Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is az van fent és jól mér! :) Haverom ezredessel jött mellettem és alig volt eltérés a két óra között 56-ot mutatott az enyém az övé akkor 53-at. De sztem azért mert az övén 190-es gumi volt, sztem teljesen jól mér.
Nem tudja valaki hogy a 2004-es zx6r műszerfala,tényleg jó a 2004 es z750-re?
Jónak jo de jól is mér?
Egyszerűen nem kapok bontott műszerfalat,a 2004-es z750re.
Nem tud valaki 1 eladót?
Minden évbe mentél vele 900 kilométert?
továbbá megválok a motoromtól is , nagyon sok extrával, 1000-es blokk stb... , 1,150,000 Ft
Ha esetleg vki pályázik egy szép egyedi motorra, 10 éve szerelő tulajtól...

https://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_z_1000_brutal_egyedi-9109472
Sziasztok !

2007 utáni hasidom, sérült volt, meg lett hegesztetve, csak festeni kell...

15.000 tartókkal, mindennel...
dede..... az elsősegély csomag csomagolását egy az egyben beszívta.
Ha valakit esetleg érdekel, van pazazz 28-as kormànyom renthal befogóval, kb egy hónapja van a motoron, de én inkább visszarakom a gyárit!
Köszi, megoldódott!
ezt a számot hívd 06209248425 neki van
légszűrő nem szippantott be valamit
Tank nem volt esetleg előtte levéve?
Gondolok arra, hogy esetleg valahova az üzemanyagcső becsipődhetett.
Nekem egyszer a kevés benya miatt viselkedett hasonlóan, ha neked nem ez az oka akkor nem tudom... Légszűrő esetleg.
csak azert mondom ezt mert mar parat megneztem es hat nem volt egyik sem bizalom gerjeszto
1,5 millional tobbet meg a 750-es 2008-as nem er
szoval lehet hirdetni 1,8 millioert csak senki nem fogja elvinni legalabbis en igy gondolom
minden annyit er amennyit adnak erte
25kw-os nem kell. Normalis motor legyen ennyi. Ne egy kupleraj.
Legyen mindene jó, 2008-as, olcsó és még 25kw-os is. Az első Háromból válassz kettőt
Köszi de sajnos nem ez a probléma
Sziasztok! Z750 2004-hez honnan tudnék kuplungbowdent rendelni?
Sziasztok, 2004 es sv650 emet cserélném értékegyeztetéssel 2007 utáni z750 re.
Mityokm@gmail.com
Köszönöm
Helló, szerintem csak kevés benne a benya...
En a supermotommal voltam igy patika gep volt es eladtam igaz jo penzt kaptam erte. De mar kene masik.
Az ezressel az a gond, hogy a 2008 koruliek meg dragak nekem.
A felhozatal szanalmas mindenki tekerget ,kamuzik stb... ha valmi hibara rakerdezel akkor persze nem tudja mi tortent Olyan volt...
Olcso es draga egyarant szar lehet
Kulfoldi peldanyok emlitesre sem meltoak legalabbis nalam biztos nem !
Remelem lassan mar kimegy a divatbol ez a kulfoldrol hozom az olcso torott szemetet kategoria, mert most nagyon felkapott lett a motoroknal is. Boldog boldogtalan ezzel probal zsugazni.
Szia!
Mégis 750? végén még meghirdetem az enyémet, látom a felhozatalt, de eléggé siralmas.
Sajnos két éve alig megyek vele, de ha eladnám biztosan megbánnám.
Jót venni utána meg lehetetlen küldetés kategória.
Keresek Z750-et elso vagy masodik tulaj, nem kulfoldit,nem torott, szervizkonyvest.
Sziasztok!
Kis segítség kellene nekem. Gurultam ma egy karikát mikor 190-nél egyszer csak megtorpant a gépezet, visszalassult aztán meg is állt. Indítás után 5000-ig engedte pörgetni megint megtorpant mintha nem kapna üzemanyagot majd leállt. Alapjáraton megy indul, de hazafelé 3-ban 3000-nél már dadogott, hídra alig bírt felmenni 40-nel tudtam hazamenni. Ja 2007-es Z750-ről lenne szó. Megköszönném ha valaki tudna valami tapasztalatot vagy segítséget nyújtani mi is lehet a gond!
Előre is Köszi!
DaQ
Sziasztok!
Valaki nem latott valahol 2010es Ezredes tartos tesztet?