Jelen pillanatban kedden, pénteken és vasárnap van edzés a Vasas műfüves pályán. Ez egy jó darabig így is marad. A meccseket a Tábor utcában játszuk a Tungsram pályán. Csütörtökön van elmélet. De mindent megtalálsz a honlapon. E hét csütörtökön van a rookieknak az első elmélet.
Receiver. De nem csak a fürgeség a lényeg. Idehaza nincsenek olyan méretű emberek mint kint. Pl 180 cm és 80 kg az teljesen jó. Ha van valakiben agresszivitás és nem fél az ütközéstől akkor ilyen testalkattal bármi lehet. Nálunk pl a Free Safety egy kényes poszt. Én játszanék ott, de a testem nem nagyon akarja... de ez más tészta. Vannak jelöltek, de bénák. Nem értik a játékot és nem látnak a pályán. Szóval pl Free posztra kurvára kellene egy ember aki érti a játékot.
Nem lenne ez gond, csak éppen két autót is építek és nyelik a pénzt. Ha most veszek jegyet akkor utazással együtt kb 600ezer pénz... ami nem kevés... megvárom a vízummentességet és inkább megnézem őket odakint...
A játékot pedig szerintem próbáld ki. Én is így tettem. Nálunk pl most indul a rookie képzés. Van 50 kilós ember is csapatban. Nem minden poszton kell mázsa felett lenni, sőt.
Én 182 cm magas vagyok és éppen elér a lábam. A futómű a gyári középállásban van, a súlyom kb 95 kg. a témáról többet elmondani nem tudok, kérem kapcsolja ki...
Jelen pillanatban kedden, pénteken és vasárnap van edzés a Vasas műfüves pályán. Ez egy jó darabig így is marad. A meccseket a Tábor utcában játszuk a Tungsram pályán. Csütörtökön van elmélet. De mindent megtalálsz a honlapon. E hét csütörtökön van a rookieknak az első elmélet.