Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1. Nekem is ezt csinálja. 08 z750. Nem okoz nagy problémát, nem nyúlok hozzá addig :D
Egyébként ha megfigyeled, a fordulatszám egy picit emelkedik is, na onnantól használható.
2. Attól függ mire legyen optimális. Vizes vagy száraz út, pilóta súlya, aszfalt minősége, gumi állapota, kora. Ezek mind befolyásolják.
3. Egyszer tisztítottam láncot még az sv-n. Petróleummal meg ecsettel.
Egyébként szerintem fölösleges. Ha rendszeresen idejében fújod akkor nem sokat nyersz vele, viszont pénzbe és időbe kerül.
wd 40 az felejtős, eddig repsolos terméket használtam és ilyen 8-9 be volt a 2 flakon, most meg ugyan ez 22341ft meg a posta a motul 7700 a kettő a posta meg 1100 hozzá akkor az lesz :D
2. A gyártói ajánlás rajta van általában a láncvédőn. Előre is hátra is.
3. Én a Motul lánctisztítót és kenőt használom szerintem a kettő együtt megállt egy tízesben. Amúgy láttam már olyat is aki WD-40-el tisztítja a láncot :D
Sziasztok!

lenne pár nevetséges és bugyuta kérdésem szóval ne gyilkoljatok le egyből :D

1. beindítás után ha 1mm-t is megmozdul a gázkar kb 10-20 másodperced belül a motor lefullad, Miért????
2. mi lehet az optimális guminyomás a gyári gumikkal ?
3. az a lánctisztító és kenő anyag amit eddig használtam a gyártása megszűnt a követő termék kb 23 ezer meg a posta, mit ajánlanátok ami használható:) ??
Aki még nem hallotta: JÓ HÍR!!! Használható és élvezhető lesz a 24. sz. főút Mátraháza utáni szakasza is. Felújítás alatt az út Parádsasvár utánig... és július végére át is akarják adni a felújított útszakaszt, mely így újra a Mátra Rally egyik kiemelt helyszíne lesz! Köszönhető mindez főként Szabó Zsolt államtitkár úrnak (Nemzeti Fejlesztési Minisztérium), aki Heves megyében országgyűlési képviselő, ugyan nem ennek a körzetnek, de szívén viseli a mátrai utak sorsát is.
Tehát még idén élvezhetjük az új aszfaltot. Ma sajtótájékoztató keretében tájékoztatták a lakosságot az útfelújításról. Akit érdekel több infó az út felújításáról illetve képek a sajtótájékoztatóról: http://hatvanonline.hu/hir/Jo_...
Eladnám a képen látható bőrruhám.
Frissen tisztítóban kitisztítva.
Minimális sérüléssel, szakadás nincs!

52-es méretben

fecesz@hotmail.com
Jelcsát keresd!
Sziasztok . Keresek Z 750 2006-os gépre Mivv Suono kéményt.
Na akkor megvan, hogy a következő motornál milyen keresési feltételeket kell megadni...
Lehet egy Z-t veszel!
Mondjuk azért néha hiányzik pl egy tank visszajelző mert az a rohadt lámpa mindig a legszarabb helyeken kezd el világítani
Hát igen nagy szerencséd van.
Azért én ezt a "keserű pirulat" le tudom nyelni.
Ezek csak Kawasakik!
óóóóó Istenem ezek az extrák. Nekem meg annyi állítási lehetőségem van összesen hogy lenullázom a napi számlálót. Azt cső. Összesen van a műszerfalamon 1 azaz 1 darab gomb. Digit kijelzőből is csak 1 darab van a számláló. Még egy hőmérséklet visszajelzőm sincs csak mutatóm. A benzin szint visszajelzőm is csak egy lámpácska összesen. Fokozatkijelzőnek meg még a helye sincs meg.
Érdekel valakit egy hátsó emelő?
Kisipari termék. Emelőszemes emelőhoz.
köszi, sikerült, nyomkodtam eddig én is de jó sokáig nyomva kellett tartanom mire lehetőséget adott :)
Szia!

Időt úgy állítod, hogy az össz km-nél sokáig nyomod a reset gombot. Akkor elkezd villogni az idő ls a gombokkal tudod állítani a percet és órát.
Köszönöm a válaszokat az olajjal kapcsolatban! Eléggé vegyes a vélemény, kezdetnek kipróbálom Fuchsot, aztán meglátjuk mi lesz a tapasztalat
Nekem most az van benne. Ez is olyan ha bemelegszik akkor már jó. Bár néha előfordul olyan, hogy a 2-est nehezebben veszi és visszadobja üresbe, de olyankor kicsit erősebben odacsapsz neki akkor beugrik 2-be. Máskor meg olyan vajpuhán veszi a 2-est is mint a többi fokozatot. A többi fokozattal ilyen gond nincs. Szóval eddig elég vegyes a kép.
Sziasztok!

Én tavaly a fuchs olajat hasznaáltam és nem tudok se rosszat se jót írni róla. Most 1 hónapja raktam bele motul 7100-et. Amíg nem melegszik be addig nem az igazi de ha 75 fok fölé megy akkor az eddigi legjobb. Én a gyári 4liter/6000 forintos elfre lennék kiváncsi hogy milyen? Fele annyiba kerül mint a motul!
Beci 001 leírta az egyik tutit!
Fuchs Silkolene Pro4 10w-40 XP, vagy ha hajtósabb vagy akkor Silkolene Pro 4Plus 10w-50.
Szia! Van hozzá gyári kawa olajam ha érdekel adatlapomon elérsz!
Szia.
Én először Motult tettem bele,attól nekem elég hangos volt.
Utána többek ajánlására SILKOLENE PRO 4 SAE 10W-40 XP került bele. Ég és föld. :)
Most is ezt rendeltem bele.
De van,akinek a Motul is bevált.
ha nem találok hirtelen mást akkor az lesz és átfényezem :)
Zöld nem jó?
Van valakinek narancssárga z750 re hasidom és üléspúp? akinek van az ne tartsa magába :)

Illetve egy bugyuta kérdés az időt hogy lehet beállítani ?:)
Sziasztok!!!
2 év kihagyás után ismét sikerült motort vásárolnom, egy 08-as z750-t!
Most, hogy megvettem le szeretném cserélni az olajat és kíváncsi lennék, h ti mit tudnátok ajánlani, ami már bevált és nem csattog a váltó és a motorja is szepen jár tőle!
Továbbá esetleg tud e valaki Nyíregyháza és környékén jó szerelőt aki ért is a Kawasakikhoz?
Segítségeteket előre is köszönöm!!!
Minden jót