Csere. De nem számolják be épkézláb áron. És nincs kedvem vitatkozni meg kufárkodni. Ezért inkább eladom valakinek aki ugyanúgy fogja szeretni mint én. Kereskedőnek nem akarok jót tenni.
MT-01-be lettem szerelmes... tudom, tudom szar Yamaha... de a szerelem ilyen.. vak, öl, nyomorba dönt... :-)
Szia CoRo!
Ezt én már láttam és gondoltam rá, hogy beruházok rája. A rögzítése igen egyszerű és praktikus. A két furat, amivel rögzíted az a fekete három csavarral rögzített műanyag betét alatt van. Ha elcsúszol, akkor elvileg elégséges csak a műanyag részt cserélni...
Köszi! Néztem a Romatech-es oldalt de amik ott vannak azok azért nem olyan jók mint ami a képen van a srác motorján...Ha ugyanolyat látsz csak akkor érdekel+ plussz kéne az ár is!
Viszont Valtermotos bukógombát rendelek és hallom te már tesztelted is..
Van olyan is, de olyan is, hogy csak jármű-kategóriától, alkategóriától, kombinált kategóriától vagy járműfajtától tiltották el. Ekkor kérelmére ideiglenes vezetői engedély állítható ki a többi be nem vont kategória használhatósága érdekében. Erről a határozatban értesítenek elméletileg.
Szerintem tök gyáriként nulla extrával ez az ár sok. A motor nekem nagyon bevált, de sajnos a napokban többször mentem egy Yamaha MT-01-el és hát elcsábultam... van egy nagyon jó ajánlat, de igazából idióta feltételekkel és áron számolnák be a kicsiZ-t. Ezért inkább eladom valakinek aki szeretni fogja és normálisan használja. Nehogy már a kereskedő szakítson rajta gusztustalan eszközökkel.
Árat még nem találtam ki. Van rajta kb 1,3 hitel ( merkantil 34ezer per hó, öt évre ). Szerintem ha valaki hitelképes és átvállalja ( van merkantilos kapcsolat, tudok segíteni ) akkor 400 kápéért viheti. Felextrázva plusz a gyári cuccok. Ja és van benne egy elég komoly pageres riasztó.
A 6ezres szerviz attól függ, hogy mit csinálnak, mi lesz cserés esetleg addigra. Sokak szerint pl a gyári gumi elkopik addig. Én nem vagyok egy Rossi, sőt, nálam 3400-nál sem kopott még a gumi. Szerintem 20-25 körül lehet.
Kb ennyi. A mociról, kipuffról, indexekről vannak képek az oldalamon.
MT-01-be lettem szerelmes... tudom, tudom szar Yamaha... de a szerelem ilyen.. vak, öl, nyomorba dönt... :-)