Szia Béci! Én sem gondoltam volna hogy itt talállak! Itthon minden ugyanolyan szar mint mikor kimentetek! Jah! Motorozni nem nagyon van időm! Annyi a maszek meló mint állat! Ennyi még soha nem volt! Azért egy Osztrák gurulást összehozok valahogy! Szerintem Polgárdiban majd összefutunk! Azt nem akarom kihagyni!
Királyom, köszi a tippet. Nem is rossz ötlet. Csak előbb a kitüremkedést kéne visszatömködni a gerinc csatornámba . De azért motorozok, mert érdekes módon akkor nem fáj, csak ha a kényelmes fotelomba ülök. Na onnan alig tudok felállni. Ezért most hokedli van a dolgozószobámban . De a motorot azt bírom. Szombaton megyek is Alsóőrsre.
Dottore FIGU!
Fogadd tengermély tisztelettel és motoros üdvözlettel gratulációmat !
Csak vigyázz magadra a nagy örömünnep közepette,merthát ugye a magas emböröknek nagyobb terhelés éri a gerincét,ha épp megmarkol és vállára akar emelni 1-2 rekesz sört !
Nehogy suszter cipője szondróma legyen ám itt a nyárra !
Azt hittem,tüneti kezelésnek,majd laza motorozást ajánlasz majd Robisnak,monnyuk a Tököli úton 4bárra felfújt gumikkal! Az majd helyre rázza dógokat no
Sneak!
Gondolom szürke színű felni kéne? Csak a felni kéne,vagy tárcsástól?
Kérdezgettem bontókat,50-60-at kérnek 1 üres felniért!
Sztem tudnék neked 40 körül,de az fekete!
Üdv Soma! Csak most tudott az olaszbajárós cimbi pontos árat mondani a suonora, de még ha ő hozza is 110be áll meg a vadiúj slip on , de ha valamelyikőtöknek kell , megadom az elérhetőségét, és már a jövőhétre leszállitja!
Reggelt Robis!
Nem tudom mennyire sürgős, ha gondolod bár mikor összefuthatunk .
Ha ráér, a legközelebbi találkozóra elhozod, addig megbeszéljük mi van és ami kell,
"képeket" felesleges mert nem vagyok radiológus
De a az úszást /GYORS-ba, nem mell úszás vagy bármi más ismétlem/ azonnal elkezdheted,
az összes alternatív kezelés közül a legjobb.
Szánj rá 3 hetet heti 2-3 alkalom legalább 1-1.5 óra /az se gond ha darabokba megy/ és érezhető a változás.
Természetesen ha olyan stádiumba van előfordulhat h már nem használ, de a lényeg nem ÁRTHAT.
Kisugárzik láb, emésztés ?
Írhatsz mailt is.
FIGU
Köszönöm Doki,
van mindenféle leletem és CT vizsgálati anyagom. Ha akarod oda adom neked, vizsgálgatni. Szeretném a műtétet elkerülni. És a fájdalomcsillapítókat csökkenteni és a gerincmerevítő övet elhagyni. Mert nagyon kényelmetlen.
Csuti, nem kell tovább fáradozz a gumi miatt. Fehérváron van egy új gumis a Palotai úton, 33.000 szerelve a Qualifier NK hátra .
Meg is rendeletem gyorsan.
NK az a fejlesztés ami az új z750 hez lett alakítva elméletileg. PT pl: cdbr600, r6. Többféle ilyen betűjelzés van dunlop oknál a szám után, az ilyenek mindegyik egy-egy motortípusra vannak fejlesztve. (aztán lehet csak PR fogás és szimpla qualifier az is)
www.ujpestbulldogs.hu
Június 21. szombat.
Számoltál-e már nekem valamit a lábtartókra?
felnik
Dottore FIGU!
Fogadd tengermély tisztelettel és motoros üdvözlettel gratulációmat !
Csak vigyázz magadra a nagy örömünnep közepette,merthát ugye a magas emböröknek nagyobb terhelés éri a gerincét,ha épp megmarkol és vállára akar emelni 1-2 rekesz sört !
Nehogy suszter cipője szondróma legyen ám itt a nyárra !
Azt hittem,tüneti kezelésnek,majd laza motorozást ajánlasz majd Robisnak,monnyuk a Tököli úton 4bárra felfújt gumikkal! Az majd helyre rázza dógokat no
Sneak!
Gondolom szürke színű felni kéne? Csak a felni kéne,vagy tárcsástól?
Kérdezgettem bontókat,50-60-at kérnek 1 üres felniért!
Sztem tudnék neked 40 körül,de az fekete!
Cső
ha tud valaki 2005-ös z750-hez elado elsö kereket, az ne tartsa magában!
Sajna nem uszta meg a kerék sem a buktámat és 8-as lett:-).
Köszönöm.
u.i.:Stevasaki, elöre is köszönöm a segitségedet amit felajánlottál.
Sneak
Ez az olaszbajárós ismerösöd nem válallna egy motor fuvart emberrel Olaszországba?Persze nem ingyen!
Nem tudom mennyire sürgős, ha gondolod bár mikor összefuthatunk .
Ha ráér, a legközelebbi találkozóra elhozod, addig megbeszéljük mi van és ami kell,
"képeket" felesleges mert nem vagyok radiológus
De a az úszást /GYORS-ba, nem mell úszás vagy bármi más ismétlem/ azonnal elkezdheted,
az összes alternatív kezelés közül a legjobb.
Szánj rá 3 hetet heti 2-3 alkalom legalább 1-1.5 óra /az se gond ha darabokba megy/ és érezhető a változás.
Természetesen ha olyan stádiumba van előfordulhat h már nem használ, de a lényeg nem ÁRTHAT.
Kisugárzik láb, emésztés ?
Írhatsz mailt is.
FIGU
van mindenféle leletem és CT vizsgálati anyagom. Ha akarod oda adom neked, vizsgálgatni. Szeretném a műtétet elkerülni. És a fájdalomcsillapítókat csökkenteni és a gerincmerevítő övet elhagyni. Mert nagyon kényelmetlen.
Csuti, nem kell tovább fáradozz a gumi miatt. Fehérváron van egy új gumis a Palotai úton, 33.000 szerelve a Qualifier NK hátra .
Meg is rendeletem gyorsan.
ha valaki tervezi hogy vesz power commandert a Z750-hez (04-06)akkor szóljon mert én hamarosan megrendelem és jobban megérné többet venni