Akkor most már elmondhatom, hogy szerintem a te felnijeidre vetettem szemet. Az értékesítővel meg is beszéltem, hogy átcserélik. A szürkének akkor még nem volt gazdája. Aztán mire átvettem az enyém, csak nem sikerült átcserélni, én meg nem forszíroztam a kérdést...
A videót néztem, és szemre tényleg elég alacsonyan és kint van a kipuffod. Ami egyébként aztafakk. Nagyon ott van a szeren. A hátsó sárvédőt honnan szerváltad? Feketében egy ilyen nekem is jó lenne.
Kérdezhetek még egyet? Ho vetted a motort? Amikor én vettem a csikibegénél tavaly szeptemberben akkor volt egy szürke és majdnem elcsábultam.
Az fel sem merült benned, hogy ennyire tudok motorozni
Viccet félretéve feljebb és beljebb lett rakva az összekötő cső most éppen oválosítják és majd 27. kiderül,
egyébként csak anyit, hogy bal oldalon a kitámasztót kell vaklahogy feljebb raknom mert az is leér
Szeva Zotyó!
Civilben valami vasipari melós vagy , h állandóan csüvet köszörülsz .
Ugyan olyan csövet csinálnak mindíg , mert nem sok értelme van ha igen .
Valahogy feljebb és beljebb kéne tenni, már írtam h az én dobom egész máshol van,
bár ez pálya dob, a super stock-ban ilyennel mennek .
FIGU
Talált süllyedt, ez valóban PUIG. 27 000 pénz. Még néztem a Kappa/Givi plexit, de az nem tetszett. A Barracuda túl nagy volt. Ez illett stílusban a legjobban a kicsiZ-hez. Állítólag nem kell megfúrni a gépet a felrakáshoz.
Innen rendeltem: www.aquaman.hu
a hátsó sárvédőt pedig DrBig-től itt a fórumon
a videón még a "gyári" Remus összekötő cső van fenn azóta csináltattam másikat
üdv,
Zotyó
ez már az átalakítottt
A videót néztem, és szemre tényleg elég alacsonyan és kint van a kipuffod. Ami egyébként aztafakk. Nagyon ott van a szeren. A hátsó sárvédőt honnan szerváltad? Feketében egy ilyen nekem is jó lenne.
Kérdezhetek még egyet? Ho vetted a motort? Amikor én vettem a csikibegénél tavaly szeptemberben akkor volt egy szürke és majdnem elcsábultam.
üdv
knapet
Az fel sem merült benned, hogy ennyire tudok motorozni
Viccet félretéve feljebb és beljebb lett rakva az összekötő cső most éppen oválosítják és majd 27. kiderül,
egyébként csak anyit, hogy bal oldalon a kitámasztót kell vaklahogy feljebb raknom mert az is leér
üdv,
Zotyó
VersiomX + párom
jjbrutale
Robis
dragons
Frontline + 1 fő
Soma+Sománé
Ott lennék csak más időpont kellene
CSUCSU
TomLamb
FIGU (sajna melózok )
...csak azt mondja majd el valaki, hogy hol lesz az az OTT.
Jóccakát.
Civilben valami vasipari melós vagy , h állandóan csüvet köszörülsz .
Ugyan olyan csövet csinálnak mindíg , mert nem sok értelme van ha igen .
Valahogy feljebb és beljebb kéne tenni, már írtam h az én dobom egész máshol van,
bár ez pálya dob, a super stock-ban ilyennel mennek .
FIGU
VersiomX + párom
jjbrutale
Robis
dragons
Frontline + 1 fő
CSUCSU
TomLamb
FIGU (sajna melózok )
Holnap viszem vissza egy kis átalakításra
úgyhogy szerintem megoldható
Itt próbáld megnézni
De pont azt a képet iderakni amin nem a pályán megyek....
VersiomX + párom
jjbrutale
Robis
dragons
Frontline + 1 fő
CSUCSU
TomLamb
Innen rendeltem: www.aquaman.hu