Sziasztok!
Sajnos Eladó sorba került a szeretett, kihasználatlan motorom.(végleges döntés)
Évj: 2007
Km, 35000 km
Metallic candy green
Extrák :
Abs,
Zx 6 elsőfutómű,
Zx 6 sárvédő,
Zx 6 kerék,
Zx 6 teleszkópok,
Zx 6 nissin radiális fékek,
Fém fékcső,
Xenon,
Plexi,
Titax fék-kuplung karok,
Gps tartó,
Vízmentes szivartöltő,
Fokozatkijelző,
Has idom (z1000),
Dekni védő,
Spedohealler(pontos sebességet beállító elektronika),
Szivacs sportlégszűrő (pipercross),
Hátsó rugóstag zx6,
Hátsó sárvédő,
Új indexek (z-750R),
Kis rendszámtábla tartó,
Lézerbokkoló 1 fejes,
Akrapovics karbon exupos kipufogó,
Fekete hűtővédő,
Üléspúp,
Természetesen az összes gyári alkatrésze is jár a motorhoz.
Fájna a szívem a tökéletessé varázsolt motort visszabutítani, de nem lehetetlen.
Extrák csak a motor eladása után(ha marad) kerül eladásra! Foglalásra nincs mód aki fizet viheti.
Képeket hétvégén készítek! vagy elmegyek moorozni
Hali! Lehet, az enyém is lett már 2x... Az anyaga pedig alu szerintem, de jó hegesztő megmondja.
De a furatok párhuzamosságára rohadtul figyelni kell, mert egy minimális eltérést is észreveszel használatkor.
Sziasztok!
Akadt egy kis gondom a 750-el...a vizem folyamatosan 60 fok környékén van70 foknál nyáron sem megy feljebb, gondoltam a termosztát. Rendeltem egy újat és a 49054-0004-es sorozatszámot kaptam, amire ugyancsak 60 fok van írva.
Kicsit utánaolvastam, a 49054-0001-es 81 fokos, a 002 vagy 3-as 71 fokos, a 004es pedig 60.
Írtam egy másik kereskedőnek akinél volt raktáron a 81 fokosból, de ő is azt mondta, h a 004es (tehát a 60fokos) a gyárija.
Normális hogy ilyen alacsony hőmérsékleten tartja folyamatosan?
Mindjárt jön Figu, hogy "versenyző kollégák"
Ha már ezeket megcsináltad, és kinyitottad a rendszert, akkor logikus lenne a motor működését is hozzá hangolni. Nem feltétlenül kell megcsinálni, és nem olcsó, de én például nagyon örülök, hogy benne van a PC (ki lenne olyan hülye, hogy bevallja, mégsem kellett volna, nem? ). Lóerőben is hozott valamennyit a motoron, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy a teljesítmény-leadás tök egyenletes lett, és valahogy az egész motor jobban összeállt. Persze ehhez az is kell, hogy padon pontosan behangolja mondjuk Ágo vagy a Prop-Tech (utóbbi Esztergomban van úgyhogy valamivel közelebb lenne hozzád) és természetesen ez is költség.
Ó, basszus, ez jól hangzik. Össze lehet egyáltalán hozni a power wheelie-t? Nekem még egyszer sem ment kuplung nélkül -- bár úgy sem nagyon erőltettem a dolgot.
Motorozás sajna nem volt a hétvégén, családi programok voltak. Ellenben megkapta az első mosást mióta nálam van, és ebben segítségem is volt. :)
Jut eszembe. A képeken látható hátsó sárvédőt egy Basi2 fórumtársunk gyártja. korrekt minőség korrekt áron. (Az eloxált, színben teljesen illő fék és kuplungkar a távolkeleti barátaink érdeme).
Tegnap volt egy kis állatkodás, szerpentinek híján csak a gyorshajtás marad
Próbálgattam az egykereket, de még nem igazán akarja. (csak erőből, kuplung nélkül, 1esben).
Csak valamikor a jövő héten készül el a motorom. Addig írjátok már le milyen volt a hét végén menni? Rajtatok keresztül akarom kiélni magam :)
Képek is jöhetnek
Sziasztok!
750 '07 esre sport dobot raktam az exzap bovdent lekötöttem a mororjáról 63 as FI kód tehát a kipufogó szelepet írja. Mi a tehendő? Csak géppel törölhető? Köszi előre is.
Írtam üzenetben.