Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát a hátsót kulccsal elfordítod hátul megemelkedik és előre tolod és feltudod venni ,az első ülés meg egy csavarral van rögzítve és azt csak a hátsó ülést eltávolítva tudod kicsavarni és onnan már szerintem egyértelmű :)
Hát a hátsó kulcsal elfordítod hátul megemelkedik és előre tolod és feltudod venni az első üllést meg egy csavarral van rögzitve és azt a hátsó üllést eltávolítva tudod kicsavarni és onnan már szerintem egyértelmű :)
Sziasztok.Kérnék egy kis segítséget.Most vettem egy 2005-ös z 750-et,és nem jövök rá,hogy jönnek le az ülések.Előre is köszönöm a segítséget.
http://www.motorosakcio.hu/buk... Nekem N86 os van már 3 éve és semmi problémám nincs vele :) Szerintem csendes is és kényelmes Csak ajánlani tudom !!
Sziasztok! Bukó vásárlás előtt vagyok. Olyan sisakot keresek, amelyik nem hangos, tehát nem csak a susogást kell hallgatnom, napszemüveges, pinlock-os, és max 70-75000 Ft. Ötletek? Vélemények? Kedvencek? Zúdítsátok rám, hadd válogassak. Egyenlőre ez tetszik:http://m.hjc.hu/product.php?ca...
szia hol van ez és elérhetőség?
A fejidommal kapcsolatban kingmidas biztos tud segíteni, sok ilyet csinált. A fékcső nem nagyon tekereg szerintem csak lejön fentről. A sárvédőnél van egy műanyag bilincs és az enyémen talán még az alsó villahídnál volt egy furat, oda raktam valamit egy csavarral ami nagyjából odafogja a csövet.
köszi előre is
szia! linkelsz nekem 1 et bamba vok hozzá
Service manual-ban megtalálod milyen villogás mit jelent.
Üdv mindenkinek!
Javában szorgoskodom a kis 2004-es z750-em elejének cseréjével (06-os 636 villaszárak). Az apró problémákat sikerült áthidalni, mint hogy megmaradjon a gyári első kerék, meg a gyári sárvédő.
Viszont most ismét némi bökkenő van, mert nem tudom, hogy a 03-04-es z1000 első fékcsöve gyárilag merre tekereg a villa körül? A másik apró fennakadást a fejidom alsó villahídhoz fogatása okozza, mert a 750-es villahídon 90mm a két lyukközép távolság, míg az 1000 villahídján csak 60mm a két lyukközép távolsága. Aki belefutott ebbe a problémába, vagy bármelyikbe tudna némi iránymutatással szolgálni, azt megköszönném.
Előre is köszönöm!
Nem tudom miért változtatta meg a nevem sanyi2-re, de most már jó remélem.
Szóval Jelcsa száma 06703179083
Szia!
Csak látogatóban voltam.
Ami most rajta van azt már nehéz überelni( exupos akra karbon)
Az árai jók, ha kell megadom a számát, de hírdet az apróban is.
Fityeg ott három mivv is!
Ő egy bontós?
Tudnál adni elérhetőséget?
Köszi!
Sziasztok nemtudja valaki hogy a 2006 os Z1000 en meg van valahol jelölve a szinkód és ha igen az merre van ?
Szia
Csak a kiváncsiság végett, vettél is valami szépet?
Mennyire csábítóak az árak? Mert pl. az a mivv dob ami szépen lifeg a polc oldalán nem egy megvetni való darab.
Megfogod szokni majd a váltót. Nekem is furcsa volt először a zr7 után
A víz ilyen időben nem fog felmenni jobban. Nincs még olyan meleg ez így jó, nekem is 73-75fokos szokott lenni.
Ezt pont egyik ismerősöm mondta valameik nap... nemhiába mindig tanul valamit az ember
köszi
Köszönöm szépen,fülig ér a mindenem.
Nem gondoltam volna hogyez ilyen hamar összejön.
Sziasztok!
Jelcsát meglátogattam hétvégén csináltam 1-2 képet kedvcsinálónak, ha kipufogót szeretnétek
Köszönöm szépen a válaszokat ! Most azért megnyugodtam,hogy nem egy problémás motort vettem :)
Szívesen!
(én adtam a tippet)
Sok balesetmentes km-t!
bux2!
Meg fogod szokni elég hamar, hogy hol találod benne az üreset.
A víz hőfoka teljesen normális ilyen időben(8-12fok), hogy nem megy 75 fok fölé. Nekem max 72 fokra megy ha ilyen időben motorozok.
Nyáron meg 100 foknál fog kapcsolni a venti, ha lassab a tempó városban, vagy pirosnál.
Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy a 2008as fekete- fehér Z1000 feketéje milyen színkód? Vagy csak egyszerű fekete? Megérkezett a hátsó sárvédő, és lefényeztetném!

(Ezúton is köszönet érte basi kollégának! Bár még nem vettem át, ma megyek érte a postára)
Esetleg ha valakinek lenne eladò 35kw, vagy alatti z750 az emailban zaklasson. A miklosi motor az lett volna, de arrol(is) lemaradtam...
szotyilow@citromail.hu