Hölgyek, Urak, kérem, akinek HJC sisakja van írjon nekem véleményt róla. Legfőképpen a szélzaj és a huzat érdekelne. FIGU kérlek írd le nekem a sisakodról a ugyanezt. Most akarok másik bukót venni, de nem tudom mi legyen. Nem akarok sokat költeni. Max 50 000 Ft. Célpont: ICON Legion Silver, Icon skull illetve HJC IS-16 Abyss, HJC FG-15 Draco
en most eppen 3 napig nem voltam, ugyhogy semmirol nem tudok , de szerintem ket het mulva mindenkinek jo lesz. addig el tudja rendezni a dolgait, ha tenyleg el akar jonni
Beülök egy online poker versenyre, aztáán ha kicsit felszáradt odakint biztos h kimegyek kicsit gurulni, aztáán családi szülinapozás délután majd este paintballozok és hülyére lövöm a fejét mindenkinek
Te jobban benne vagy itt a körforgásban, segíthetél időpontot egyeztetni a Velencei tavi lazuláshoz.Hm?
jaaaa, engem most nem zavar az idojaras van egy csomo mas dolgom mara
jon reggeli kakao-vendeg, aztan irany anyu es utana haverozom tovabb
te micsi ma, hamar ilyen remek egy ido van?
Pff...városban soha soha soha nem lesz jobb közlekedési eszköz mint a supermoto.
Én komolyan meglepődtem h ennyire szarok az utak. A gas gas-al egyáltalánnem éreztem ilyen drámainak a helyzetet, mindössze annyi volt a baj, hogy nagyon keveset találkozott az út az első kerekemmel:)
Most értem haza a HD találkozóról. Nagyon rendben volt. Hulla vagyok. Találkoztam egy szép őj narancs kicsiZ gazdival és láttam egy régi narancs kicsiZ-t. Az is szép volt. Szóval idén nagyon jó volt a szervezés. Csak az eső elkezdett esni este fél nyolc körül.
Ha legalább olyan csinos mint te, és a szíve csücske a motorozás akkor megfelel. Viccet félretéve, megírom, de ez még nálunk több hónap. Lassan körvonalazódik, hogy kit, mit, mire szeretnénk.
csapatepites, amibol persze leginkabb panaszdelutan lett, de igy legalabb mindenki elszzavalhatta a serelmeit. es kivetelesen nem egymast gyuloltuk a vegere, hanem mindenki a kozos fonokunket
a borulásom ota ma végre gurultam egyet a drágámmal az utcában.:-)
AZ elsö kerék még csálé, de jövö héten az is meggyogyul.:-)
Még egyszer köszönet Stevasakinak a segitségért!
Átnézek majd oda is, de egyelőre itt kérdezem pl Figu-tól, Csucsu-tól. Rájöttem, hogy igazából 20-30 km-t megyek egyszerre motorral és leginkább városban. Úgy saccolom, hogy célszerűbb lenne egy supermoto.
Lábam szarul de büszkén. Javulgat, úgy érzem, de terhelni még nem lehet. Pedig holnap edzőmeccs, egy hét múlva az utolsó idei bajnoki fordulónk.
Hali Knapet!
Természetesen igen, Tökölön egyszer nézz meg 1 szupermotyó versenyt kurv@ állat .
Szerintem klasszisokkal nagyobb élmény mint a Moto Gp .
1 nagy hátrányuk van az 1 hengeressel nem lehet illetve nem érdemes túrázni, /alacsony utazó sebesség, illetve az 1 hengeres szét ráz ha túlforgatod/.
ezért regetegszer kimaradtam jó bulikból, de városba soha rosszabbat , csak ilyet ,
és nagy előnye h rengeteget lehet rajta vigyorogni , amikor kitudod használni a képességeit
FIGU
Junius 29. vasárnap - Velencei mulatság
ki jön?
Te jobban benne vagy itt a körforgásban, segíthetél időpontot egyeztetni a Velencei tavi lazuláshoz.Hm?
jon reggeli kakao-vendeg, aztan irany anyu es utana haverozom tovabb
te micsi ma, hamar ilyen remek egy ido van?
A rendeltetésszerű használat miatt.
Mit szólsz milyen szép időnk lett ma? Phasszkivan
Én komolyan meglepődtem h ennyire szarok az utak. A gas gas-al egyáltalánnem éreztem ilyen drámainak a helyzetet, mindössze annyi volt a baj, hogy nagyon keveset találkozott az út az első kerekemmel:)
masok elott is hirdetnem az iget, hogy TE vagy a legjobb munkaado
a borulásom ota ma végre gurultam egyet a drágámmal az utcában.:-)
AZ elsö kerék még csálé, de jövö héten az is meggyogyul.:-)
Még egyszer köszönet Stevasakinak a segitségért!
Sneak
minden esetre elvezetes es nagyon szorakoztato volt
Lábam szarul de büszkén. Javulgat, úgy érzem, de terhelni még nem lehet. Pedig holnap edzőmeccs, egy hét múlva az utolsó idei bajnoki fordulónk.
Mit tömtek a fejedbe?!?
Természetesen igen, Tökölön egyszer nézz meg 1 szupermotyó versenyt kurv@ állat .
Szerintem klasszisokkal nagyobb élmény mint a Moto Gp .
1 nagy hátrányuk van az 1 hengeressel nem lehet illetve nem érdemes túrázni, /alacsony utazó sebesség, illetve az 1 hengeres szét ráz ha túlforgatod/.
ezért regetegszer kimaradtam jó bulikból, de városba soha rosszabbat , csak ilyet ,
és nagy előnye h rengeteget lehet rajta vigyorogni , amikor kitudod használni a képességeit
FIGU