Nekem is az van fent és jól mér! :) Haverom ezredessel jött mellettem és alig volt eltérés a két óra között 56-ot mutatott az enyém az övé akkor 53-at. De sztem azért mert az övén 190-es gumi volt, sztem teljesen jól mér.
továbbá megválok a motoromtól is , nagyon sok extrával, 1000-es blokk stb... , 1,150,000 Ft
Ha esetleg vki pályázik egy szép egyedi motorra, 10 éve szerelő tulajtól...
csak azert mondom ezt mert mar parat megneztem es hat nem volt egyik sem bizalom gerjeszto
1,5 millional tobbet meg a 750-es 2008-as nem er
szoval lehet hirdetni 1,8 millioert csak senki nem fogja elvinni legalabbis en igy gondolom
minden annyit er amennyit adnak erte
En a supermotommal voltam igy patika gep volt es eladtam igaz jo penzt kaptam erte. De mar kene masik.
Az ezressel az a gond, hogy a 2008 koruliek meg dragak nekem.
A felhozatal szanalmas mindenki tekerget ,kamuzik stb... ha valmi hibara rakerdezel akkor persze nem tudja mi tortent Olyan volt...
Olcso es draga egyarant szar lehet
Kulfoldi peldanyok emlitesre sem meltoak legalabbis nalam biztos nem !
Remelem lassan mar kimegy a divatbol ez a kulfoldrol hozom az olcso torott szemetet kategoria, mert most nagyon felkapott lett a motoroknal is. Boldog boldogtalan ezzel probal zsugazni.
Szia!
Mégis 750? végén még meghirdetem az enyémet, látom a felhozatalt, de eléggé siralmas.
Sajnos két éve alig megyek vele, de ha eladnám biztosan megbánnám.
Jót venni utána meg lehetetlen küldetés kategória.
Sziasztok!
Kis segítség kellene nekem. Gurultam ma egy karikát mikor 190-nél egyszer csak megtorpant a gépezet, visszalassult aztán meg is állt. Indítás után 5000-ig engedte pörgetni megint megtorpant mintha nem kapna üzemanyagot majd leállt. Alapjáraton megy indul, de hazafelé 3-ban 3000-nél már dadogott, hídra alig bírt felmenni 40-nel tudtam hazamenni. Ja 2007-es Z750-ről lenne szó. Megköszönném ha valaki tudna valami tapasztalatot vagy segítséget nyújtani mi is lehet a gond!
Előre is Köszi!
DaQ
Jónak jo de jól is mér?
Nem tud valaki 1 eladót?
Ha esetleg vki pályázik egy szép egyedi motorra, 10 éve szerelő tulajtól...
https://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_z_1000_brutal_egyedi-9109472
2007 utáni hasidom, sérült volt, meg lett hegesztetve, csak festeni kell...
15.000 tartókkal, mindennel...
Gondolok arra, hogy esetleg valahova az üzemanyagcső becsipődhetett.
1,5 millional tobbet meg a 750-es 2008-as nem er
szoval lehet hirdetni 1,8 millioert csak senki nem fogja elvinni legalabbis en igy gondolom
minden annyit er amennyit adnak erte
Mityokm@gmail.com
Köszönöm
Az ezressel az a gond, hogy a 2008 koruliek meg dragak nekem.
A felhozatal szanalmas mindenki tekerget ,kamuzik stb... ha valmi hibara rakerdezel akkor persze nem tudja mi tortent Olyan volt...
Olcso es draga egyarant szar lehet
Kulfoldi peldanyok emlitesre sem meltoak legalabbis nalam biztos nem !
Remelem lassan mar kimegy a divatbol ez a kulfoldrol hozom az olcso torott szemetet kategoria, mert most nagyon felkapott lett a motoroknal is. Boldog boldogtalan ezzel probal zsugazni.
Mégis 750? végén még meghirdetem az enyémet, látom a felhozatalt, de eléggé siralmas.
Sajnos két éve alig megyek vele, de ha eladnám biztosan megbánnám.
Jót venni utána meg lehetetlen küldetés kategória.
Kis segítség kellene nekem. Gurultam ma egy karikát mikor 190-nél egyszer csak megtorpant a gépezet, visszalassult aztán meg is állt. Indítás után 5000-ig engedte pörgetni megint megtorpant mintha nem kapna üzemanyagot majd leállt. Alapjáraton megy indul, de hazafelé 3-ban 3000-nél már dadogott, hídra alig bírt felmenni 40-nel tudtam hazamenni. Ja 2007-es Z750-ről lenne szó. Megköszönném ha valaki tudna valami tapasztalatot vagy segítséget nyújtani mi is lehet a gond!
Előre is Köszi!
DaQ
Valaki nem latott valahol 2010es Ezredes tartos tesztet?