Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
Tud valaki egy jó csizmajavítót esetleg. Olyat aki téyleg ért a szakmályához. Köszi
Z750 07-12 hasidom, sötétkék 08-as. Felfogatással, csavarokkal eladó. Apró sérüléssel. 15k
nekem van 1...
A legszebb szín amit valaha motorra tettek. (a zöldön kívül persze :-) )
Amikor a naplementében elkezd belilulni, istenem milyen gyönyörű...
Nemtudom nála volt két hétig az első sárvédőm meg az ülléspúpom azt kellett volna a motor szinére lefesteni mert ebayről rendeltem és elüt a szine de hát csak igérgette hogy majd jön egy beszálítója és azzal a sárvédő alapján keresnek valamit :)
10E Candy Flat Raw, Plasma Blue , pedig ez egy létező szín. Melyik programban keresi?
Sziasztok valakai megtudná mondani h a 2006 os Z1000 es kék festésnek mi a szinkódja ? olyat kideritettünk hogy 10E de a festő ezalapján nem találta :/
Szia! tudok segiteni adatlap!
z 750 maradék alkatrész eladó.
Sziasztok. Valakinek eladó 2008 z750 rugóstag?
Sziasztok, z1000 St-hez alkatrészek kellenének..('79-es évjárat). Teljes renoválásba kezdtem és hiányzik pár dolog..tudtok valami ötletet honnan rendelhetnék? (Most a z-fever.de-t próbáltam, de se csomag, se visszajelzés..
Sziasztok!

Szerintetek mi okozza hogy a motor alacsony sebességnél kanyarodáskor (pl. körforgalomba) túlkormányzott?
A gumi 3 éves Metzeler Z8. A motor 2006 z750. Nem rég vettük a motort és még nincs tapasztalat.
Először igaz alacsony volt a nyomás a gumiban de most van benn 2,5bar. Így már sokkal jobb de kicsit még mindig érzem hogy maga alá akarja fordítani a kormányt alacsony sebességnél kanyarban.

Annyi tapasztalatom van korábbi motornál,(zr-7) hogy Brigestone gumi volt rajt és ezzel mindig fel akart egyenesedni kanyarba.
Vettem rá új Michelin Road 2-es gumit és olyan lett mintha zsinóron húznák.

Itt is lehet a gumi okozza?
Van valakinek tapasztalata hasonló esettel?
Pár eladó cucc.

Z750 08 komplett első teleszkóp sérült (bontva is), alsó-felső villahíddal. A jobb oldali teleszkóp szár hajlott meg. 59k

Z750 08 első féknyereg pár betétekkel, hibátlan. 24k

Z750/1000 08 gyári rendszámtáblatartó indexekkel (4db), rendszámvilágítással. 18k

Z750 08 gyári dob, enyhe csúszás nyom. 18k

core1493@gmail.com
Felkerültek az új Shark dobok :) Brutálisak *-*
Leginkább kicsi kissé, meg nekem nem jött annyira be...
Zártat szeretnék, nyitható van most. De azért Köszi. Nézegettem külföldi oldalakat, nem sok bukó olcsóbb kint, mint itt.
Mi bajod van vele, hogy eladod?
Köszi, megnézem majd.
Ha érdekel 3x használt NolanN86 45 ezerért vihető..
Igen, az. Vagy alatta vagy felette menj. :-)
Napot.
04' Z750. 5000-körüli fordulatszámon a "rezonancia" ezeknél típusbetegség? Valahol mintha olvastam volna már.
Tegnap mentem vele 240km és ezt az egy jelenséget vettem észre.
Ha nem óckodsz a külföldi rendeléstől, mindenképp ajánlom. Én pár hete vettem kintről a Nolan N104 Absoluteot. Itthon még alig kapható (legújabb széria), kintről 85K-ért vettem meg. Menj el, próbáld fel egy boltban, és megtudod a méreted. Többtízezret spórolhatsz.
gázos1!
Szerintem a kulcsnak a helyét nem találod.
Bal oldalon, a farokidom alsó részen van.
Ha az megvan, akkor a tőbbit fogod tudni.