A kereskedésekkel a kövi a szitu:
Év elején megvetetnek velük 4-6 motort. ER-6-tól a nagy Ninjáig. Az utóbbi eladási ára 3.4M. Augusztusban az importőr pedig leakciózza 400.000-500.000 Ft-al. Sok tesztmotort is kell venniük és lásd Kakucs, mindenki hozza ki a motorjait. Ugyan ez a pálya a jahamánál is.
Aki "csak" ebből próbál megélni és a területi konkurencia nagy, az lehúzza a rolót.
Hát nem tudom, de az új Z1000-nél nem hinném, hogy sok jobb motor lenne a kategóriájában... Ha egyszer megnövök, nekem is az lesz...
Ha nem adják oda a tesztmotor, akkor tegyél panaszt a vezetőségnél... Max összetörni tudod, de akkor meg kifizettetik a casco önrészt, úgyhogy nekik eléggé mindegy...
Király képek, bár más programon, nagyobb zársebességgel lehetett volna élesebb képek is , de így is nagyon kawák . A fényképezésben még több a sikerélményem, mint a motorozásban, de már dolgozok rajta. Hogyan lehet leszedni őket ?
Zotyó, vágd le a leömlőktől. Bár ahogy Te nyomod ott is le fog érni .
valószinű szolnok lesz belőle, utba is esik nekem,
pesten az baj nem nagyon adják ide tesztmotort,már ha van,gondolom nagy forgalom ,nagyobb a baleset veszély is.
z1000es tulajdonosokat kérdezem, hogy menynire vannak megelégedve a motorral? előnyök hátrányok? jo ,rossz tulajdonságok?
Sok kereskedés adja be a kulcsot mostanság, nem csak kawás. Tesztmotort biztos találsz másutt is! (A Kawa kötelezni akarja az összes kereskedést, hogy min 3 tesztmotor legyen mindenhol. Persze jó nagy a felháborodás.) Én annak idején a Csiki-B-ben próbálkoztam, és odamentem időpontra, és a motor mégse volt ott, mert az egyik eladónak kellett... Nem egy szimpatikus banda...
Hali Zotyo!
Csodálkoztam miért ér le, de látom már, h túl alacsonyan van a dob .
Emiatt hogy elférjen a hátsó futómű mellé került ,
gondolom egy másik összekötő cső szóba se jöhet, ahogy nézem a dob felfogatása fix .
Tehát kipufogó, vagy motor csere, esetleg ovatosabb döntés.
Csá FIGU
A pályázás alatt a kipum összekötő csöve leért és eléggé megkopott
Várnám a építő jellegű javaslatokat mit csináljak vele mert nagyon rákattantam a pályára
Tisztelt Uraim!
A www.kamoto.hu oldalon mnegtekinthetok a vasarnap keszult fenykepek! a nyitolapon a jobb oldali kepre kell kattintani, az uj oldal bal felen Kepek, majd a kozepen levo listabol: Hungaroring 2008 05 25
Jo nezelodest!
Szia!
Nekem a múltkor nem fért bele a második nap , azt pótolni szeretném, de sajnos nem most hétvégén...
Kaptam tőlük egy linket a képekről, ami valahogy nem stimmelt... Lehet, hogy én bémáztam. El tudnád küldeni nekem a mail-emre?
Köszönöm.
Lesz még ilyen MOBIT-os ballhé később is?
Év elején megvetetnek velük 4-6 motort. ER-6-tól a nagy Ninjáig. Az utóbbi eladási ára 3.4M. Augusztusban az importőr pedig leakciózza 400.000-500.000 Ft-al. Sok tesztmotort is kell venniük és lásd Kakucs, mindenki hozza ki a motorjait. Ugyan ez a pálya a jahamánál is.
Aki "csak" ebből próbál megélni és a területi konkurencia nagy, az lehúzza a rolót.
Ha nem adják oda a tesztmotor, akkor tegyél panaszt a vezetőségnél... Max összetörni tudod, de akkor meg kifizettetik a casco önrészt, úgyhogy nekik eléggé mindegy...
Király képek, bár más programon, nagyobb zársebességgel lehetett volna élesebb képek is , de így is nagyon kawák . A fényképezésben még több a sikerélményem, mint a motorozásban, de már dolgozok rajta. Hogyan lehet leszedni őket ?
Zotyó, vágd le a leömlőktől. Bár ahogy Te nyomod ott is le fog érni .
Keleti Népek!
Jövő hétvége Nyírbátor!
pesten az baj nem nagyon adják ide tesztmotort,már ha van,gondolom nagy forgalom ,nagyobb a baleset veszély is.
z1000es tulajdonosokat kérdezem, hogy menynire vannak megelégedve a motorral? előnyök hátrányok? jo ,rossz tulajdonságok?
Csodálkoztam miért ér le, de látom már, h túl alacsonyan van a dob .
Emiatt hogy elférjen a hátsó futómű mellé került ,
gondolom egy másik összekötő cső szóba se jöhet, ahogy nézem a dob felfogatása fix .
Tehát kipufogó, vagy motor csere, esetleg ovatosabb döntés.
Csá FIGU
nagyon jók a képek
Aki tud adjon valami tanácsot
A pályázás alatt a kipum összekötő csöve leért és eléggé megkopott
Várnám a építő jellegű javaslatokat mit csináljak vele mert nagyon rákattantam a pályára
előre is köszi
Zotyó
a kawa esteken lehet tesztmotorozni? z1000es akarom kiprobálni,,, tegnap voltam vácon,erre meg bezárt végleg nem tudjátok mi lett vele
üdv
legközelebb énis megyek, átmatricázom a motorom
Mi az az ágyúcső a motorodon? Az én kipuffom kb fele ilyen hosszú... vagy harmad... A motornak már rég vége amikor a kipuffból van még vagy 6-7 cm...
Jún. 5-én is készülnek majd?
A www.kamoto.hu oldalon mnegtekinthetok a vasarnap keszult fenykepek! a nyitolapon a jobb oldali kepre kell kattintani, az uj oldal bal felen Kepek, majd a kozepen levo listabol: Hungaroring 2008 05 25
Jo nezelodest!
Nekem a múltkor nem fért bele a második nap , azt pótolni szeretném, de sajnos nem most hétvégén...
Kaptam tőlük egy linket a képekről, ami valahogy nem stimmelt... Lehet, hogy én bémáztam. El tudnád küldeni nekem a mail-emre?
Köszönöm.
Kedvcsinálónak:
Uhh Borsó olyan "Jóffélék" a képeid!
Teljesen eggyetértek veled Jürgen! Nekem sem a sebbességért kellett a Z!
Kawasaki Zx-9 R-es haverom szerint a Z " huncutkodós motor"