javaslom, hogy nezz at a GasGas-forumba, ott sok okos ember van. meg leginkabb probald ki, mert hat az se mindegy, hogy milyen ertes
jaja, elokerultem. kitagitottak a tudatomat , ugyhogy most legalabb egy merettel nagyobb sipka kell majd a fejecskemre
labad hogy van?
Kövezzetek meg, de én a supermoto-val is szemezek. Most abszolút komolyan kérdezem, a supermoto futóműve jobban tolerálja az úthibákat? Azt gondolnám, hogy a hosszabb rugóút önmagában ahhoz kevés. Okítsatok kérlek. Megnéztem Csucsu leadott mociját is... kacérkodom, de ez a szezon már a kicsiZ-é...
Pedig bírom őket. Ügyesek, és ráadásul szép emberek. De nem tettek eleget a győzelemért. A végén 65-35 % volt a labdabirtoklás a spanyolok javára. És szerintem kurvára el is fáradtak. Mindegy ez van. Azért ezek után végképp kíváncsi leszek az esti meccsre...
Hahó mindenki!
De Csutka szoktam aludni, viszont nem túl sokat nekem napi 6 óra elég, vagy olyankor jövök haza,
megnézem a leveleket, és a topikot.
"aki sokat alszik keveset él" ezt nem hallottad még .
Csucsu elhiszem h a GAS-GAS után iritálnak az úthibák ,
ha nem lenne kurva drága minden használható V2-es szupermotyó én csak azt vettem volna.
Robis majdnem igazad lett, azon a héten amikor tanultam olyan kánikula és napsütés volt, h majd meg őrültem .
FIGU
Ma 12:25-kor jött velem szemben, Szigetszentmiklóson (a Aries telephelyénél) egy új Z1000 narancs-ban és egy kék valami . Ki volt arra? Egy Peugeot Partnert terelgettem céges öltözetben.
Nah, elbattyogtam gumit csereltetni. Bejelentes nelkul, es persze nem kellett varni...
(Michelin Pilot Road 2 lett a kiszemelt)
Ujra kell ertelmeznem a motorozas fogalmat... Lett egy min. 50 kiloval konnyebb jarganyom... Es a gumicsere hatasara meggyogyult a szottyadt elso fekem (amivel a BigBangek is vacakoltak eleg sokat).
Szoval most jobb, mint valaha, irany az Eifel nemzeti park...
tudtommal gyari. franciaorszagbol szereztuk be. szezon vegen atfestem candy lime greenre, a motorblokkkot meg a tobbi holmit pedig mattfeketere...ez kicsit regebbi kep, azota mar atalakitottam kicsit :) uton vannak az uj tukrok es ules, rendszamtartot es indexeket mar csereltem, kipufogo kene meg de nemtudok donteni (two bros / ixil / arrow)... igazabol az uj Z-hez gyartott akrapovic slip-on tetszene de az nembiztos h ramenne... vhol lattam egy kepet ahol 2005-os Z-n volt uj akrapovic dob. lehetseges ez vagy jolsikerult fotosop melo volt? :D
Elnézést knapet Mester.
Nem az érdekel, hogy a bemérés volt hiteles vagy sem (elismerem, hogy nem állandóan a km órát nézem vezetés közben), hanem az, hogy azt a kiba..ott 30 rugót lehetne e valahogy csökkenteni, hogy érdemes e megpróbálkozni egy szívhez szóló kérelemmel, vagy felejtsem el és perkáljak szó nélkül...? Írtam már ilyet egy-két éve és engedtek is a büntetésből, de nem tudom, hogy változott e valami május 1-óta.
Az autó az édesanyám nevén van (neki szól a határozat is) és mivel neki még nem volt efféle incidense szerintem lenne értelme megprószálni.
Sziasztok! 05 z750-nek mondja már meg vki mi volt a gyári gumija! vag ajáljatok utcára valami normális és tartós gumit.Nem akarom 2000 km után cserélni...köszönöm
jaja, elokerultem. kitagitottak a tudatomat , ugyhogy most legalabb egy merettel nagyobb sipka kell majd a fejecskemre
labad hogy van?