Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nini ez meg én vagyok

már megint elkopott a kipufogócsövem....
Hali, én is benevezek, remélem jó idő lesz. TomiZ, ha jönnél, gurulhatnánk együtt, nem kellene egyedül kolbászolnom.

Június 29-e ott leszek:
Nevek:
VersiomX + párom
jjbrutale
Robis
dragons

Ott lennék csak más időpont kellene
Nevek:
CSUCSU
TomLamb
én megtippelem a feliratból rajta: PUIG
Hello!

Jól néz ki ez a plexi! Mi a márkája? Én eddig Emaxosat nézegettem de ez még szebb! Hol rendeled és mennyi? Thanks előre is!
Jó a Zotyó új rucija.

FIGU, ha nem haragszol meg, akkor olyan bukót veszek, amilyen neked is van. Ez van most raktáron, és nem akarok várni. Meg tetszik is.
Végre már nekem is jön az új szélvédőm.
Ilyen lesz:
Az ötletgazda mőgé felsorakozok ...

Június 29-e ott leszek:
Nevek:
VersiomX + párom
jjbrutale
Robis

Nevek:
CSUCSU
TomLamb
Június 29-e ott leszek:
Nevek:
VersiomX + párom
jjbrutale
Robis

Nevek:
CSUCSU
Június 29-e ott leszek:
Nevek:
VersiomX + párom
jjbrutale

Nevek:
CSUCSU
enis benne vagyok. pontos koordinatakra es idopontra van szuksegem. :)
Június 29-e ott leszek:
Nevek:
VersiomX + párom

Nevek:
CSUCSU
Na akkor mi legyen ezzel a 29-re esendő az ötletgazdának nem jó Velencei tóhoz szóló időponttal?
Tényleg ciki, hogy az ötletgazdinak nem jó. Szerintem a töbség döntsön. Mindenki iratkozzon ha akkar.
Ha többe leszünk a 29-re mint a második listában akkor menjünk és dumáljuk meg hogy de akkor már lesz egy lista hogy kik lennének ott. Ha a második lista nyer akkor máskor megyünk és ennyi. Ezt szerintem Most péntekig le kéne zárni így akkor ha kell utána lehet szervezkedni.

De akkor legyen egy olyan, hogy aki jönne a Velencei tóhoz (ismerkedés, fürcsi, motorozás, stb)
az másolja a lenti a szöveget, a jelentkezők listáját és írja a nevét a megfelelő helyre:

Június 29-e ott leszek:
Nevek:
VersiomX + párom

Nevek:
én is vételkor értesültem erről, egy kicsit mérges is voltam
Sza Janika!
Ezt meg nem is tudtam .
FIGU
Hi!
Valószínű az lehet a csoda tárgya, h 2004-2006-os Z 750 NEM volt gyárilag zöld színben ,
pláne nem a lime kawa zöld, a 2007-esek metál zöldek .
FIGU
én zöldet akartam onnan tudom ezeket, mert körbekérdeztem a kereskedéseket de aztán megláttam a narancsot és le is tettem róla
Ám legyen, de legalább a narancssárga idekerült, ugye
ezt nem jól tudod
a kicsi z kijött zöldben is, csak hát azt a magyar kereskedésekbe nem hozták el, mint általában minden jó színt, csakis németbe, olaszba, és franciába adtak el belőle, de ott is kevés darabszámba
Ja közben rájóttem, hogy az amiről beszéltek az 2005-ös. Akkor nem szóltam.
A kollégámnak is zöld a kicsiZ, egyszerre vettük a csikibegénél, tavaly szeptemberben. Nem teljesen értem, hogy mire gondolsz a nem gyári színnel.
Hiába, tényleg rossz helyen élünk. Japánban így néz ki egy rutinpálya...
nem, sajnos nem en voltam. hetkoznap otthon pihen a dog egyelore...bp-n nemtudnam hova tenni ejszakara. hetvegen viszont nem lehet rola leszedni szal talan jobb is h otthon van mert a gatyam is ramenne a benzinre :D
jjbrutale:

Fura, hogy ez gyárilag zöld Z. Ugyanis a 750-es az alábbi színekben jött ki: fekete, ezüst, piros, kék és narancs. Magyarországon is csak egy ilynről tudok, de azt már utólag fényezték át pirosról. Illetve ha a múlt héten reggel hétkor Te mentél át a Blahán, akkor már kettőt láttam.
Üdv mindenkinek

Ha valaki esetleg szertene venni egy AGV K szériás bukót, nekem van egy eladó, ha sikerül linkelek egy képet. Méretprobléma miatt még egyáltalán nem használtam (XL-es) féláron adom.

A kelomotorról + a tapasztalatom. A diadora csizmimet 3 rugóval olcsóbban vettem, mind bármelyik másik boltban, ja és volt is 43-asban. Egy ...üzletben a megígért 2 hét helyett 1 hónap után is hitegettek, akkor aztán ledobta az agyam a láncot.

Ma én is láttam keresztül a városon vagy 3 orange z-t, valami kawaday volt?
Egyébként érdekes, hogy a Spirro árai magasabbak, mint a Kelo-é. És tényleg az a gáz, hogy nagyon szar a választék. A kollégám hozott az USAból, nagyon állat Icon cuccokat. itthon még mutatóban sincs olyan.