha én vetkőzök akkor mindenki elmenekül...
bar utobbitol inkabb eltekintenek vacsora utan
Ez ügyben is info-t kérnék. Ha nem publikus akkor : tom@eniac.hu-ra.
lehet jonni elobb, aztan amig nem jon knapet, osszebeszelhetunk mindenfele felinformaciot a jatekrol a vegere meg megvilagosodunk
... van egy fölös jegyem ...
Így nem teljesen süketként nézem majd a műsort ...
Végül is mikor lesz az időpont, mert a hétvégén Debrecenben van egy pár ismerőssel megjelenésem Tiesto bácsinál. Erről jur eszembe vagy egy fölös jegyem is... Hátha valakit érdekel...
aztan jon a szakkommentator es vegkepp osszezavar mindenkit
Az enyém 6,4-es, az épp kezelhető volt még. Ellenben jött egy 'emberke' 50 év körül kb. 120 kg.
Hozott egy akkora tepsi szörföt, mely szinte elbírta állóhelyzetben és rátett egy 9,5-es vitrolát...
Én mire 'átcsoszogtam' a túloldalra kb 4-szer fordult meg.