Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na be is joinoltam a csoportba.
mire jutottatok?
Hali!
Sajnos átérzem a helyzetedet, mert a baloldalát én is lerendeztem már... amit csak lehet, azt ajánlom ebay-ről berendelni még újat is.
Neked pl az új generátor dekli 2007-es z750-re fekete már postával együtt durván 13.500 kemény magyar valuta.
Sziasztok. Van egy ilyenem eladó. Sajnos rossz évjáratot vettem. 6000 volt, legyen mondjuk 4000

Kawasaki Z1000 07-12
Kawasaki Z750 07-12
Kawasaki ZX6R (2007-2011)
Kawasaki ZX10R (2006-2011)
Kawasaki ZX14 (2006-2011)
Kawasaki ER-6n / ER-6f
Na mégegszer kawasaki @ steelhorsemotor . hu
Szia!

Van hozzá mindenem ha segithetek! kawasaki @ steelhorsemoto.hu elérsz!
http://www.kawasakiparts4u.com/

Ez akár alvázszam alapján is beazonositja a motort. Cikkszámokat itt meg tudod nézni
Sziasztok,

A hétvégi túrázás nem úgy alakult ahogy szerettem volna és sikeresen pereceltem a géppel. A kár:
- Bal oldali dekni lehorrzsolva
- Tank behorpadt és lejött a festés
- Oldalidom le lett horzsolva
- kuplungkar, lábtartó lehorzsolva

Gondoltam keresek gyári alkatrészt hozzá. Amit ajánlottak az a kawasakioemparts, hogy itt nézzem meg a gyári számokat meg lehet rendelni is. Viszont a 2007-s Z750 nincs a listában csak a Z1000. A kérdés az lenne, hogy a két motor alkatrészei mennyire csereszabatosak? Vagy van olyan magyar oldal ahol érdemes lenne szétnézni?

Illetve a másik kérdés, hogy tudtok ajánlani valakit aki megcsinálja a tankot és jól is dolgozik? Ki kellene húzni illetve festeni/fényezni. Meg a műanyag idomokat is kellene festeni.

Minden segítséget/ötletet szívesen fogadok!

Előre is köszi!
Hát a táblázat benne 1 oldal azon nem sokat kell olvasgatni. Amit meg majd meg kell csinálnod csak odalapozol a megfelelő részhez és csak azt fordítod le. Pár év alatt meg is van az egész :D
Köszi.Az infot
Itt már mi is beszéltünk róla. :)
https://www.facebook.com/group...
igen angolt megtaláltam de 600 oldalt nem nagyon volt kedvem végigolvasgatni főleg nem angolul vagy németül :)

azért érdekelne mert későbbiekben magam szervizelném mint eddig mindent csak jó lenne tudni, kb mikor mi lenne esedékes :)
Magyart nem tudok. Nem is tudom, hogy létezik-e? Az engem is érdekelne, ha valakinél létezik.
De angol nyelvű manuált bármikor letölthetsz a netről. Abban bent van minden.

Szótár meg türelem.

Szervizelési dolgokhoz meg valamelyik kawa kereskedő vagy szerviz tud kinyomtatni egy táblázatot.
Persze az is bent van a manuálban. Talán még részletesebben is.
Sziasztok !

Z750 (2008) tudtok olyan kézikönyvet ahol részletezve van a szervizintervallum illetve hogy mikor mit kéne szervizeltetni, csinálni rajta meg egy átfogó leírás, és az sem lenne hátrány ha magyar lenne :)

köszönöm:)
Sziasztok!
Ezeket még lehet vinni :
Zx 6 sárvédő, 15.000-
Zx 6 kerék+gumi+tengely 50.000-
Zx 6 teleszkópok, 120.000-
Zx 6 nissin radiális fékek, 40.000-
Zx 6 Hátsó rugóstag, 15.000-
Titax fék-kuplung karok, 25.000-
Vízmentes szivartöltő, 5000-
Fokozatkijelző, 10.000-
Has idom (z750-z1000), 15.000-
Spedohealler(pontos sebességet beállító elektronika), 10.000-
Z-750 Szivacs sportlégszűrő (pipercross), 10.000-
Z-750 Hátsó sárvédő, 15.000-
Z-750 Fekete hűtővédő, 10.000-
Z-750 Üléspúp, 15.000-
Sziasztok 2006 os Z1000 en hogyan lehet állítani a hátsó futóművet h puhább legyen ?
Szilágyi Sanyi Nyíradonyban nagyon precíz és párját ritkítóan korrekt szerelő. A száma hetven-320-hetvenhét-20. Bár lehet tele lesz melóval, ami őszintén szólva nem is csoda.
Sziasztok.Van egy 2008 as z750-em és szelephézagot szeretnék állíttatni.Nyíregyháza és környékén 50-60km-es körzetben tudnátok megbízható helyet vagy embert ajánlani aki ezt megtudná csinálni.
Látom már másban is megfogalmazódott egy találkozó!

Ki mit szólna hozzá ha pl május-júniusba kitalálnánk egy szombatot vagy vasárnapot? A helyszínt szerintem könnyebb lenne eldönteni, motorral simán áthidalhatók 50-100 kilóméterek.

Mit szóltok?
Meg van még?
Szia ,meg van még?
Mondjuk sztem erre az lenne a jó válasz, hogy miért nem méred meg? A Z gyári tengelytávja adott, onnantól kezdve meg már csak egy mérőszalag kell hozzá, hogy meghatározd a tiédet, nem?
Tűzoltócsalád "sarja" vagyok így tudom és rengeteget foglalkoztam a dologgal és a döntés mindenképpen ez mellett áll.

és tényleg egyszer összelehetne hozni egy találkozót :))) én benne lennék ;)
Sziasztok Tűzoltók!
Én a 22. évet kezdem a "szervezetnél" és nem a csillagos ég a határ:)
Ha vannak tűzoltós ismerőseid, ők majd elmondják mire is gondolok.
Ezt jól gondold meg és beszéld át a családoddal mert ez egy összetett dolog, ami kihatással lesz az egészségedre és nagy mértékben a családi életedre!
Rengeteg áldozattal, lemondással, áldozathozatallal járó "hivatás" ez.
http://www.langlovagok.hu/html/lelektan/
Ezeket a cikkeket a családoddal közösen olvasgasd, mielőtt a döntésedet meghozod!!!
Ezek, sajnos az évek során a tűzoltók nagy részénél igazolni látszódnak:) Tapasztalatból írom.
Ha mégis a szakma mellett döntesz, üdv a csapatban!
Szerintem ezzel a plexivel 140-nél nincs gond. Bár nem árt ha kicsit megpróbálsz rádőlni. Mert ugye azért ez sem megváltás.

Kellene egy talalkozót tartani. Két csavar....Aztán az érdeklődők tesztelhetnének...
:)))))))

Oldaldobozzal is fel vagyok szerelve, ha valakit érdekel. :)

Ugyanitt hátsó csomagtartókar eladó!
Givi 448fz ha jól emlékszem. :)
fejér megyei vagyok (Felcsút mellett), és egy önkormányzati tűzoltóság oszlopos tagja vagyok és hiába szerettem volna hivatásos lenni anyagilag nem engedhettem meg magamnak, családi okokból, nincs ez az álom feladva. Ha minden jól megy akkor 1-2 éven belül ismét jelentkezem és határ a csillagos ég :)

amúgy 4 db z 750 közül válogathattam egy fekete 2 zöld meg a narancs egy árba volt mind mindegyik kb ugyan olyan km-el stb stb de ez a narancs szín.. hát szerelem volt első látásra *.*