mert egy nagy fekezes utan a szinteres ledobja a megegett felületet, illetve talan mar a 750ve is csak szinterest rakhatsz a teljesitmeny miatt, a legfontosabb hogy sokkal jobban harap
Szia!
Fenti lapos csavarhúzós csavarokat tekerd kifelé, ha nem elég akkor a hatlapfejű nagy "csavarokat" is kifelé tudod puhítani, lent a kirugózás gyorsaságát tudod állítani kifelé tekerésnél gyorsabb a kirugózás.
Pesten jársz beállítom, ha ráérek.
Sziasztok.2008-as z750nek a fejidomjára keresek azt a fekete háromszög alakú kis műanyagot.Hol tudok olyat venni vagy itt valakinek esetleg nincs véletlenül?
Én a fesz. szabályozóra tippelnék először... vagy esetleg a gyertyák... sokan elfeledkeznek róla, hogy olyan 25-30 ezrenként érdemes azokat is cserélni.
Tegnap este egy pirosnál várakozásnál lettem figyelmes az egyenetlen alapjáratra, és hogy üresben alacsonyabb fordulaton dadog a motor (Z750/2010). Terheléskor semmi komolyabb hibajelenség, talán egy hangyányit gyengébb, bár nem teszteltem nyélgázon és magas fordulatszámon.
Sziasztok, tudtok abban segíteni, hogy 2009-es Z750 esetén a gyári lánc elbír-e hátra 2 foggal nagyobb lánckereket vagy esetleg előre 1 foggal kiesebbet tegyek inkább?
Mért lenne kuka a tárcsa?
z750 2004-2006
z750 2007-
Tehát nem ugyanaz a szűrője az első és a második generációs Kis Z nek.
Az új 9mm-el hosszabb...
Vélemény? Mert mondjuk tőlem még soha nem kérdezte meg senki milyen évjáratú kis Z hez kérem :D
Suranyi Zoltán "suri" nekem Ő csinálta. Gödöllőn.
30 körül volt, szelep állítás, meg szinkron.
Fenti lapos csavarhúzós csavarokat tekerd kifelé, ha nem elég akkor a hatlapfejű nagy "csavarokat" is kifelé tudod puhítani, lent a kirugózás gyorsaságát tudod állítani kifelé tekerésnél gyorsabb a kirugózás.
Pesten jársz beállítom, ha ráérek.
Én első körben egy injektor tisztítót löknék bele, esetleg gyertya gyertyakábel+pipa kombónál keresgélnék.
pl LuftAffe kérdésére
hogy ne csak a kufárkodás legyen
Ez viszont iszonyat keményre van állítva úgy pattogok a jó magyar utakon mintha egy merev vázas Harley-vel motorznék.
Eltudná mondani valaki, hogy tudom puhábbra állítani?
De majd megmondják a jobban hozzáértők!
Tegnap este egy pirosnál várakozásnál lettem figyelmes az egyenetlen alapjáratra, és hogy üresben alacsonyabb fordulaton dadog a motor (Z750/2010). Terheléskor semmi komolyabb hibajelenség, talán egy hangyányit gyengébb, bár nem teszteltem nyélgázon és magas fordulatszámon.
Alább egy rövid hangminta.
https://www.youtube.com/watch?...
Mire számítsak?
Köszönöm.