Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Maradt egy Arrow dobom Z 750 hez! Felpróbálható, meghallgatható! Ara 50 000 Ft.!
06706009051
Z1000-nél működött az egyensúlyozás, itt adtam el a lehúzót a fórumon. Mivel nagyon sokat faragtam a motorblokkon már majdnem elérte a zx9 szintjét. Gyakorlatban azt jelentette hogy vizes úton nem tudtam menni vele... Már meg volt véve hozzá a kompresszor kit is zx12 injektorokkal, végül nem lett beépítve. GSX-R majd később R1 lett belőle.
Helló, itt 1445-öt ír:
http://www.kawasaki.hu/hu/prod...
Sziasztok,valaki megtudná nekem mondani ez a távolság pontosan mennyi ? Lyuk középtől lyuk középig .1430 mm-ert mértem,de volt egy ütközésem és lehet meghajlott a váz Bocs a szakrajz miatt :D
Most sajna úgy néz ki, hogy erre leghamarabb valamikor a jövő héten fogok tudni válaszolni. :(
Kolbász-zsír sárga
Sziasztok ha valakit érdekel van willbers progresszivrugó teljesen új 2003-06 évjáratu kis Z-be!
Én nem kételkedem benne,csak kíváncsi voltam hogy mégis mire-miként. Lehet félreérthető volt,ez esetben bocsi!
Neked megszünt a rezonancia?
Megérkezett a távolkeletröl.
Mekkora volt az esély arra, hogy ugyanolyan színe lesz mint a gyári villának?
Z750 08 gyári dob eladó, enyhe csúszásnyommal. 18k
Hello, elküldtem privát üzenetben.
Szerintem Sedunak ez gyakorlati tapasztalata :)
Nem tudom, hogy arrafelé ki foglalkozik ilyennek, de én személy szerint a Havassy Motorsporthoz vittem Budaörsre. Nagyon profik. Könnyítették és kinullázták a lendkereket.
Illetve.. : Ez elméleti alapon született kijelentés,vagy tapasztalat hogy ez kiküszöböli ezeknél a rezonanciát?
Megoldást nyújtana a problémára? Statikusan meg tudom magam is nézni,bár a dinamikus az igazi. Bár nem tudom van e ilyen cég M.on aki ilyennel foglalkozik/na.
Ki kell egyensúlyozni a lendkereket, vagy rátenni zx9-ét.
Újban van!
Hali.kosz.udv P.
Szia.van tobb fele is.ha erdekel 703179083 udv P.
A szokásos bontósokat próbálnám a helyedben: Ricsi, Jelcsa, és még a Bátszimotor is - http://batszimotor.hu/index.ph...
Sziasztok! Tud valaki esetleg kis rendszámtábla tartó konzolt 2008as Z750-re? Ha van valakinek jelezze nekem légyszives! Köszi 06709488795 Krisz
Sziasztok. 10 ah akkumlátort bele tehetek a motorba? A régi tönkrement de az csak 8ah volt!
szia megvan még a hasidom? küldj már egy mobil számot amin elérlek
Bocs az elírásért.