Sziasztok! Kéne nekem egy kis segítség. Van egy 2006os z750em. Az előző tulaj csúszott egyet vele a jobb oldalán. Amikor leszedtem a jobb oldali dekliket megrökönyödve tapasztaltam hogy a dekliben egy részen cappuccino jellegű az olaj. Elképzelhető hogy hengerfejes a gép? Talán más lehet a jelenség? Hogy tudnék a végére járni komolyabb bontás nélkül?
Sziasztok! A napokban vásároltam egy sérült Z750-et (2008), Lényegében egyben van a gép, az eleje sérült (teló, fejidom, óra), blokk, leömlők stb. rendben vannak. Valami miatt nem indul, teker, van kompresszió de nem. Mi lehet a probléma? Borulásgátló, benzin pumpa?
hi nekem ez van(MOTORCYCLE ALARM by META SISTEM LEGOS1/LEGOS3) nagyon jooo ha már csak 2 cm -t megmozdul a moci már visiiit! 1000 m ig jelez a távjelzön(ha nem több)...ha a mocit megmozditják...2x távirány 1x nagyhatotávu visszajelzö rengeteg funkcio....Üdv
sziasztok !
par dologban szeretnek segitséget kérni.
2008 as z750 be milyen gyertyát vegyek??
meg fékbetéteket kell cserélnem milyet vegyek? utcán használom legtöbbet de pályára is szeretnék vle menni!!
köszi szepen
Hali z-sek!milyen ledes rendszàmtábla világitást ajánlotok ha integrált a hátsó lámpám,és csak a farok idom aljára tudom fogatni?ledcsik szalagba elég cigány,azt próbáltam.....viszont csak laposabba gondolkozhatok,mert gondolom ha rendszám tábla kicsi részébe beleér megbasznak jardok!
Bátorkodom újként bejelenteni, hogy kb 1 hete 2008 Z1000 tulaj lettem. minden porcikáját imádom. Néha elgondolkodom, hogy inkább vele alszom mint az asszonnyal (de ez nem az asszony gyengeségére utal:) )
Attól is lehet ha sokszor van hidegben indítva.