Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha motor közelébe kerülök megérem. Bár az enyém 2006 -os S-es, igaz az még a régebbi széria alapján készült.
Sziasztok! Tegnapi napon mikor el akartam indítani a gépet az aksi megadta magát. Kivettem és még a töltést sem vette fel. Bebikaztuk és amíg a bikakabel rajt volt addig szépen járt is a motor de amikor levettuk akkor leállt. Szerintetek a feszultsegszabalyzoval lehet a gond? 2008 -as a gép.
Szia
Ajánlom figyelmedbe a pumigumit!
Én onnan vettem az első gumit.
valaki nem latott valami jo, esetleg hasznalt olcso 190es gumit?
Koszi
Ja,2004 es z750.
Helo.
Tud valaki seíteni?Egy egyszerű kis rajz kéne méretekkel,a rögzítő lemezről amelyik a hűtő alját rögzíti a blokkhoz.
Vagy van 1 felesleges valakinek?
.com a vége!
Ennek a linknek már annyi. Vagy csak nekem nem jön be androidon?
fogaskerék buheroknak kis segítség
http://www.gearingcommander.co...
már korábban belinkeltem
itt típus és mindenféle fogaskerék variációban, fokozatonkénti fordulattal stb, minden megvan
szia meg van még?
Ha esetleg valakit érdekel pazazz 28-as kormàny renthal befogóval.. Nyíregyhàzàn személyesen àtvehető 18 ezer ft.
Amúgy a többi márka gépe is e körül csal szal nem gáz. A jelet az első lanckereken lévő négyszögletes jeladorol kapja amúgy. Legalábbis a régi széria.
Köszi a vàlaszt! Ezek szerint elég sokat csal az óràjuk alapból, honnèt mèri amúgy a sebessèget? Mèg olyan kèrdès. h ha a gyàri 43 as hätsó lànckereket lecserêlnêm 41 fogúra, akk nem lenne nagyon hätul a keréktengely alapból? Vagy akkor a nittelőszem nem kerülne bele ès úgy bizta nem hosszú.
100_nal kb. 4500 körül pörög. Ekkor GPS olyan 93-94 km/ h körül mutat. Amúgy elég sokat csal az óra 160 körül képes a GPS, olyan 143-145 öt mutatni. Elég gáz bár szerintem a GPS se etalon. Ezért van az hogy váltig állítják a kicsi Zé tulajok hogy 260 körül is megy a kicsi Zé. Az óra mutat annyit csak ott a valóságban olyan 240 körül mész, ami kb a reális vége az S-nek pl. A sima verzió gyári vége 235km/h.
4500 környéke rémlik nekem is.
Másik oldalon?
Elvileg a szivattyú tövénél van a legalsó pontja a tanknak , nem?
Ha még csak letámasztva villogott, akkor ott még bőven van a tankban benzin. Ha elkezd villogni, ökörködve is még vagy 30-40km van a tankban.
A tank másik felén valószinüleg,gondolom én
Üdv!

Nemrég vettem egy 2004-es z750-et...
Olyan kérdésem lenne h gyári áttétellel mennyit pörög 100-nál?
Mert nekem 100-nál olyan 4500, 4600
De másik motorhoz képest, olyan 11 %-al többet mutat a seb.mérő.
Köszi!
Ha már sok szó esett a fogyasztásról akkor én is kérdeznék valami ide kapcsolódót.

Elvileg 18.5 liter a tank mérete egy 2010-es z750-nek adatlapja szerint.
A múltkori tankolás előtt belepillantottam a tankba. A benzinszivattyú tövénél már alig láttam benyát. Bár még az utolsó csík csak kitámasztón villogott.
Aztán csak 12.5 litert tudtam rátankolni.

Hol van olyankor az a 6 liter munició?
Úgy néz ki viszik el,32eft!
Hali szerintem mindenkinek igaza van.Az elözö tulaj tök normálisan hajtotta ugy kb 6lityi .Nálam normál vezetésnél 5-6város országuton.Városban olyan6-7 .Utassal olyan 0,5 -1 lityit hozzá kell adni.Ha megkergetem városban simán 8 körül.kivül és országuton is hasonló.Igaz a spanomnak 600hornetje simán lejjebb van fogyasztásban literekkel de pl 636kawa szinte ugyanezen az értéken van.De én is ezt vallom ha villágit a fuel vagy elötte egy csik van tankolok és kész.Leszarom hadd szoljon a rock és indulás
Eladó? :) Ha igen mennyi?
Na az utolsó etapra nekem 6.38 jött ki. Kb 120km közút, 40km város, végig utassal. És egyáltalán nem sietősen, olyan 120-140es utazó tempóban.
Nekem ilyen 5,5 körüli fogyasztások akkor voltak amikor légszűrőt tettem bele, kivágtam a légszűrőház tetejét, és feltettem a nyitott slip-ont - szóval jól kinyitottam az egész rendszert. Aztán behangoltuk a PC-t, és néhány gázálláson 20% benyát kellett hozzáadni a keverékhez. Így meg már beállt a mostani állapot, hogy 7,5 az alap, és ahogy muldi is, ha egy kicsit trollkodok a városban, akkor 8,5-10 :) És hatalmas vigyor.
Információnak jó, de én egyébként ezt nemigen szoktam figyelni, ha villog a szintjelző vagy olyan 220 km odo körül, csurig nyomom és gurulok tovább.