Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem emlékszem hogy valakinek lett volna ilyen gondja,
feldőlés után max a dőlés érzékélőt kellett törölni, de álló motornál szerintem nem működik,
Sziasztok nem tud valaki 2006 os Z1000 re hasidomot ? :)
2005-ös z750, ezt elfelejtettem
Sziasztok!

A parkolóban feldöntötték a motoromat. A bal oldalára dőlt. Azóta nem veszi be a fokozatokat. Az egyes bemegy, de nehezebben és a szokásosnál nagyobb zajjal, felfelé viszont már semmi. A váltókaron, váltórúdon és a környékén nem látható semmi sérülés, ütés vagy karc, a kuplung kiemel. Előtte semmi probléma nem volt a váltóval.
Van valakinek valami ötlete, találkozott már valaki hasonlóval esetleg?

Köszi!
Sziasztok,

Valakinek van tapasztalata a Sima Team-el tankjavítással kapcsolatban? Pozitív/negatív is érdekelne.
Illetve ha valaki tud olyan fényezőt aki elboldogul a 2007-s Z750 Candy Lime Green színével annak meg tudná adni az elérhetőségét?
Tudom, hogy ez egy problémás szín de hátha.

Előre is köszi!
Ott van az adatlapomon :) De egyébként laca4025-kukac-yahoo-pont-com
Adsz egy elérhetőséget? Előre is köszönöm.
Babikata!

Nekem van kormányom, Mondjuk 2004-en volt, de ez nem hiszem, hogy annyira fontos lenne. Van rajta egy kis festékkopás miatti javítás, de maga a kormány nem görbe vagy ilyesmi. Ha gondolod akkor küldök képet, viszont egy postaköltségért cserébe a tiéd lehet. Vagy ha jársz esetleg Budaörs vagy Budakeszi felé, akkor személyesen is megnézheted.
Szia.van.ha erdekel 703179083.udv P.
Semmi az ég világon. Csak roskadásig vannak melóval és gondoltam hátha van más alternatíva is amit érdemes megpróbálni.
Miért mi a gond az említett 2 hellyel?
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.
Kipufogót szeretnék felrakatni amihez kell gyártani összekötő csövet. Kit tudnátok ajánlani pesten a sima team és a 17 kerben található műhelyen kívül?
Köszi
Sziasztok
Lenne egy olyan gondom,hogy a motorom neha magatol leall.
Kb 6-7szer csinalta 1 ev alatt.
Vagy allo helyben uresben,vagy gurulaskor kuplung behuzas utan. Kijelzon minden megmarad,egybol ujraindithato. Mi okozhatja?
srácok én a láncot elég régóta simán gázolajjal és ecsettel tisztítom, gyönyörű tiszta lesz, utána átfújom kompresszorral vagy átpörgetem emelőn a kereket és mehet a láncspray
Üdv Mindenkinek!!!
Lenne egy olyan jelenségem, h amikor eléri a motor az üzemi hőt és elindulok akkor 2-ból 3-ba nem enged felváltani! Ha játszom egy kicsit a gáztal és a kuplunggal akkor 3-4 próbálkuzás után felvált, utánna szépen vált minden fokozatban és ha leváltok 1-be utánna nincs probléma és vált minden irányba! Ha viszont leállít várok kb. 20 percet, beindítom járatom egy kicsit és elindulok akkor ismét ugyan az! Ha sikerül felváltani utánna ismét eltűnik a probléma! Valakinek volt már ilyen probléma, ha igen akkor mi volt a hiba??
Az új ára 33.900HUF rendelésre.
2006-os z750s-hez keresek gyári kormányt. Tud valaki ebben segíteni?
Mivel a wd40 nagy részben petróleumból áll, így tisztításra is alkalmas. Más kérdés, hogy jóval költségesebb megoldás, mintha sima petróleummal tisztítanád (ahogy a gépkönyv is írja).
Szia. Írtam emailt.
Sziasztok
Első körben itt kérdezek rá, hogy valakit érdel egy ilyen roll bag? Bőven fér bele cumó.
Nincs evvel baj, csak a petro sokkal olcsóbb, és ugyanezt megcsinálja.
No de mindegy is mióta lánc olajzó van a Zén azóta azt se tudom mi az a lánc pucolás..
Kövezettek meg ha akartok, de én wd40 tisztítom a láncot. Fújok a láncra is és a rongyra is egy jó adagot forgatom a kereket és rászorítom a rongyot erősen. Amíg koszosnak látom addig ismétlem. Utána megy rá a motul láncspray. Ezt max 5-600 km ként eljátszom. Ismerőseim sok sok éve így művelik és bevált.
igen a fordulatszám emelésnél már nem volt gond, beindítottam és elkezdtem kitolni a műhelyből és mivel szűkös a hely a gáz is megmozdult manőver közben és fulladt.
csak így nem értettem a gsx-r sose csinálta és nem tudtam hova tenni :) de utána játszottam vele próbálgattam de többet nem jött elő.