Sajnos régen volt alkalmam írni nektek. Nagyon régen, mèg a Hringes időkben :)
Nagy segítséget kérnék, ha tudnátok segíteni! Most nem az én Z-mmel lenne a gond, de egy kawas baratom munkaba menet elcsúszott.
Sajnos nem volt még ilyen gondunk Pesten. Itt nem ismerek jó fényezőt. Tudtok valakit ajánlani? Az idomokat mi leszereljük, a deknit is amin van csúszásnyom...
Hát koszi roys az erdeklodest nem volt idom azota semmire csak tegnap mentem vele kb 10 km-t de a problema nem mutatkozott egyenlore majd vmikor megyek egy kicsit hosszabb tavot es kiderul lehet hogy elmult remelem
Szep napot mindenkinek
Én is így jártam egyszer nekem ezt a jelenséget a gyertyapipában található kis rugó okozta ami beakad ha rátolod a gyertyára ugyanis hajlamos rozsdásodni, ami miatt kicsit nehezebben vezeti az áramot ezt az okozhatja hogy esetleges mosáskor bejut oda a víz.Elég ha kiszeded az egyik pipát ha belseje rozsdás akkor megvan a hiba oka!
Sziasztok
Akadt egy kis problemam a kis z-vel ami 06os ès 39ekm van lassan benne
A betegsèg ugy nèz ki:kb 1000 km rel ezelott olyan volt a hangja mint egy er6nak es ereje is gyenge lett de csak ha hirtelen akartam gyorsitani, gondoltam hogy gyertya meg lègszuro csere orvosolja es egy darabig jo is volt es huzott is de a mai nap mentem egy rovidet kb 3hèt pihenès utan es 5km utan megint elkezdte ezt a hangot adni es gyorsitasra csak hörgöt es alig akart gyorsulni
Szeretnem a velemenyeteket kerni miert lehet ez valaszokat elore is koszi
én itt vagyok szinte az elejétől a fórumon és nem is hallottam ilyet,
viszont több motort tudok ami 70-100 de akár 120 ezer km-ert mentek gond nélkül és használják őket tovább
tudok extrém kollégát is aki pályázott, stb és nála sem volt gond!
természetesen lehet anyaghiba
Valaki már hallott hajtókar törött z750ről? Mitől törhet el anyaghibán kívül esetleg? Egy haverom 20000-et se futott blokkját verte szét teljesen. De előtt semmi jele, hangja nem volt.
hááát
eddig nem próbálta senki akinek fenn van
inkább a farok idomot védi
illetve az esetleges csúszást, forgást lassítja,
nem került sokba, tetszik is főleg ezért került fel,
Én Ebay-en nézelődtem. ott már 8000 körül vannak ingyen szállítással, van alapból színre fújt és fehér is, de Én inkább a fehéret ajánlanám, aztán meg lefújod vagy lefújatod és tuti nem fog elütni a többi idomtól! ;)
Hát, vártam, hogy írj. Tehát: A nicknevem alatt megtalálod a nevem. Közte ponttal, @gmail.com Írj tszámot, felhívlak, érdekel a mellény, de pár dolgot kérdeznék.
Üdv
Valaki megtudná mondani 2007 es z1000 es első, hátsó kerékagycsapágy tipusait. Köszi.