Sziasztok!
Eléggé rezeg a léc a mai pályázás kapcsán...
Minden esetre, ha el is jutok, akkor kocsival kimegyek.
Hoztam fotóapparátot, hogy legalább a kemény legényeket / csajokat megörökíthessem...
KacsorJanika: szűrő nálam lesz, délután még egyeztessünk.
Jó lesz az, csak ne essen. Én is hozom a sisakkamerát, de a mocira fogom tenni. Ha sisakon van tartok tőle, hogy a célegyenesben kicsavarja, nem tűnik túl stabilnak. Egyik nap melóba jövet sisakon kipróbáltam, akkor nem volt gond, de nem is jöttem 200-zal.
Ma délben megyek megrendelni a motort,végül itt a helyi képviselettel megegyeztem némi engedményben!
Állítólag jövő héttől lessz hozzá valamilyen kiegészítő még ajándékba akcióban.Valaki hallot ilyen akcióról,esetleg bennfentesektől!?
Hát a pályázás nagyon kétesélyes ma. Pedig megvan a sisak kamera és tudok on-board-ot csinálni. Már meg is terveztem, hogy csinálok előre néző kamerával és után hátra nézővel és a végén egy sisakra helyezett felvételt. De így?
Rossz fórumba tévedtél ezekkel a karbikkal. Itt csak Z-k vannak
az a 41 mm,az a teló szárra értendó,ott lenn a fényes rész,ahol a mozgás történik konkrétan! Tedd rá a tolómérőt,s meglátod,az ott 41mm !
A kiflikben a furat pedig 52 mm (az enyémen tuti,de a tiéden is ! ) Ide a teleszkópnak a háza (külső átmérője megy) és passzol is ,mert a Z1000 és a ninja ezen átmérője megegyezik!
Szal nyugi,no para! Tuti lesz!
Ha megvan minden,szólj, és legurulok,össze állítjuk!
Nem hagyom... A Michelin nagyon jó esőben, és arra itt szükség van... A sima Power is nagyon jó, pedig sokan lehúzzák, mert "elavult"... Szerintem kipróbálom a Road 2-t, olyan sokat mostanság nem fogok pályára menni...
Először Csabához a sárvédőért, utáána a ringre. Holnap pedig Nyírbátor.
X. Blues fesztivál és Motoros találkozó
Most nézegetem ezt a MIVV honlapot. Nagyon szép kémény a souno. De akrapopó mindíg megkönnyeztet 138.000-ért a karobon