Nemtudom nála volt két hétig az első sárvédőm meg az ülléspúpom azt kellett volna a motor szinére lefesteni mert ebayről rendeltem és elüt a szine de hát csak igérgette hogy majd jön egy beszálítója és azzal a sárvédő alapján keresnek valamit :)
Sziasztok valakai megtudná mondani h a 2006 os Z1000 es kék festésnek mi a szinkódja ? olyat kideritettünk hogy 10E de a festő ezalapján nem találta :/
Sziasztok, z1000 St-hez alkatrészek kellenének..('79-es évjárat). Teljes renoválásba kezdtem és hiányzik pár dolog..tudtok valami ötletet honnan rendelhetnék? (Most a z-fever.de-t próbáltam, de se csomag, se visszajelzés..
Szerintetek mi okozza hogy a motor alacsony sebességnél kanyarodáskor (pl. körforgalomba) túlkormányzott?
A gumi 3 éves Metzeler Z8. A motor 2006 z750. Nem rég vettük a motort és még nincs tapasztalat.
Először igaz alacsony volt a nyomás a gumiban de most van benn 2,5bar. Így már sokkal jobb de kicsit még mindig érzem hogy maga alá akarja fordítani a kormányt alacsony sebességnél kanyarban.
Annyi tapasztalatom van korábbi motornál,(zr-7) hogy Brigestone gumi volt rajt és ezzel mindig fel akart egyenesedni kanyarba.
Vettem rá új Michelin Road 2-es gumit és olyan lett mintha zsinóron húznák.
Itt is lehet a gumi okozza?
Van valakinek tapasztalata hasonló esettel?
Napot.
04' Z750. 5000-körüli fordulatszámon a "rezonancia" ezeknél típusbetegség? Valahol mintha olvastam volna már.
Tegnap mentem vele 240km és ezt az egy jelenséget vettem észre.
Ha nem óckodsz a külföldi rendeléstől, mindenképp ajánlom. Én pár hete vettem kintről a Nolan N104 Absoluteot. Itthon még alig kapható (legújabb széria), kintről 85K-ért vettem meg. Menj el, próbáld fel egy boltban, és megtudod a méreted. Többtízezret spórolhatsz.
Tud valaki egy jó csizmajavítót esetleg. Olyat aki téyleg ért a szakmályához. Köszi