Gumicsere nemet modra:
1.) odatelefonal a kawa szervizbe, hogy kene ilyen meg ilyen gumi
2.) kawa szerviz atiranyit mashova, mert ott OLCSOBB
3.) odatelefonal a masik es olcsobb helyre
4.) ficko megrendeli azon nyomban
5.) a gumik masnap itt vannak
6.) akarmikor odamegyek, kicserelik, idopont nem kell
7.) 30%-kal kerul kevesebbe mint otthon...
(ha valakinek kell olcson gumi, szoljon, elpostazom... )
Én dobok egy mailt. Amúgy is viszonylag sűrűn járok a Velencei-tónál. Közel van és majdnem olyan klafa mint a balcsi. Az előre egyeztetést mennyi idővel előtte gondoltad? Nekem pl van két gyermekem akiknek most kezdődik a nyári bölcsöde, óvoda szünet, megy ezerrel a szervezkedés, hogy kihez-hova-mikor-hogyan. De egy-egy nap megoldható. A szövegből úgy értelmezem, hogy egy-egy napokról van szó.
Hölgyek, urak! Tegnap a meccs után a parkolóból kifelé menet ( Újpest, Tábor utca, Újpest Bulldogs - Szombathely Fighters ) elsuhant mellettem egy fehér Z1000. New wave. Gyönyörű! Ha innen valaki akkor csak annyi, hogy tschákó!
Gondolatként felmerült bennem egy hétvégi (egyeztetett időpont) lazulás a velencei tóhoz, fürdéssel egybekötve. Én ugyan senkit sem ismerek még, de ez nem akadály ahhoz hogy szervezkedjek
Várom szeretettel az érdeklődő e-maileket az alábbi címre
Csak azt bánom, hogy nem jöttél. Jobb lett volna a napom ha láthatlak. Az eredmény még úgy ahogy, de a játék tele volt hibákkal. Mondtam is a végén a srácoknak, hogy lehet örülni, de csak az eredménynek, a teljesítmény elszomorító volt. Jobban jött ki a lépés, ráadásul a Fighters sorra gyűjtötte a büntetéseket, ez egy kicsit összezilálta őket.
Jepp.. Szevasztok zsiványok. mindenki jól van? Kisütött a nap és én ma szabadnapos vagyok. Aszem ez hatalmas mák. Úgyhogy aszem megyek is gurulok ma egy nagyot
Balage!
Én már voltam Brnoban. A pálya mellett vannak kempingek, az éjszaka ott nagyon kemény. Végül is ezért megy az ember.
Általában a Brnotól 20-30 km-re van szállásunk egy kis városban (kempingből elég volt). Motorral megyünk fel a versenyre, ott a felső parkolókban rakjuk le őket. Tehát olyan 800-1000 métert kell gyalogolni. Egyszer voltam kocsival, hát a verseny után 3-4 óra araszolás az autópályáig.
Idén is tervezem a menetet. Cimborámék jönnek Nyírbátorból már csütörtökön, ők elmotorzgatnak Ausztriába és majd szombaton mennek át Brnoba.
Én valamikor szombaton reggel megyek utánnuk és hétfőn jövünk haza.
Szólj, ha érdekel.
Üdv mindenkinek!
Hál isten túl vagyok a védésen , és nagyon jól sikerült.
Tehát minden program érdekel .
Láttam a videókat gratula mindenkinek jók nagyon .
FIGU
Első hátsó guma kérdés
Nekem sose volt gondom a különböző első, hátsó gumik használatából.
Ráadásul az elsők szinte mindíg elöbb kopnak ezért kurv@ sokszor használtam különbözőket
Tehát no para
Volt már a fórumról vki Brnóban a GP-n motorral?Idén szeretnénk eljutni oda, de nem sok infom van az egészről. Motorparkolás, szállás esetleg sátrazási lehetőség stb, minden hasznos info és tanács érdekelne, köszi
1.) odatelefonal a kawa szervizbe, hogy kene ilyen meg ilyen gumi
2.) kawa szerviz atiranyit mashova, mert ott OLCSOBB
3.) odatelefonal a masik es olcsobb helyre
4.) ficko megrendeli azon nyomban
5.) a gumik masnap itt vannak
6.) akarmikor odamegyek, kicserelik, idopont nem kell
7.) 30%-kal kerul kevesebbe mint otthon...
(ha valakinek kell olcson gumi, szoljon, elpostazom... )