most rendeltem másfél hét alatt megjött kéket rendeltem kék is csak nem olyan mint a motoromé amugy passzol jol csak a felfogatásánál néhány kiállo részt lekellett törni fogoval hogy neakadjon be , még ha átfestetem is bőven megérte 26 euroóért vettem
Szia, írtam Neked, talán privátba ment el, nem tudom. Megkaptad? Nekem Akrák vannak fenn. Megvannak a gyári dobjaim is, meg Akra killerjeim, nyilván ezeket egyszerűbb bedugni, mint dobokat cserélni. Ez utóbbiakat betéve átmegy a vizsgán? Kérdezd meg a vizsgahelyet!
Üdv
Szeva!
Szívás kiszedni, mert azt csak toldóval, meg csuklóval tudod kiszedni.
A termosztátot csavarozd le a vázról és told odébb (csövek engedni fognak annyit), hogy kevésbé legyen útban.
No épp ezzel baxtad el. Nem szabad járatni egyhelyben főleg minden nap. Éppen ezzel okoztad ezt a jelenséget. Szerintem. Legközelebb ha járatni akarsz, akkor indítsd be a gépet, és tekerj le vele legalább 50- 70 km- t!!!
Így csak tele rakod párával meg benzinnel az olajat csökkentve 3ezzel a kenő képességét!
Nem baj ha a két járatás között eltelik 4-5 hét, még mindig jobb mint a naponta való indítgatás mint látod. Elméletileg ha hengerfejes akkor bele dolgozik a hűtővizbe esetleg és nyomja ki a hűtővizet vagy olajos a hűtővíz a kiegyenlítőben.
Én úgy tudom ha eldől a motor és letilt a borulásgátló, elég levenni a gyújtást majd újra indítani. Legalább is az egyel régebbinél ezt írja az üzembentartói.
Nem tudom de lehet óra nélkül nem indul. Hol van az immo ezekben? Mert ha az órában(műszeregységben) akkor biztosan nem indul.
Mondjuk az előfordult mostanában. Kint volt a fűtetlen garázsban és minden nap járattam egy kicsit. Valami ötlet hogy tudnám kizárni a hengerfejes lehetséget biztosra?
A mailcímedet visszadbja a mailer dameon, így itt az oldalon belül írtam privát üzenetet.
bsai2(kukac)citromail.hu
Üdv
Írtam neked ide privátba. Azt hittem megkaptad.
Basi-hoz van valakinek elérhetősége.
Jól tudom ő gyárt hasidomokat?
Van infó valakinek mennyibe fáj és van hozzá tartó konzol?
Köszi
Szívás kiszedni, mert azt csak toldóval, meg csuklóval tudod kiszedni.
A termosztátot csavarozd le a vázról és told odébb (csövek engedni fognak annyit), hogy kevésbé legyen útban.
Így csak tele rakod párával meg benzinnel az olajat csökkentve 3ezzel a kenő képességét!
Nem baj ha a két járatás között eltelik 4-5 hét, még mindig jobb mint a naponta való indítgatás mint látod. Elméletileg ha hengerfejes akkor bele dolgozik a hűtővizbe esetleg és nyomja ki a hűtővizet vagy olajos a hűtővíz a kiegyenlítőben.
Nem tudom de lehet óra nélkül nem indul. Hol van az immo ezekben? Mert ha az órában(műszeregységben) akkor biztosan nem indul.