Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! MetZeller lett abból is az M3-as fajta. A diósdi Májernél 66 volt a garni. Korábban már én is cseréltem náluk. Előtte Fekti művek látogatás volt, de ott sajna nem jártam sikerrel. Szóval megoldódott a gumiügyem. Mindenkinek kösz. Állitólag baromi jó papucs ez, kiderül.
Hali Bivaly!
A gumi ügyben nem adok tanácsot , te tudod mit vársz el a gumitól ?
De a Májer gumit ajánlom én szinte mindíg náluk veszem a gumót az árban nekem mindíg benne volt a felszerelés is , igaz h kiszerelve vittem a kerekeket mert nem bízom a lánc állítást a gumisra
ja feltéve h a Diósdi Májer gumiról van szó, a 70-es úton és Milán a főnök.
FIGU
Ja gumiszerelés miatt mond nyugodtan, h a haverod is itt vette szerelve fekete kawa, magas srác és Michelin P Roadot vettem első hátsó 60ropi, de nem hiszem h szükség lesz rá.
Valakit érdekel egy MRA plexi 04-06os modellre való
gyári kawasaki MRA bontatlan csomagolású
mellékelek egy képet is, ha érdekel vkit irjon egy mailt
Valdd be, élvezted....
veled soha, elég volt belőled a tegnapi nap
Ide is felajánlom már.... Mátrázni jön vki?
Köszi az elsimerő szavakat. Másoknak is tetszett, tetszik. Azt azért sajnáltam, hogy a többi autóval nem tudtunk beállni a felvonulás végére. Sebaj, ma cserébe egész nap motorozok! :-)))))))))))))))))
oké
Holnap felhivlak.
Ez jónak tűnik, de nekem holnap kell a csere, nem várok. Legközelebb azonban megfontolandó. Köszi.
Hát az gáz. Sajnos az aksi garanciát nem könnyű érvényesíteni, mert mindent bele lehet magyarázni. Ma egy tök jó story volt. Elgurultunk a Városligetbe, a Robinson étterembe ebédelni, de egy darabon a járdán gurultunk, mert az étterem közelében akartunk parkolni. Ott posztolt egy motoros rendőr. Látta, hogy mit csinálunk (tényleg óvatosak voltunk), megcsóválta a fejét, de megértő volt. Ebéd után még dumáltunk is vele egy kicsit. Mondta, hogy ezt a napot nagyon rühelli, mert nem gurulhat, hanem állnia kell. És még kellemes gurulást kívánt. Szóval azért vannak jó fej rendőrök is. . Aztán még Érden fagyiztunk a Patakiban egy nagyot és utána haza. Ja Knpaet láttam a kocsid, de már akkor mentünk. Király gépezet.
Ha gondolod nálam szokott új és használt gumi is lenni. Talán most is van valami 190ben. Ha érdekel elérhetősége az adatlapomon.

Üdv és bocsi a zavarásért
Ezt az oldalt ajánlom, elég jó áron vannak : link
Más is ajánlotta már. Mondjuk a leglogikusabb, ha veszek még egy hátsót az elsőhöz, hiszen mit csináljak egy félig kopott qualifierrel?
Ez melyik szalon?
Biztos puha vagyok.
Robis!
Kicserélték az akksimat ami 12 800 ft-ba került aminek a felét nekem kellett kifizetni! ( Hogy basznák meg, kifizetek majdnem két millát és akkor egy normális akksit nem tudtak belerakni!) Főleg azért vagyok ideges mert aztmondták erre nincs garancia de nagyon "rendesek" lesznek mert a felét ugymond méltányosságból kifizetik nekem! Mondom felét? Ja és mielőtt kihoztam a motort a szalonból megjegyezte a srác hogy rákellett tölteni az akksira mert gyenge volt.
Csakugye nem akartam vitatkozni velük mert hozzájuk viszem szervízbe..... annyit mondtak hogy a szervízből még engednek.... dehogy az akksit miért nem fizették ki mind? Érthetetlen?

Amúgy meg rendesek voltak mindenben de most meglepődtem (csalódtam) rajtuk....
Ja.
Michelin pilot power 2CT... 2CT!
ez ami a képen van az a gyári qualifier és azzal mentél el 10500-at?
A Zével a városban is nagyon jól lehet motorozni, én sokat használom ott, de a víz ha fel is megy 100 c-fok közelébe amikor meg megállok vagy töszmörgök, hamar lemegy 70-80-ra ha egy kicsit gyorsabban megyek. Persze még nincs olyan meleg mint nyáron. Kiváncsi vagyok akkor hogy bírja a várost!
Ez tényleg mindenes motor, a hétköznapokon is jól használható precíziós műszer!
Azt hiszem elkopott a hátsóm. Ki mit ajánl? Holnap mindenképpen csere. 10500 ment bele. Ez önmagában is csoda. 44EHUF újonnan a qualifier. Az első még kibir egy új hátsót. Vagy cseréljem le egy új garnitúrára? Pl. a májerguminál Michelin, Conti, Metzeler akció van. Ötlet?
Hiába nem lehet minden tökéletes. A Yamahának is vannak hibái. De ezek is csak használat közben derülnek ki. Az a gép nem városi tötymörgésre való. A Z mindenes motor.
A képen nem annyira látszik, de a sportmotor.hu is fent van matrica formájában az autómon... :-)
R1-nél 106°nál kapcsol be a venti. Kb a második piroslámpánál megvan ez a jelenség...