Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kb. Én is ezt akartam kifejezni a korábbi hozzá szólással..
Valószínűleg úgy érti, hogy talán okosabb lett volna a rendelkezésre álló lé jelentős részéből egy Power Commandert venni a gépbe, felrakni egy (akár használtan de) olcsóbban vásárolt dobot, aztán betenni egy sportlégszűrőt, és végül összepadoztatni az egészet. Mert ez így jól is néz ki, meg a hangja is biztosan jó, de éppen akkor hagyod abba az alakítást, amikor kezdene izgalmassá válni a dolog. A PC és a padoztatás nem a legolcsóbb mulatság, de ha csak felteszel egy nagy nyitott dobot a gépre, és aztán nem hangoltatod össze vele a motor többi részét, azzal még teljesítményt is veszítesz, nem hogy 5 lovat nyersz.
hogy érted h csak a látszat a lényeg?
Es esetleg olyan infoja van valakinek, hogy egy z800 on leveo dob kipuf szelep ugyanaz lehet mint a 750 é? Bocsi a sok kerdeser, de nem akarok szar dobot venni a motoromra.
Vagy itt egy masik összekötő cső, ez a kütyü mi rajta? A kipuf szelep lehet?
Bocs ha hulye a kerdes...
Sziasztok.
Az lenne a kersesem, hogy adott egy akra dob osszekoto csovel ami 2012 es z750 en volt. Jo lehet ez egy 2007 es z750 re is, vagy mas az osszekoto cso? Meg lehetseges, hogy benne van a kipuffogo szelep is az akra csoben?
Elore is koszi,az infokat.
Nem is azért kell hozzá állítani hogy +5 lovad legyen. De hát ha csak a látszat a lényeg akkor biztosan nem is érzel különbséget egy padolás után :)
Szia! Tudok segiteni! Adatlap!
remélem asszonykámnak is megfelelő lesz...
Sziasztok,
Ilyen jobb oldali Blokk tartót keresnék, ha valaki tud ne tartsa magában. Z1000 2007 eshez.
Illetve tavaly, no..
Én szinte mindíg utassal mentem idén is, nem is mindíg ugyanazzal, úgyhogy kb. remélem reális amit írtam!?!
A motorral teljesen meg vagyok elégedve, nincs vele semmi gond! Az utasülsről nem tudok nyilatkozni,mert egyedül használom. Feleségem nem ül rá! A fiamnak meg nagyon tetszik (szerintem egyenlőre az a lényeg neki, hogy vigyem)!
Nekem nem a teljesítménynövelés a cél nem azért kérdeztem,nekem csak a hang volt a lényeg,legyen már hangja na :)
Szerintem jól tetted h újat vettél annyiért meg nem is volt drága sőt tök jó áron volt...
hangos kipufogónak "sportkipufogónak" nem mindig a teljesítmènynövelés a cél...
Dehogy fáj! Örülök hogy telt rá- csak ilyen elgondolással feleslegesnek tartom. Ha már rá szántál ennyit akkor szerintem érdemes utána menni hogy valóban gyakorlati haszna is legyen ne csak jól nézzen ki.
Miért fáj neked hogy újat vettem?
Amúgy kerestem azt is.
Ha csak kinézete számít biztosan lehetett volna használtan is kapni ilyet ami nincs legyilkolva.. Nem!? Kb 3-ad 4-ed áron.
Ez nekem nem a hangrol es nem a teljesitmenyrol szol. Hanem arrol,hogyan nez ki. Mint egy ledes lampa,vagy szebb tankpad...stb.
Itt nem csak a hangrol van szo. Hanem arrol is,ahogy kinez. Ha ilyet tudsz 20ezerert,hozzal 10 db-ot.
De volt 130 ad arra, hogy csak nagyobb hangja legyen. Ennyi erovel egy jó mester 20 ezreret barkacsol neked rá egy kályha csövet ami nyitott. Az eredmény ugyanaz..
Dehogy kell állítani semmit!!!..
A kar nem gyári. Így vettem.
Nem fogok állítani semmit. Azért nem dobok ki több tízezret,hogy legyen +5 lovam.
beci001 elviszed majd hozzá állítani vagy hagyod igy ahogy van?
Csak azért kérdezem ,mert én olvastam hideget meleget hogy ha kipufogót cserélsz az káros meg teljesítménycsökkenés meg minden ezen agyaltam,hogy amit kaptam a motorom mellé dobot azt feltegyem hozzáállítás nélkül vagy haggyam a fenébe..
utánaolvastam az enyémhez egy powercommander 90.000 huf,plussz 50.000 a padon hozzáállítás...
Azért az nem kevés aztán arrajutottam ha nem fog egyenetlenül járni az alapjárat meg nem pattog motorféken akkor fenthagyom :)