Sziasztok!
Nagy örömömre szolgál közzétenni,hogy december 12-én tulajdonosa lettem egy 2006-os z 750 s-nek.
Megpróbáltam galériát feltölteni de egyszerüen ez az aúj oldal nem enged semmit módosítani a profilomban...
De azért ide felteszem a képeket :)
Szerintem az egyik legjobb, én szerettem a hangját és a formáját, igaz először brutálisan hangos volt db killer nélkül, de hozzá lehet szokni.
Ha rákeresel itt a fórumban, akkor láthatod, hogy többen is használtunk ilyen dobot.
Sziasztok.Legutóbbi motorozásomnál észrevettem valami apró ciripelő hangot nem tudom mi lehet.A szelephézagra gondolok az tud kiadni ilyen hangot?Azt hogy tudom ellenőrizni hogy megfelelő e hézag és beállítani?A másik kérdésem a vezérmű láncot milyen időközönként kell cserélni vagy kell e egyáltalán?Esetleg ez okozhatja azt a pici hangot?A motor egy 2008 z750.
Hali, Én személy szerint megbántam a felni felpolírozását. Hacsak nem vagy motor mosás/polírozás mániás nem ajánlom. Minden egyes csepp víztől megmattul és amíg utána nem polírozol csak romlik a helyzet. A hátsó kereket még csakcsak meg is lehet takarítani - fel lehet polírozni könnyen ha emelőre teszed (és beindítod egyesben), de az első kerék kínszenvedés. Ha lakkozott lenne a polírozott felület akkor más lenne a helyzet, azt könnyebb lenne takarítani. A fényező viszont annó nem ajánlotta a lakkot a rá, mert szerinte nem tapad meg rajta rendesen. Ha utánanézel majd erre érdemes rákérdezni. Ha volna megoldás erre a lakkozás témára megköszönném ha megosztanád.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a 2007-s Z750-nél hogy kéne kinéznie annak az ülés alatti tároló rekesznek? Vagy azt, hogy tudom azonosítani. Mert ha leszedem az első ülést akkor ott megvan a gyári szerszámkészlet meg a helye ahova rögzítve van de viszont semmi rekeszt nem látok ott amibe lehetne rakni valami kulcsot/iratot/vacakot.
Tudna valaki ebben segíteni? Esetleg egy képet lőni a sajátjáról?
Előre is köszi!
ha valakit érdekel csöngesse meg Kingmidas komát,
brutál tuning a gép 1000-blokk van benne, és gyakorlatilag minden extra amit ki lehet találni, amit nem az is és minimális kilométer, nem akarok találgatni de nagyon kevés
Ja, hogy úgy értetted, hogy eladó 1000est tudok? Csak azt akartam mondani, hogy tudok konkrét példát. De amúgy pár hete eladó volt, most viszont nem látom sehol.
Üdvözlet!
2004-es z750-re szeretnék sportdobot a közeljövőben. Tudnátok ajánlani nekem valamit, ha van kép azt szívesen fogadom...
A z1000-es dob az megfelelne az enyémre?
Nagy örömömre szolgál közzétenni,hogy december 12-én tulajdonosa lettem egy 2006-os z 750 s-nek.
Megpróbáltam galériát feltölteni de egyszerüen ez az aúj oldal nem enged semmit módosítani a profilomban...
De azért ide felteszem a képeket :)