Hát a hátsót kulccsal elfordítod hátul megemelkedik és előre tolod és feltudod venni ,az első ülés meg egy csavarral van rögzítve és azt csak a hátsó ülést eltávolítva tudod kicsavarni és onnan már szerintem egyértelmű :)
Hát a hátsó kulcsal elfordítod hátul megemelkedik és előre tolod és feltudod venni az első üllést meg egy csavarral van rögzitve és azt a hátsó üllést eltávolítva tudod kicsavarni és onnan már szerintem egyértelmű :)
Sziasztok! Bukó vásárlás előtt vagyok. Olyan sisakot keresek, amelyik nem hangos, tehát nem csak a susogást kell hallgatnom, napszemüveges, pinlock-os, és max 70-75000 Ft. Ötletek? Vélemények? Kedvencek? Zúdítsátok rám, hadd válogassak. Egyenlőre ez tetszik:http://m.hjc.hu/product.php?ca...
A fejidommal kapcsolatban kingmidas biztos tud segíteni, sok ilyet csinált. A fékcső nem nagyon tekereg szerintem csak lejön fentről. A sárvédőnél van egy műanyag bilincs és az enyémen talán még az alsó villahídnál volt egy furat, oda raktam valamit egy csavarral ami nagyjából odafogja a csövet.
Üdv mindenkinek!
Javában szorgoskodom a kis 2004-es z750-em elejének cseréjével (06-os 636 villaszárak). Az apró problémákat sikerült áthidalni, mint hogy megmaradjon a gyári első kerék, meg a gyári sárvédő.
Viszont most ismét némi bökkenő van, mert nem tudom, hogy a 03-04-es z1000 első fékcsöve gyárilag merre tekereg a villa körül? A másik apró fennakadást a fejidom alsó villahídhoz fogatása okozza, mert a 750-es villahídon 90mm a két lyukközép távolság, míg az 1000 villahídján csak 60mm a két lyukközép távolsága. Aki belefutott ebbe a problémába, vagy bármelyikbe tudna némi iránymutatással szolgálni, azt megköszönném.
Előre is köszönöm!
Szia!
Csak látogatóban voltam.
Ami most rajta van azt már nehéz überelni( exupos akra karbon)
Az árai jók, ha kell megadom a számát, de hírdet az apróban is.
Fityeg ott három mivv is!
Szia
Csak a kiváncsiság végett, vettél is valami szépet?
Mennyire csábítóak az árak? Mert pl. az a mivv dob ami szépen lifeg a polc oldalán nem egy megvetni való darab.
Megfogod szokni majd a váltót. Nekem is furcsa volt először a zr7 után
A víz ilyen időben nem fog felmenni jobban. Nincs még olyan meleg ez így jó, nekem is 73-75fokos szokott lenni.
bux2!
Meg fogod szokni elég hamar, hogy hol találod benne az üreset.
A víz hőfoka teljesen normális ilyen időben(8-12fok), hogy nem megy 75 fok fölé. Nekem max 72 fokra megy ha ilyen időben motorozok.
Nyáron meg 100 foknál fog kapcsolni a venti, ha lassab a tempó városban, vagy pirosnál.
Nem tudja valaki, hogy a 2008as fekete- fehér Z1000 feketéje milyen színkód? Vagy csak egyszerű fekete? Megérkezett a hátsó sárvédő, és lefényeztetném!
(Ezúton is köszönet érte basi kollégának! Bár még nem vettem át, ma megyek érte a postára)
Esetleg ha valakinek lenne eladò 35kw, vagy alatti z750 az emailban zaklasson. A miklosi motor az lett volna, de arrol(is) lemaradtam...
szotyilow@citromail.hu
Javában szorgoskodom a kis 2004-es z750-em elejének cseréjével (06-os 636 villaszárak). Az apró problémákat sikerült áthidalni, mint hogy megmaradjon a gyári első kerék, meg a gyári sárvédő.
Viszont most ismét némi bökkenő van, mert nem tudom, hogy a 03-04-es z1000 első fékcsöve gyárilag merre tekereg a villa körül? A másik apró fennakadást a fejidom alsó villahídhoz fogatása okozza, mert a 750-es villahídon 90mm a két lyukközép távolság, míg az 1000 villahídján csak 60mm a két lyukközép távolsága. Aki belefutott ebbe a problémába, vagy bármelyikbe tudna némi iránymutatással szolgálni, azt megköszönném.
Előre is köszönöm!
Szóval Jelcsa száma 06703179083
Csak látogatóban voltam.
Ami most rajta van azt már nehéz überelni( exupos akra karbon)
Az árai jók, ha kell megadom a számát, de hírdet az apróban is.
Fityeg ott három mivv is!
Tudnál adni elérhetőséget?
Köszi!
Csak a kiváncsiság végett, vettél is valami szépet?
Mennyire csábítóak az árak? Mert pl. az a mivv dob ami szépen lifeg a polc oldalán nem egy megvetni való darab.
A víz ilyen időben nem fog felmenni jobban. Nincs még olyan meleg ez így jó, nekem is 73-75fokos szokott lenni.
köszi
Nem gondoltam volna hogyez ilyen hamar összejön.
Jelcsát meglátogattam hétvégén csináltam 1-2 képet kedvcsinálónak, ha kipufogót szeretnétek
(én adtam a tippet)
Sok balesetmentes km-t!
Meg fogod szokni elég hamar, hogy hol találod benne az üreset.
A víz hőfoka teljesen normális ilyen időben(8-12fok), hogy nem megy 75 fok fölé. Nekem max 72 fokra megy ha ilyen időben motorozok.
Nyáron meg 100 foknál fog kapcsolni a venti, ha lassab a tempó városban, vagy pirosnál.
Nem tudja valaki, hogy a 2008as fekete- fehér Z1000 feketéje milyen színkód? Vagy csak egyszerű fekete? Megérkezett a hátsó sárvédő, és lefényeztetném!
(Ezúton is köszönet érte basi kollégának! Bár még nem vettem át, ma megyek érte a postára)
szotyilow@citromail.hu