Amit csináltam az autójával azt nem nevezném karistolásnak...
De egyébként igaz, a munkahelyén már úgy fogja elmondani, hogy egy buzi száguldozó motoros nekiment mint egy barom... meg a faszijának is majd hazudni kell valamit...
imadnivaloak, az biztos
foiskolan annyiszor megneztuk, h szerintem tudom kivulrol de azert nezd meg a trailert, mert ebben benne van az indianer, meg arra a valasz es kb 2 honapja ezen rohog az egesz cegunk
pokolian figyelmetlenek az emberek. csak azert, mert nekik nem lehet bajuk, ott a kasztni, ugy gondoljak, hogy nem is kell figyelniuk. ez a kislany se fogja egy het mulva tudni, h o mit csinalt, csak te leszel a hulye motoros, aki osszekaristolta a kocsijat
Hat sajnos, hogy 6000renkent kell cserelni! Ne erts felre nem az anyagi reszere ertem, hanem arra, hogy annyira kisporoltak belole az anyagot, hogy maskepp nem tudod eletbentartani a Kawat.
Elintéztem egyedül. Ügyesen szépen, ahogy a csillag megy az égen...
Annyi volt egyébként, hogy a Szerémi úton jöttem befelé. 6 körül. Rohadt nagy dugó. Néha megindult a sor. Rendőrök mentek a sorban, úgyhogy kicsit viszavettem. A Prielle előtt bementem a külső sávba az autók közé. Gurulunk, lassítunk mert utolértük a sor végét. Ekkor csak azt érzem, hogy valami hozzáér a bal lábamhoz, nézek oda, hát egy sötétkék kombi Mazda6 anyosülésével nézek farkasszemet. Fék meg minden, de már eleve majdnem álltunk. És csak jön. Fék elenged és úszok az árral. Szépen rádőltem. Erre kiszáll, hogy megverjen. Mondom neki, te hülye vagy? A rendőrök látták mi volt, ők is kiszálltak. Csaj pórul járt, index nélkül akart sávot váltani, rajtam keresztül. Szemre olyan 200 a kára. Nekem csak az ijedtség... de a rohadt kurva anyját egészen konkrétan... próbáltam betörni az üvegét is, de nem sikerült úgy az esés...
megmaradok, delutan lesz csak a haziorvosom muszakban, ugyhogy majd akkor kiderul, mi bajom van.