Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

javaslom, hogy nezz at a GasGas-forumba, ott sok okos ember van. meg leginkabb probald ki, mert hat az se mindegy, hogy milyen ertes
jaja, elokerultem. kitagitottak a tudatomat , ugyhogy most legalabb egy merettel nagyobb sipka kell majd a fejecskemre
labad hogy van?
Kövezzetek meg, de én a supermoto-val is szemezek. Most abszolút komolyan kérdezem, a supermoto futóműve jobban tolerálja az úthibákat? Azt gondolnám, hogy a hosszabb rugóút önmagában ahhoz kevés. Okítsatok kérlek. Megnéztem Csucsu leadott mociját is... kacérkodom, de ez a szezon már a kicsiZ-é...
Előkerültél elveszett bárányka?
Pedig bírom őket. Ügyesek, és ráadásul szép emberek. De nem tettek eleget a győzelemért. A végén 65-35 % volt a labdabirtoklás a spanyolok javára. És szerintem kurvára el is fáradtak. Mindegy ez van. Azért ezek után végképp kíváncsi leszek az esti meccsre...
Jepp

Estét...

Buzeráns svédek elvitték a tippmixem
Joestet a Holgynek es az Uraknak
Hahó mindenki!
De Csutka szoktam aludni, viszont nem túl sokat nekem napi 6 óra elég, vagy olyankor jövök haza,
megnézem a leveleket, és a topikot.
"aki sokat alszik keveset él" ezt nem hallottad még .
Csucsu elhiszem h a GAS-GAS után iritálnak az úthibák ,
ha nem lenne kurva drága minden használható V2-es szupermotyó én csak azt vettem volna.
Robis majdnem igazad lett, azon a héten amikor tanultam olyan kánikula és napsütés volt, h majd meg őrültem .
FIGU
Hello! A 30 ezret nem fogják csökkenteni, hiszen ez a büntetés alsó határa. Részletfizetés szerintem lehetséges.
Jepp

Megint én, megint most, megint munkából.

Szar az élet
Ma 12:25-kor jött velem szemben, Szigetszentmiklóson (a Aries telephelyénél) egy új Z1000 narancs-ban és egy kék valami . Ki volt arra? Egy Peugeot Partnert terelgettem céges öltözetben.
Nah, elbattyogtam gumit csereltetni. Bejelentes nelkul, es persze nem kellett varni...
(Michelin Pilot Road 2 lett a kiszemelt)

Ujra kell ertelmeznem a motorozas fogalmat... Lett egy min. 50 kiloval konnyebb jarganyom... Es a gumicsere hatasara meggyogyult a szottyadt elso fekem (amivel a BigBangek is vacakoltak eleg sokat).
Szoval most jobb, mint valaha, irany az Eifel nemzeti park...
akármilyen dobot rá lehet szerkeszteni egy megfelelő összekötőcsővel
nagyon szép ez a zöld ha lett volna az országba nekem is az lett volna
tudtommal gyari. franciaorszagbol szereztuk be. szezon vegen atfestem candy lime greenre, a motorblokkkot meg a tobbi holmit pedig mattfeketere...ez kicsit regebbi kep, azota mar atalakitottam kicsit :) uton vannak az uj tukrok es ules, rendszamtartot es indexeket mar csereltem, kipufogo kene meg de nemtudok donteni (two bros / ixil / arrow)... igazabol az uj Z-hez gyartott akrapovic slip-on tetszene de az nembiztos h ramenne... vhol lattam egy kepet ahol 2005-os Z-n volt uj akrapovic dob. lehetseges ez vagy jolsikerult fotosop melo volt? :D
azannyába de szép ez a ződ z750
ezt ti fújtátok zöldre v. gyári
de jó megy vkinek gratulálok
Elnézést knapet Mester.
Nem az érdekel, hogy a bemérés volt hiteles vagy sem (elismerem, hogy nem állandóan a km órát nézem vezetés közben), hanem az, hogy azt a kiba..ott 30 rugót lehetne e valahogy csökkenteni, hogy érdemes e megpróbálkozni egy szívhez szóló kérelemmel, vagy felejtsem el és perkáljak szó nélkül...? Írtam már ilyet egy-két éve és engedtek is a büntetésből, de nem tudom, hogy változott e valami május 1-óta.
Az autó az édesanyám nevén van (neki szól a határozat is) és mivel neki még nem volt efféle incidense szerintem lenne értelme megprószálni.
*agráros
igen agrár vagyok még jövő hét péntekig:D leállamvizsgáztam hétfőn!
:) jo otlet... pill
töltsd már ki az adatlapod, ne anonim nyomd
pirelli diablo strada, 5e km utan egyelore jonak tunik
a gyári bridgeston bt 012
utcára pirelli diablo corsa tökéletes, jól tapad is és jó tartós
Te véletlenül nem az agrárra jársz debróba
Sziasztok! 05 z750-nek mondja már meg vki mi volt a gyári gumija! vag ajáljatok utcára valami normális és tartós gumit.Nem akarom 2000 km után cserélni...köszönöm
FIGU a diplomavédés miatt annyit kihagyott a motorozásból, hogy nem tud aludni és a garázsban ül a gépen és brummog.