Nyugi én is ismerkedek csak a géppel! Én 1850 km-nél járok . Én szívesen megyek veled akkor is ha járatod, és ha max 100-at megyünk. A túratempó híve vagyok ( jó azért néha nem árt kicsit megtépni a bajszát mert hátha megsértődik ) meg a "lassan járj tovább élsz"...
Én többnyire Ausztriában járattam ( meg most is ) a jó utak a szép táj miatt. Ott meg ugyis az 50 az ötven 70 meg hetven mert ugy meg basznak mint a ....
Szia Robis!
Hát pont ez a szekterületem, mozgásszervi rehabilitáció például .
A Discus hernia általában nyaki illetve ágyéki szakaszon a leggyakoribbak, a tapasztalatom aszt mondatja neked a L IV-V-ös csigolyák között lehet a gond
/bár látatlanban nem diagnosztizál senki/
Ha így van első lépésben a GYORS úszást ajánlom kúra szerűen
/minimum het 2 alkalom, és legalább 1 óra ha megy/
illetve a súlyfürdőt, sajnos jelenleg Bp-en és környékén kevés helyen van, de nem reménytelen.
ez viszont 8 hétig heti 2 napon jelent "kezelést".
Ha kell személyesen beszéljünk, elég hosszú lenne mindent leírni.
FIGU
Hölgyek, urak!
Csak most olvasom vissza a tegnapot, kicsit fáradt voltam tegnap,
köszönöm szépen mindenkinek a gratulációt .
Még péntek este jól AGYON csaptuk magunkat , ezt pihentem tegnap
Jó érzés h vége, de az eufória elmaradt
sőt lehet h hiányozni fog ?
26-án szerintem megyek sőt mehetünk együtt Soma, Robi, Knapet meg aki efelöl nyomat arra
sőt Brno is érdekel.
FIGU
Hello Csuti!
Na logo, hogy az NK-kell. Az elsőm még bőven elbír egy hátsó, utánna meg jöhet a Roadsmart.
Én nem akarom vegyíteni.
Itthon 60.000-ért van párban, illetve 35.000 a hátsó.
A pihenést elfelejtheted, mondjuk majd hétfő este otthon pihenhetsz.
Két példa:
1. hótrészeg fricc ül a sátor előtt zajvédő a fülén, egy drót rákötve a markolatra, ízzanak a leömlők (most komolyan) és ordít az 1200-es bandit kb. 6-7 percen keresztül.
2. motorosfűrész kézben, a láncvezető helyett egy technigas rezonátor cső rajta és a faszi így sétál éjszaka a sátrak között.
Egy biztos: egyszer ezt látni (túlélni) kell
A grillhez 10W50-ben pácolják a húst, a kávéba defektsprayt nyomnak tejszínhab helyett
Még nem tudom melyik napon indulunk, de ha letisztázódik mindenképpen egyeztethetünk...
Hogy érted, hogy éjszaka kemény ott az élet?Remélem nem pisztollyal a párna alatt kell aludni...
Marmint ugy ertem, hogy van pl. a "Sportmax Qualifier" es van a "Sportmax Qualifier NK". A Z-n elvileg "NK" jelzesu van, ami egy tizessel tobbe kerul (listaar 50e helyett 60e otthon), de egyelore nem ertem, hogy mi a kulonbseg... Szerintem semmi...
Na ez mar meglep! Engedik, hogy Fritz felszerelje a gumit ott a helyszinen? hasznalhatja a berendezest? netan penzbedobos gumiszerelogepek vannak? (elvileg nem hulyeseg). Bar lehet, hogy minden fritz jol tud gumizni, ha mar a lottyedt repajukra is felcibaljak a kondomot valahogy...
Meg egy adalek: a megvasarolt gumi felszerelesere 3 opcio van a szervizben:
1.) a vevo felszereli ott helyben: 0 euro
2.) leszerelt kerekre megcsinalja a szerviz: 7 euro
3.) motorostul: 15 euro
Fura egy orszag ez...
Hali!
Nem tud vki segiteni motor kivitelben Svájcba vagy a környékére?Olaszország vagy ilyesmi?Ha valaki motorért megy ki olaszba kifele esetleg üres kocsival?Persze nem ingyen gondoltam!Vagy ha vkinek az ismeröse akkor is szoljatok légyszi!Kösz
Én többnyire Ausztriában járattam ( meg most is ) a jó utak a szép táj miatt. Ott meg ugyis az 50 az ötven 70 meg hetven mert ugy meg basznak mint a ....
Egyébként hol vetted Szombathelyen?