Hát érdekes fogyi adatok ezek. Nekem eddig legkevesebb 4. 95 liter/ 100 km- ekkor 90- 120 és egyszer kétszer 160 volt a sebesség. Hidegebb időben- év elején meg kissé jobban hajtva 140- 180 közt 5.7- 5.9. Mikor nagy ritkán meghajtom- ez sem túl nagy tempó- 140- 240 közt- 200- és feletti sebesség csak pár km erejéig- akkor eddigi legnagyobb fogyasztásom 6,1 liter volt. Én viszont tuti nem hajtom agyon, ezt alá írom. 2006- os Z 750 S - full gyári rendszerrel.
A dugó az más, Pesten csúcsidőben lehet hogy nekem is enne 10-et.
De a Kawával pillanatnyilag szinte csak városban járok, 5,3-at mértem utoljára. Persze vadulva meg lehetne fejelni 1-1,5 literrel, de a 8-10 az marha sok. Max a ringen tudom elképzelni.
Én nem tudom hogy vagytok képesek ennyi benyát megetetni egy ekkora motorral. A 2.2-es benzines kombi Astrám nem eszik 10 litert, pedig nem vezetek öregurasan.
Ha trollkodok városban akkor a 2004-es z750 is simán beszürcsöl 8-10 litert. De az élmény miatt megéri.
Normálisan közlekedve, elporoszkálva elvan a maga 5-5,5 lityójával.
De a Kawával pillanatnyilag szinte csak városban járok, 5,3-at mértem utoljára. Persze vadulva meg lehetne fejelni 1-1,5 literrel, de a 8-10 az marha sok. Max a ringen tudom elképzelni.
Ha odafigyelek, akkor elmegy 8.5-el...
Normálisan közlekedve, elporoszkálva elvan a maga 5-5,5 lityójával.
Merre vagy?
Ha pesti vagy környékbeli akkor adok
Keresek 2db ilyen csavart ,az oldalso muanyagokat fogja.
Lenne esetleg valakinek elfekvoben?
Udv