Hát, szerencséd kell, hogy legyen, ha ennyiért jó 1000-est kapsz, akár gyári, alap állapotban. Ilyen gyárit adott el most városi kollégánk - már Hondás lett - 1,6-ért. Ha van rajta rendes extra, az nyilván plusz. Pl. az enyémen Akrapovics, xenon, Tommot zselés ülések, körben dobozok, led világítás, plusz plexi... Most tettem rá új Michelin Pilot Road 4-eseket. A plusz min. fél milla. Egyébként az ülések ezeknél sokat számítanak (nem Tommot reklám!)
Üdv
Nem reális a futott km, ettől még kis eséllyel igaz is lehet.
Ilyen helyesírású embertől én biztosan nem vennék semmit.
Az egyedi fényezés sok esetben annyit jelent, hogy baleset miatt újra lett fújva a paripa és nem gyári színre.
Szia! Nem váltok, vagyis igen, de nem motorra. Egy fiatalabb autó kéne a 14-éves Astra helyett. Ez fontosabb, mert az asszonyt elég sokat hordom vizsgálatokra, kezelésekre, sajnos sok egészségi probléma jött össze az utóbbi időben. Együtt akartunk motorozni, de közben vállprotézist is kapott, sérvműtétre is várunk, és így nem vállalom a kockázatot, egy eseleges kisebb baleset is végzetes lehetne számára. Ha ezt év elején jobban átgondoltam volna, nem vettem volna motort. Csak nagyon be voltam indulva... Most bukom rajta egy jót :-(. 75-ezer volt mire a nevemre került, és fel is gumiztam.
Szóval motorozást nem tervezek, egyedül nem is élvezem annyira. Egy munkába járós robogó kellene, talán jövőre tudok venni.
Hát ez van...
Nagyjából arra lehet számítani, hogy kétszer ennyi volt benne. :) De úgy se rossz vétel. De aztán lehet hogy csak én vagyok pesszimista és tényleg nyugdíjas svájci orvosé volt. A véleményem szerint elég nehéz ezeket a motorokat megölni. Bár nem lehetetlen.
Egy ilyet néztem magamnak a kereteimen belül:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_z_750-9068081
Ennyi km-nél mire kell számítani?Szelephézagolás vagy valami nagyobb generál jön majd a közelben?
Köszi előre is a segítséget
Sziasztok!
Magyar tartosteszt nem keszult a 2010es Zerol? nem talalok sehol...
Akinek van annak az utasa mit szol a katso uleshez? A baratnom ferde szemmel tekint ra
Sziasztok! 2007 es Z750 en leömlőt kell cserélnem,találtam is hozzá,ránézésre teljesen egyezik viszont a kód utolsó három száma nem egyezik ami rajta van az 124 amit vettem az 111 Stimmel a kettő?
Köszi!
hali! vki megtudja mondani nekem h az F32 es hibakód 2007 es Z750 nél mit jelent? lefúvószelep elvileg, a motor megy meg minden csak ezt a hibát írja állítólag, mert nem az enyém a motor, most szeretném megvenni! köszi előre is!
Van egy zsír új bukócsövem, 2007 utáni Z-re.
http://www.kepesmotor.hu/motor...