Uraim és Hölgyeim, nagyon sajnálom, hogy nem tudtam menni, de reggel előre nem bejelentetten anyósomék megjelentek, és nem tehettem meg, hogy itt hagyom őket. Remélem lesz még alkalom egy kis időtöltésre együtt. Meg motorozásra is, mondjuk a Pilisben. Remélem nektek jobb volt a napotok.
Hi! Hadd kérdezzem meg, az miért van hogy egy full más videó jön le, mint amit lejátszik a weblapon? Ami lejön abban kawát nem is láttam, csak suzukit meg yamahát.
Na annyi hogy ha valaki, nem a Tesco-tól jönn, vagy késne, vagy esetleg délutánra ér, azoknak itt egy mobilszám: 06-70 / 385-9421. Ha gurulok akkor nem veszem fel de visszahívok mindenkit.
Jó éjt!
Hali!
Robis tegnap kb 50 km-t mentem esőben és nem lett tiszta. Az autósok szórták rám a mocskot az útról . Persze nem azért mentem esőben mert te ajánlottad.
Király a videó Zotyó. De így elnézve, néhány emberkének túl nagy az önbizalma, hogy a gyors csoportban tolta, mert még nálam is bénábban döntötte, pedig pályamotorral volt. Míg a lassúban volt olyan köcsög, aki letolta a másikat és még a könyöke is leért néhány kanyarban. De ez nem neked szól, hanem néhány szereplődnek. Holnap? én kilenckor az M0 szigetszenmiklósi SHELL kútjánál leszek.
Háát,szomorú vagyok,h nem tudtam ott lenni veletek tegnap! Mikor indultam (azt is nagy rohanással persze,mert mindig késésben vagyok) ,már éreztem,h vmi nem stimm a hátsó gumivan. Gondoltam majd ha odaérek nyomok bele pár légkört a kúton,de már a városból kilépve éreztem,h lapos. ki is álltam az első kútnál,nézem nézem, erre ott figyel benne 1 rohadt popszegecs! Életemben nem kaptam még defektet, na most nesze!
Belenyomtam a defektsprémet + ráfújtam még levegőt,az go back
Sajnálom ,h nemtudtam gurulni veletek! A legközelebbin,tuti ott leszek!
Ja és jó árban! Ha tudtok ilyet írjatok,előre is kössz.
sajna nem sikerult eljutnom, hosszura nyult az elozo ejszaka :S. majd legkozelebb...
Majd legközelebb.
és nem írtam át a letöltő linket
most már tuti
üdv,
Zotyó
Jó éjt!
Reggel tali.
Robis tegnap kb 50 km-t mentem esőben és nem lett tiszta. Az autósok szórták rám a mocskot az útról . Persze nem azért mentem esőben mert te ajánlottad.
Fiu
De nektek jó szórakozást
A tegnapi esti motorozásról készült videókat
innen megtudjátok nézni
Első menet
Második menet
üdv
Zotyó
Holnap tetszik jönni?
Háát,szomorú vagyok,h nem tudtam ott lenni veletek tegnap! Mikor indultam (azt is nagy rohanással persze,mert mindig késésben vagyok) ,már éreztem,h vmi nem stimm a hátsó gumivan. Gondoltam majd ha odaérek nyomok bele pár légkört a kúton,de már a városból kilépve éreztem,h lapos. ki is álltam az első kútnál,nézem nézem, erre ott figyel benne 1 rohadt popszegecs! Életemben nem kaptam még defektet, na most nesze!
Belenyomtam a defektsprémet + ráfújtam még levegőt,az go back
Sajnálom ,h nemtudtam gurulni veletek! A legközelebbin,tuti ott leszek!
Jó 7végét Mindenkinek!
Fehér bőrruha stb...