Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Èrtem, akkor tèves. Sok balesetmentes km-t.
Nagykanizsán vettem !
Kunszentmiklosról vetted? Kedden mentem volna én is,de erről lekéstem.. :(
Sziasztok,mai nap folyamán egy csodálatos Z750 került a birtokomba(2004 évjárat). Kérdésem lenne : A váltója az előző motoréhoz képest jóval keményebb(XJ600N) ami nem is gond,de az üreset nagyon nehezen találom bent. Érdekelne,hogy nektek mik a tapasztalataitok, ez normális így és csak megszokás kérdése? És még annyi,hogy a víz hőfok a mai 130km távnál nem melegedett kb 75 fok fölé(8-12 fok lehetett a levegő hő. !) Ez normális ?
sziasztok
erre az alkatrészekre lenne szűkségem....
Már van ilyen is. '04-'06 750-hez
Ha valakit érdekel.
basi2(kukac)citromail.hu
szia

Pl: ricsibontó az üllői úton
sziasztok
Kérnék egy kis segítséget....08' Z750 bontott alakrészek ügyiben kinél lehet érdeklődni?
Szép műszer!!!
Bodis Gp1 kipufogokkal jól mutatna ? :)
Köszi!
jaja, annyi. már úton van.
Meg esetleg annyit tennék hozzá Muldi írásához, hogy ahogy a Service Manual is írja, a csöveket beindítás előtt többször jól nyomkodd végig míg w termosztát betöltő nyilasanal eltűnik az összes buborék. Akkor sokat járatni se kell.
Én Goldfreneket vettem. Előtte Az Er-5- ön használtam ilyen típust. Mindkét alkalommal félve tettem, hisz ezen a Sportmotor fórumon ( úgy értem nem itt) nagyon fikázták a márkát. Szerencsére mindkét alkalommal kellemesen csalódtam.
Bár a balos betét felfüggesztése kicsit szorult, sorjás volt (fék betét) kis igazítással már 2 éve jól teszi a dolgát. Kinek ugye mi, nekem a gyári fék is megteszi, bár tudom hogy nagyon nem egy felső kategóriás fék, már a gyári, de a Goldfren ugyanolyan "Jól -rosszul" fog mint a gyári. Két éve volt w két tárcsa meg betét 92 ezer Ft. Szal ha totál gyári kell akkor ajánlom. Betét is jó puha de ettől függetlenül nem fogy gyorsan.
Két weboldal van. prop-tech.shp.hu/ és www.prop-tech.hu/hu/
És igazad van két különböző ár. Én tavaly 18000 -ért vettem. Hívd fel Csabát, az a biztos. Nehogy meglepetés érjen.
érdekes, hogy a linkedre kattintva 20.200-ra írja. ha simán rámegyek az oldalukra és ott keresem meg, akkor 18000.
Szívesen!
Helló! Köszi szépen a segítséget. (még jó, hogy nem tettük vissza a tankot )
Helló! A hűtő alján a vízcsövet le, kiegyenlítő tartály elmenő ága le, meg a blokkon van egy 6-os csavar azt kivesz, meg a tank alatti csövet is levettük. (mondjuk nekem kis segítség volt, mert alapból kicsit szétvan szedve a gép) ja meg valaki segítsen neked, mert egyedül kicsit lehet szenvedtem volna :D Kb. 2,5-3 liter jött ki belőle. pontosan nem mértem le. Feltölteni még nem töltöttük fel, de annyit vissza is töltök :D
Pont fél óráa találtam rá ugyanerre én is. nagyon szépen köszönöm a segítséged! Be is nevezek egy ilyenre!
Szia. Én a Prop-tech-től vettem. 2006-os Z750-nél rádugtam a diagnosztikai csatira és már működött is. http://www.prop-tech.hu/hu/ele...
Szia. Hütövizet cserélnék en is! Hol engedted le? Hány liter ment bele?
Hali! Tankot leveszed és alatta tudod feltölteni a rendszert. Szép lassan ajánlott feltölteni és a kiegyenlítőbe sem árt olyan félig tölteni. Majd tank felrak, beindít és járat vagy 10-15 percig hogy járjon egy ideig, majd szint ellenőrzése a tartályban és majdnem a full jelzésig tölteni.
Kb ennyi a menete.
Sziasztok!

Milyen / melyik fokozatkijelzőt ajánlanátok 2008 z1000-hez? Ennél is van csatlakozó, amire rá kell dugni és feltanítható?
Hali mindenkinek!
Sikerült leengednünk a hűtővizet a 750-ből ('04). Az lenne a kérdésem, hogy hol lenne érdemes feltölteni?? Én a tartályra gondoltam(mint ahogy az autóknál szoktam). És ez is kilégteleníti magát, vagy esetleg kell valamit csinálni?
Köszi