Nem tudom hogy áll a lánc, de ha már van benne jó pár kilométer, lehet olcsóbb lenne ha tennél előre egy foggal kisebb lánckereket (vagy hátulra néhány foggal nagyobbat). Ha nyomaték kell, azt jobban megérzed mint a PC-t.
Ettől függetlenül a PC nagyon jót tesz a motornak, mert úgy nagy általánosságban optimalizálja a teljesítményleadást. Egy sima kipufogó-csere miatt mondjuk nem biztos, hogy beletenném (bár mondjuk a sajátomba beletettem :))
Lenne egy kicsit fura kérdésem. 2008-as z750-nek mennyi az optimális vízhőfoka menet közben? 75-80 Celsius jónak számít? Tudom, ez sok mindentől függ, csak körülbelül...
Szakdolgozatot írok és a kérdőívem a magyar motortulajdonosoknak szól, a vásárlási szokásaitok és tapasztalatitok érdekelnek. Eddig kevés sportos(!) motor került bele a körbe, szóval gondoltam bemásolom a kérdőív linkjét ide is, hátha van 5-8 percetek kitölteni és segíteni:
gondolom az akkumulátor lemerülésén túl vagy
eldőlt mostanában a motor? mert a dőlés érzékelő gyakran tréfálja meg a Z tulajokat
szerintem valami tiltás lesz,
illetve a biztosítékok az első ülés alatt vannak
Sziasztok
egy kis elektromos problemam lenne , elforditom a gyujtaskapcsolot es nem tortenik semmi, mi mehetett ki valami biztositek vagy rele ??? merre keressem ??? koszi elore is
Köszönöm a válaszokat! Közben rájöttem, hogy egyszer dobja a hibát egyszer nem ha gyujtásra rakom nem is mindig mozdul a szervó motor tehat valami más a gond! Köszi mégegyszer!
Szia,
szerintem a 07es szérián nem jelezhetne hibát, ha csak kikötöd a bowdent. Csak abban az esetben kéne hibát jeleznie, ha kivarázsolod a szervómotort az ülés alól.
Az szürke, ugye?
A haveromnak még lehet hogy megvan.
Egy darabig valahol hirdette is, elég drágán. Vett egy újat és nagyon fájt neki. :)
Lehet hogy egy pici karc van rajta. Szűk volt a kijárat. :)
Nálad hol lenne a pénzügyi fájdalomküszöb?