Akkor gyere ki Rákoskereszttúrra a Keresztúri úton és majd visszakivánkozol.
Amikor pattogsz az akkor gáz ha fordulsz épp. Nem tesz jót a menetiránynak.
Kitartást és türelmet néked.
Hello!
Nem jó a kérdésfelvetés. A vétség elkövetése tényszerűen rögzített, ez ellen nincs értelme fellebbezni. A büntetés mértéke és formája kapcsán lehet kérelmet írni. Illetve lehet kifogásolni magát a büntetést ha minden kétséget kizáróan tudod igazolni, bizonyítani, hogy a rendszer téved, és szó sincs gyorshajtásról.
Kérelmet lehet írni amiben kéred a büntetés mértékének mérséklését, részletfizetést stb. De rendesen indokolni kell. Ha van előéleted, büntetőpontod akkor el fogják utasítani. Legalábbis ez a tapasztalat.
Hát én erre csak azt mondanám, hogy ha ennyivel megúszod és a jogsid megmarad, akkor ki kell fizetni. Mert még kötekedni fognak és még rosszab vége lehet a dolognak. Tudok sok kisfröccs az a 30000 ft, de én így látom a dolgot.
Ha jól tudom 50-es korlátnál 74km/h felet veszik el a jogsit. Nem sok híja volt.
Ja, letrafiztak, május 10-én 50 helyett 70-el sikerült... a családi ótóval ( még szerencse, hogy nem mocival voltam) és mindenféle előzetes értesítés nélkül ma kapom a csekket 30.000Ft-ról. 5000Ft illeték befizetésével lehet fellebbezni. Közigazgatási bírságként van feltüntetve. Kííííváncsi vagyok, hogy van e értelme fellebbezni, vagy a Zero tolerancia tényleg Zero tolerancia...?
bővebben a sztori? letrafiztak és megkaptad a levelecskédet a szép összeggel? ha irja hogy lehet panasszal kifogással fordulni akkor próbálj meg érelmet írni hogy mérsékljék a büntid vagy részlet vagy valami mert 50gyereked van és hajléktalan...a feljelentésekre lehet "kifogással " élni viszont ott a szbsértési előadóé a mérlegelés joga , itt viszont már közigazgatási eljárás keretei között zajlik ha jól tom...ottis meglehet próbálni....egyébként mást negyon ne tehetsz...
Szeva Király!
Hát eddig csak szolíd ünneplés volt , bankett kicsit gyengusan , csak modjával ,
illetve otthon 1 üveg pezsgő és ennyi.
De a nyárra terveztünk 1 grillezős kerti partit , ahol szétcsapjuk az agyunkat ,
mint nyári eső a tyúkszart .
Robis ha a gerincvelőűrbe bármit benyomkodnak , legyen az porckorong,
új járgány után kell nézni , de azt sajna joystick-kal kell irányítani és 4 kereke van .
FIGU
2005-ös Z750S, igen olyan szürkés szine van.De a szin nem számit,legfeljebb lefujatom, csak az a lényeg hogy hibátlan legyen a kerék.Már nagyon gurulhatnékom van.
Amikor pattogsz az akkor gáz ha fordulsz épp. Nem tesz jót a menetiránynak.
Kitartást és türelmet néked.