en is benne vagyok, csak azt aruld el, hogyan juttatjuk el odaig a grillt
vagy mindenki otthon megsutogeti a maga kis pecsenyejet, bedugja a kabatjaba es elhozza
Milyen király lesz, a következő Z találkozón, Borsó süt nekünk, Csucsu keveri a piákat (szigorúan alkoholmentes) FIGU szórakoztat minket remek anekdótákkal, én meg nevetek nagyokat.
Olaj ügyben én Agip 10w-60-ast használok régóta több motoromban is
/csak azért mert ezt tudom olcsón beszerezni/ és hibátlan volt minden motoromban .
FIGU
OFFtopik :
Juteszembe:
Elf Sport 4 Campione
RACE products range
100% synthetic
Base 100% PAO
10W-60
JASO MA
Ezzel történetesen csúszott a kuplungom (ZX-7R) a ringen úgy 11000-től. A helyette beletöltött 15W40-el nem. Amiből nem feltétlenül következik, hogy szar (max a kuplung: kopott v. a rugók fáradtak), de az előtte lévő Repsol fullszint se okozott ilyet.
a szingli elet nagy hatranya, hogy nincs kinek sutni-fozni
ha mindet magam ennem meg, mar en sem fernek be a bejarati ajton
a pitenek egyetlen baja, hogy talan nem eleg edes, de azert igazan finom volt az elso szelet
Te, Borso, szerintem már csak az a hiba, hogy nem tudják a kérőjelöltek a címet, meg az esetleges emeletet (a szükséges létramérethez)...
Amúgy a süteménnyel csínján kell majd bánnod, különben szíved választottján pár éven belül látni fogod konyhai sürgés-forgásaid sikerét..
Ebben igazad van,egyébként az egyik kereskedő ezt a márkát,a másik meg egy másmilyen márkát favorizál,teljesen eltérőek a szervízelési szokások a Kawa szervízek házatáján!
vagy mindenki otthon megsutogeti a maga kis pecsenyejet, bedugja a kabatjaba es elhozza
Olaj ügyben én Agip 10w-60-ast használok régóta több motoromban is
/csak azért mert ezt tudom olcsón beszerezni/ és hibátlan volt minden motoromban .
FIGU
Juteszembe:
Elf Sport 4 Campione
RACE products range
100% synthetic
Base 100% PAO
10W-60
JASO MA
Ezzel történetesen csúszott a kuplungom (ZX-7R) a ringen úgy 11000-től. A helyette beletöltött 15W40-el nem. Amiből nem feltétlenül következik, hogy szar (max a kuplung: kopott v. a rugók fáradtak), de az előtte lévő Repsol fullszint se okozott ilyet.
ha mindet magam ennem meg, mar en sem fernek be a bejarati ajton
a pitenek egyetlen baja, hogy talan nem eleg edes, de azert igazan finom volt az elso szelet
Amúgy a süteménnyel csínján kell majd bánnod, különben szíved választottján pár éven belül látni fogod konyhai sürgés-forgásaid sikerét..
(egyébként dícséretes! )
mar az almaspite is keszen van
(csak szoktatás a majdani férjezettséghez )