Halihó Uraim. Most néztem végig. Ezek a kis vackok, nem olyan igazán jók, úgyhogy megoldom a rendes kamerám rögzítését. De nézhető. A hangja gyalázatosan szar. Akadozik. Belelóg a rendszámkeret, de láthatóak vagytok. Mindjárt feltöltöm. és nézhetitek magatokat.
Pontosat nem tudok, mert nem láttam mi történt, de a végeredmény csúnya lett. Anyit tudok, be lett mondva, hogy nem a lassú csoportban kellene pályacsúcsot dönteni. De hogy ennek köze volt e a töréshez azt nem tudom. De mintha többen is estek volna a lassú csop 2. nekifutásában.
Ha jól tudom nem lett senkinek komoly baja.
Üdv Otthon mindenkit. Remélem mindenki okésan hazaért.
Az utoló nekifutást kihagytam mert dolog volt itthon. De nagyon kircsis volt.
Sajnálom azokat akik a pályán kicsúsztak. Kár volt azért a gyönyörű fehér Z1000-ért, de majd meggyógyul és újra hasítja az aszfaltot.
Robis!
Videót visszanézted? Jó lett? Majd meglátjuk mi is gondolom.
Estét mindenkinek!
Sajnos nem értem ki a pályára, 17.20 körül indultam a melóból és kb 10 perc alatt szarrá áztam ,
de bakker úgy eláztam h az csuda .
Hát sajna ezért nem értem oda, sajnálom nagyon .
Bocsika ismét .
FIGU
M3 kivezető=- váci lejárat majd Fót felé ott át mogyoródra ott pedig a boltnál jobbra és kanyarogni az úttal majd annak a végén jobbra és ott már ott van az átjáró rész
Leendő kis Z tulaj vagyok és a segítségeteket szeretném kérni. Véleményetek szerint Budapesten és környékén melyik kereskedésben érdemes megvenni az új motort? Értem ez alatt azt, hogy hol tekintenek rám vevőként, esetleg extra kedvezményt hol és mit adnak stb. Előre is köszönöm.
Egyébként mindenkinek kellemes időtöltést a ma esti pályamotorozáshoz. Remélem a következőn már én is ott lehetek.
van egy elado Z-750 (2005) hatso felnim, ha valaki ilyenre vagyna...
udv,
N.