A 2003-2006-os Z-k segédváza és farokidomja úgy tudom teljesen megegyezik: tulajdonképpen csak átcsavarozták a ZX6R-ről, tehát elméletileg jónak kéne legyen.
Megjegyzés: Elméletileg az elmélet és a gyakorlat ugyan az. Gyakorlatilag nem.
A bukó? Nagyon állat. Imádom. Matt a fényezése, minden korrektül működik benne. Nagyon kényelmes, nagyon csendes. Nagyon szeretem. Teli találat volt ennyi pénzért. Állat a grafika rajta.
Végülis... ha mindenki nagyjából Pest megyéből érkezik, akkor lehet, hogy a 7-es úton kéne összefutni, aztán együtt legurulni a tóig. Ha ez így megfelel mindenkinek, vagy legalábbis a csapat nagy részének, akkor eltéveszthetetlen talihelynek javasolnám az érdi tesco parkolóját (tudjátok, a dupla körforgalomnál van). Esetleg fél 10-kor?
Hát igen 29-e az vasárnap.
A találka helyszíne az ok. Az időpontot meg attól függmikorra akarunk ott lenni. Ha eldöntjük hogy mikorra érjünk a vízhez, akkor ahhoz képest tudunk kalkulálni. Szerintem 11-re legkésőbb ott kéne lenni a víznél. akkor szerintem 9 körül kéne talizni a benzinkúton. De várom a többi javaslatot.
A Szabadstrandos placc az szerintem okés. Az hol is van? Mert akkor vagy a helyszínen kellene összefutni, vagy a tó környékén egy ismertebb hely és ott futna össze a mindenki, s mennénk a partra.
Robis
Hát szerintem is jók azok az Icon cuccok. A bukóról az elő vélemény? Nekem kircsis az FG 15-os (Drako). Szerintem jó választás volt.
Hali Robi!
Nem akaarlak lebeszélni csak, h nézd meg az ingyen van, a srác télen az utcán is hordja,
Strongarm a neve, és 47 ropi talán , és nem a textileknél hanem a farmereknél keresd .
FIGU
Kaptam egy blokkot de 2.250 E az ara. Mongyuk a leiras szerint 41 km-be van.
Hallottam mar 1.200 E koruliekrol is amit mar elkapkodtak, de remenykedek
Fiu
Nekem maga a váltó az jó, csak néha csattanik a lánc. Illetve van olyan is hogy álló helyzetbe kicsit nehezen veszi be az eggyet (vagy csak én nem akarok eröltetni, kicsit mozdítom előre és ok)
De összeségébe jó a gép
Lehet,h el tudok látogatni hozzátok a tóra,de még mindig kétséges,majd csak szombaton tudok fixet mondani,mikor ti már úton lesztek
PálfiBéla!
Hát nagyon gyanús a dolog,h aki neked leszedte a hengerfejet,h vissza hegesszék a füleket rá, rosszul rakták össze a vezérlést,nem jelen volt és kis fordulaton éppen éppen hozzáért a dugattyú a szelephez (az volt az a ciripelés) és mikor adtál egy nagyobb gázt,nagyobb fordulatot,akkor sajna utolérte a dugó a szeleptányért és rotty!
Sajna az valóban menthetetlen,másik kell mindenképp,ilyenkor még a főtengely is elgörbül! Kuplung,váltó és a generátor még használható !
Kérdeztem tavaly a kakasdi bontóban komplett blokkot(bár az 750-es volt) injektorral és asszem leömlővel együtt mondott rá 400.000 Ft-ot (természetesen papíros volt)
Szal sajna nem kis pééz lesz még így se!
Robis!
Az M0-ás miklósi shell kúthoz mennénk mi is, csak egy időpontot egyeztessünk majd.
Mi pénteken szabadstrandra mentünk, a motorok a víztől 10m-re álltak, 20m-re pedig büfé. Ez a gárdonyi résznél van, Nadap felé. Nem voltak sokan, gondolom szombaton többen lesznek ott, de ez az egész tóra igaz lehet.
Szia
Nemtoom!
Franciaorszagbol hoztak be serulten ugy, hogy le votak torve a blokkrol a vazzal kapcsolodo fulek. Levettek a hengerfejet es vissza heggesztettek, aztan h mit nem raktak vissza rendesen azt nemtoom.
En amikor vettem meg akkor kecetelt a szelep, de mihejst meggazolodott elhalkult, es gyonyoruen muzsikalt. Hazavittem es csak kecetelt. Sulizok igy vagy 2 honap mulva juttam a gep kozelbe megint. Toltottem egy keves olajat meg bele es melegittes utann megvagtam a gazt remelve, hogy ettol rendbejon, hat nem igy tortent
A dugattyu meghajtotta a szelepet amitol a dugo eltorott, igy eltort a hajtokar is es szetdaralta a hengerfejet, a henger ket oldalara okolnyi rest utott es meg a blokk aljan is kinyomott valamit.
A nagy csattanastol remulten neztem ahogy az olajnyomasmero log lefele, es omlik mindenunnen a viz meg az olaj.
Hat igy kezdodott egy reg vart alom beteljesulese.
Szerintem menni kellene S ha bejönn a dolog akkor lehet máskor is. Főleg hogy ha ilyen jó meleg nyár van.
Gondolkoztam hova lenne érdemes menni. De most hétvégén nem volt időm kigurulni körülnézni, ahol a part is zsír és a parkolás sem nagyon gázos. Én eddig csak a Sport parton voltam, de nem idén. Haver volt hétvégén (kocsival) s ő annyit mondott, hogy Velence is jó, igaz hogy fizetős volt a parkolás, de rá látott a kocsira. Úgyhogy nyitott vagyok és is hogy hova is menjünk.
Amúgy ha gurulunk akkor érdemes lenne úgy menni, hogy együtt amenyire lehet.
Tozsó és mi valószínű együtt gurulunk, mert mind a 2-en a 17-kerből mennénk. S pár past környékivel simán összefuhatnánk és úgy le a megbeszélt találkahelyre.
Nekem is ugyan ez van, 1,5 évig azt hittem a bukó a szar, de feltünt hátizsákkal megszűnik a jelenség! Ekkor vettem észre, hogy nem a bukó a ludas, hanem a kordura kabátom 140 környékén a nyakánál úgy elkezd rezonálni, hogy az teljesen az agyamig hatól! Próbáld ki, ha berezeg a sisakod, bal kezeddel nyúlj fel a jobb váladra! Hátha nálad is ugyanez a jelenség! :-)
Hétvégén tuti kiröhögött egy csomó autós.
Gurulgattam és a nyakanál a dzseki gallérjánál megcsípett valami. Én odanyúltan, hogy kipiszkálom a gallér alól. Hát rossz ötlet volt. Ahogy odanyúltam belekapott a levegő a kabcsiba és a bogár be a kabát alá a hátmhoz. Tovább csípett. Én megáll lepattan a motorról, tépem le magamról a göncöt és még az is lehet, hogy ugráltam. 7-8 csípést begyüjtöttem mire kikerült a dög. Azok most virítanak nyakamon, hátamon. Hát mivel én voltam az áldozat nem röhögtem magamon.
Tudja valaki hogyan fényképez a trafi az M1-esen? Előről vagy a rendszámot is lekapja valahogy?